גינקו בילובה

k i k i

New member
גינקו בילובה

שלום,
אני בת 26 בתקופת בחינות לחוצה מאוד באוניברסיטה.. אני מתקשה ללמוד ולהתרכז ואני רוצה להימנע מתרופות קונבנציונליות כגון רייטלין ( מעולם לא אובחנתי בכל מקרה).
קניתי טבליות גינקו בילובה של הדס ורציתי לשאול אם אזה באמת אמור לעזור? האם אני צפוייה להתקל בתופעות לוואי?

תודה

קיקי

0 אור 0

New member
או שכן או שלא

צמחי מרפא יש להתאים בצורה אישית,
אחרת התוצאה היא אקראית לגמרי,
בתור אשה צעירה ובריאה אז יש סיכוי גבוה מאד שהגינקו לא יזיק לך, ולמרות זה הדרך של לקנות צמחי מרפא ללא מעורבות של מטפל היא דרך בעלת סיכונים משלה.

נעמי66

New member
תופעות לוואי של גינקו בילובה

אם תקלידי בגוגל - גינקו בילובה תופעות לוואי - תגיעי לכמה מאמרים
על הצמח.
ציטוט מאחד מהם:
"תופעות לוואי: עצבנות, כאבי ראש וכאבי בטן".
כדאי לזכור ש"תופעות לוואי" הן מילים עדינות לנזקים.

k i k i

New member
תודה. אז עם איזה סוג מטפל אפשר להתייעץ על כך?

0 אור 0

New member
הרבליסט או נטורופת שגם מטפל בצמחי מרפא

או מטפל ברפואה סינית שהתמחה בצמחי מרפא "סיניים"
לא כל מטפל לומד את התחום , ולצערי שיש רבים שמשום מה חושבים שאם יש להם תעודת מטפל בעיסוי שבדי אז הם גם יכולים להגיד לך לקחת ויטמין C וג'ינסג או גינקו.

יעל ND

New member
אני לא יודעת

בשביל לדעת, האם צמח זה או אחר (או שמן זה או אחר, או רמדי זה או אחר או כל דבר...) מתאים לך - יש לאחבחן ולראות מה בדיוק קורה לך ולמה ממליצים לך על תרופה פסיכיאטרית, כי ריטלין - זאת תרופה פסיכיאטרית, סם שהורס את המוח ושאין להקל ראש בו.

ולגבי תופעות הלוואי אז בנוסף לכך שיש צורך בהתאמת התכשיר, יש גם עניין של תגובה אינדיבידואלית, שאין דרך לנבא אותה.

בקיצור, אני שמחה לשמוע שבחרת לפנות לטיפול טבעי, אך יש לעשות זאת בליווי איש מקצוע ולא על דעת עצמך. הרי לא תלכי לנתח לעצמך את הירך או לעקור את השן, אני מניחה?..

tamma1

New member
היי קיקי

בתקופת המבחנים גם אני לקחתי גינקו בילובה של סולגאר. באמת לא רציתי להשתמש בשום דבר שהוא לא טבעי וחברה אחרת שלי מהאוניברסיטה המליצה אז אני יכולה להגיד לך שלי באופן אישי זה עזר ככה אני מרגישה לפחות.
מה שכן גם ניסיתי להקפיד על פעם בשבוע לעשות יוגה כי שמתי לב שזה גם מאוד עוזר לי להרגע ולהתרכז.

למעלה