גיסתי היקרה

5שוש

New member
גיסתי היקרה

גיסתי מבקשת ממני לקחת כדורי הרגעה כדי שלא אחזור על מה שהמשפחה שלה במיוחד האמא פוגעות בי בכוונה.

5שוש

New member
חומותי היקרה

כשחמותי באה אלי ברוך השם הרבה וגם מימי חמישי עד ראשון. אני מספרת לגיסתי שקשה לי עם המילים הפוגעות שלה . ואני יודעת שהיא אומרת בכוונה אז גיסתי אומרת לי קחי כדורי הרגעה.

5שוש

New member
צודקת אבל כמה אפשר לסבול

חמותי באמת מכשפה מושלמת.

כדורי הרגעה?ומה היא לוקחת ?(הגיסה)

לא נראה לי הולם לומר לך כך. בעוד שהיא מתארחת בביתך שלך (בתנאי שלא התחתן עם "יבוא" שזה תפקידה) לדעתי את צריכה או : א. לשתוק ולבלוע !!! ב. להקיא עליה חזרה!!! ג. לעשות לה "משפט שדה" של אחת על אחת - אחד ולתמיד ותראי באם תחזור להתארח בתנאיך בלבד !!!! ("ינעל העולם, למה אין לי חמות כזאת
, מהסיפורים האלה מה זה מגרד לי בשיניים)

הגנובה

New member
אם זו התגובה שלה....

אל תדברי איתה ואל תספרי לה שום דבר! כל מה שאת אומרת לה על חמותך עובר מייד לחמותך "היקרה"! את עושה נזק גדול יותר לעצמך כשאת מדברת איתה!!!! שני התייחסות - כבדיה וחשדיה!! - שמרי איתה על יחסים קורקטיים בלי "שיחות נפש"... את אלה תשמרי לחברות האמיתיות שלך או למשפחתך.... או לנו!! נשמח לתמוך בך!!!

אמברון

New member
על גיסות ומה שביניהן...

שוש יקרה, תנסי לחשוב על זה מהצד של גיסתך. היא הבת של חמותך ואחות של בעלך. הרי ברור שהנאמנות הטבעית שלה היא כלפי המשפחה. היתה לי גיסה (ולשמחתי - היתה. אחי התגרש ממנה אחרי צרות לרוב ובעיות אין ספור), שחשבה שהיא יכולה לבוא ולספר לי סיפורי פלצות על אח שלי ואמא שלי. בהתחלה ניסיתי להבין על מה היא מדברת. ניסיתי גם לגלות אמפטיה - עד שהיא הגזימה. אמא שלי היא עדין אמא שלי, ועם כל הביקורת שיש לי עליה, היא עדין הכי טובה בעולם. והאח היקר שלי, רשע ככל שיהיה כלפי אשתו (והוא ממש לא!), הוא עדין אח שלי, ואני אוהבת אותו הכי הכי. אל תספרי לה דבר על חמותך או על אחיך. בשביל זה יש חברות שמוזנות מהסיפורים שלך ולא בהכרח מכירות את הנפשות הפועלות. יש לי שני אחים גדולים. האחד גרוש עם חברה (שאני מאוד אוהבת) והשני נשוי. אשתו היא החברה הכי טובה שלי בעולם. אם היא מבקרת את אח שלי או את אמא שלי אני תמיד מבינה אותה ומתייצבת לצידה (הטענות שלה לא קנטרניות, מאוד ממוקדות ואף מגדירות את טענותי שלי בצורה מדוייקת). אבל לא משנה כמה אני אוהבת אותה, אני עדיין אהיה נאמנה לאח שלי.

למעלה