גינס

D221

New member
גינס ../images/Emo13.gif

ישבו לי היום שני גברים על הבר, כל הערב רק "חצי גיניס בבקשה" הגיעו ל17 חצאים. הזמנתי אותם לצ'ייסרים של ויסקי ולאחד מהם שהחגג יום הולדת מישהו הזמין שיתוק. הם החליטו שהם יגמרו את החבית כדי שנפתח להם חדשה והם ישתו מחבית גינס חדשה. אז הם שתו ושתו וקיוו להגיע לתחתית החבית כדי שנחליף כבר (הגינס בת יומיים והם התבאסו). סיפרתי לבעל הבית והוא החליט לבוא לעזור להם וישב ושתה איתם גינס ואז גם הזמין אותם לשתיים. הם הגיעו ל20 חצאי גיניס אבל לרוע מזלם החבית היתה (מסתבר) די מלאה והם התייאשו ולא הצליחו לגמור אותה. אחר כך הם עוד רקדו סלסה עם איזו ברזילאית שהיתה שם, היה משעשע מאוד לראות אותם רוקדים, בהחלט
ציון 10 על התמדה!

חחחח חזק.....

חולה על לקוחות גינס... אם בא לך לפנק בצ'ייסרים עם הגינס אני אוהב להוציא בייבי גינס, שזה ליקר קפה וממש בלמעלה אייריש קרים (בצ'ייסר שכבות כזה) ואז זה נראה כמו כוס קטנה של גינס ... אני מביא להם את זה ביחד עם הכוס הגדולה, סתם גימיק חמוד...

D221

New member
נשמע ממש מגניב! נעשה את זה תודה

הם באים שוב ביום שלישי, נראה כמה הם יורידו הפעם...

זה לא נקרא IRISH CAR BOMB או משו כזה?

ב-4 ליולי הבר התמלא לי באמריקאים שלא הפסיקו לשתות את זה כל הערב... איזה קרציות. הסברתי להם שאין לנו גינס מחבית אלא רק בקבוק (עצוב אבל מה לעשות) אז הם התעקשו שאני אמזוג להם לכוסות. תמזגו לבד, נבלות

rustynail

New member
אויש הכי כיף לכתוב לאט, קצת גמור....

משמרת מעולה.. הרבה צ'ייסרים (בושמילס) ושמפנייה עם פירות יער... וואבסולוט עם מיץ תפוחים... ווויסקי עם מיץ תפוחים(J&B) לא לשאול... אחלה כסף 10 שעות משמרת הלוואי כל יום.... שנה טובה לכולם הרבה כיף מעניין איך יהיה מחר.. שלשום היה לא רע( יום א) אז מעניין מה צופן העתיד, בכיף לכולם וצ'ייסר גם לכם( כבקשתכם) לילה טוב!

באסה גינס לא טרייה

אם היא לא טריה אני שותה משהו אחר... במקומות שאין תחלופה גבוהה של חביות אני לא מזמין בכלל.

D221

New member
נכון אבל... והצעה מפתה אבל לא מספיק

היא היתה בת יומיים! גינס יכולה להחזיק 3 ימים 4 בלחץ... אבל בעיקרון אתה צודק, בעסה שהבירה לא טרייה, כל בירה מהחבית. אישית אצלנו רק פעם אחת נאלצנו להחליף חבית לפני שהיא נגמרה כי עברו כמה ימים, בדרך כלל היא נגמרת לבד תוך 3 ימים, לפעמים 4. טמפו הציעו לנו 15 אלף שקל במתנות ועוד כל מיני הנחות כדי שנהפוך אותם לבלעדיים אבל אז זה אומר שאין גינס חבית... לא רוצים!

זו סיבה מצויינת

להגיע לפאבים ששותים בהם הרבה גינס. שם טרי = מהיום. גם בפאב כזה שאני יושב בו הרבה, אם אני בא מוקדם לפעמים אני מקבל בירה של אתמול והטעם לא אותו טעם. מי שאוהב גינס ושותה הרבה ידע להעריך פיינט טרייה.

למעלה