גינת שינקין

גינת שינקין

בגינת שינקין היה אדם, הוא הגיע לשם כל שבוע אומר לכולם שלום וצוחק מבדיחות – גם כאלה שלא היו מצחיקות. הוא תמיד עזב אחרון, אני יודע כי פעם התחבאתי מאחורי העציצים לראות מתי הוא הולך, אבל הוא נשאר שם, בהתחלה זה נראה לי מוזר כי תמיד הגיע לשם מאוחר אחרי שכולם כבר הגיעו, כאילו עקב אחרי שעות האוטובוסים של כולם. הסתובבתי עם המכונית בחיפוש אחריו, אך לא מצאתי אותו, רציתי לתת לו אוכל – חשבתי שהוא הומלס, אבל דבר זה נראה מוזר כי תמיד בא נקי ומצוחצח ולבש בגד חדש. למחרת כשהגעתי כבר היה שם. אף אחד לא ידע את מקום מגוריו או את שמו, ניגשתי אליו ``איך קוראים לך?`` שאלתי מבויש והוא חייך ``דני נעים מאוד``.הסתבר שהוא גר באלנבי, הוא בן 25 מחר. הוא התפלא שאני הראשון ששאל אותו, כולם הכירו אותו בפנים, בנות היו מנשקות אותו לשלום ובנים חיבקו בחום, ``כבר שנה זה כך`` אמר בחיוך עצוב ``כולם אוהבים אותי אבל אף אחד לא טורח לבדוק מה יש מאחורי המסכה``. התבוננתי בו פתאום הבנתי שהוא בעצם כמוני, כמוך.כמו כולם זקוק לקצת יחס אנושי, קצת חום ואהבה. נכון אני צעיר ממנו בכמה שנים טובות אבל לגילאים משמעות פה, לא בגינת שינקין. הוא היה הצבע השחור שבקשת הצבעים, יפה הנפש רק שלאף אחד לא היה איכפת. הם היו הלבן, חסרי הטעם חסרי העניין. ואני – הייתי מגדיר את עצמי כאפור שבינהם, נוטה למרכז.יושב ומהרהר אם לעוד כמה אנשים היה איכפת אולי הוא לא היה לוקח את האקדח ויורה בעצמו באמצע גינת שינקין. סוף.

FireAngel

New member
יפה

כתוב כ``כ טוב שממש הצליח לגרום לי לתחושה רעה בלב...

TheOutsider

New member
נחמד מאוד!

מאוד יפה... לקחת אותך איתי לטייל בשנקין :) גורם לך לתהות לגבי אנשים תודה!

לשני האנשים

א. אני בת ב. הקשת באה להראות את ההבדלים בין האנשים ג. תודה על הפונטנציאל הלא ממומש שיש לי (ברצוני להודות לאמאבא:]) ד. אין בעד מה אני ממזמן לא ביקרתי שם בגלל הצביעות... ה. יום טוב לכולם שלכם ליאורה...

lichdog

New member
מצטער

טעות שלי, את :) אני אהבתי את הרעיון מאחורי השיר, מאוד אפילו, ואין לי שום בעיה עם הקשת... אבל זה נראה כאילו החלטת לתת פואנטה רצינית אבל במקום ובזמן הלא נכון... יקי

itzikton

New member
develope!

ההתחלה נורא יפה. גם ההמשך. הסוף מעצבן. כל הקטע מאז שניגשת אליו ודיברת איתו היה מעצבן. הפסקה על קשת הצבעים סתם בנאלית. תנסה לפתח יותר - כי פוטנציאל בטח ובטח שיש!!!

lichdog

New member
מוזר...

אבל אני מסכים עם איציל`ה שלנו... לשיר באמת חסר, והרבה... הפואנטה לא מורגשת כמו שצריך והיא סתם תקועה לה שם... יש פוטנציאל, אבל לא ככה... יקי

נפלא !

סיפורייך ממחישים מציאות בצורה מדהימה ! אני בכל ליבי מזדהה עם הסיפור... ורוצה להגיד לך תודה ! תודה על המסר... חשוב גם לי שאנשים יבואו איתו במגע :) ענבל

למעלה