ג'ינפר זכתה פעם באוסקר?

מווותק

New member
לא. היא זכתה בגלובוס הזהב עבור

משחקה בעונה ה - 1 של ALIAS. אגב...בנאום הקבלה שלה היא אמרה - "אמרתי ל- JJ שידעתי שהייתי טובה ב"אחי, איפה האוטו שלי" (אחד הסרטים בהם היא השתתפה), אבל מעולם לא חשבתי שאני אעמוד כאן על הבמה ואקבל את הפרס הזה.

אבל

בגלריות ראיתי תמונה שלה יושבת עם הרבה אנשים שמחזיקים פסלון אוסקר.....

מווותק

New member
היא הנחתה את טקס פרסי...

האוסקר הטכני שהתקיים כשבועיים לפני האוסקר הגדול השנה. אלה התמונות שאתה רואה. היא לא זכתה באף פרס (עדיין...
)

RenanaD

New member
ככל שידוע לי-

אוסקר שנותנים על אפקטים מיוחדים בסרט, אם הסרט צולם טוב, כאלה. אתה מבין למה אני מתכוונת?

מווותק

New member
אוסקר טכני - הסבר

אם תשים לב, בטקס האוסקר, הפרס היחידי שניתן בקטיגוריות הטכניות הוא לצילום, סאונד, עריכה (ועד איזה שניים - שלושה דברים נוספים), אולם מן הסתם כאשר יוצרים סרט, במיוחד בסרטים של ימינו, לצד הטכני יש משקל נכבד ביותר. הבעיה היא שהנושא הטכני אינו "סקסי" במיוחד ואינו מעניין את מי שאינו נמצא בתוך התעשיה. היינו - אין בו כוכבים כמו טום קרוז, בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי, אלא יותר חנונים שיושבים כל היום מול המחשב שלהם (כמונו...?
), ועסוקים בהדמיות מחשב, אנימציות, גריפים וכדומה. כמו כן, טקס האוסקר "הגדול", הוא אירוע ארוך ומייגע גם כך, ולכן היה על האקדמיה לקולנוע למצוא פיתרון יעיל בנושא. בשל העובדה שלא ניתן להתעלם מהצד הטכני, המציאה האקדמיה פיתרון מושלם, בו תקבל התעשיה הטכנית טקס אוסקר מכובד משלה, שיתקיים ברוב פאר והדר בסמוך לטקס אוסקר "האמיתי" (בדר"כ מדובר בהבדל של שבועיים). האוסקר הטכני גם מקבל איזכור בטקס האוסקר "האמיתי", כאשר מנחה האוסקר הטכני, (והשנה היתה זו ג'ניפר גארנר), מציג את "ההיי לייטס". אני מקווה שעכשיו הכל הרבה יותר ברור

למעלה