גיפט קארד באמזון

cobrabomb

New member
גיפט קארד באמזון

רציתי לשאול למי שמבין פה למרות שענו לי חלק בפרטי גם...פתחתי משתמש באמזון אמריקה בשביל לרכוש את הגיפט קארד לאקס בוקס one שבעזרתו אני ארכוש משחקים מהחנות של אקס בוקס...עכשיו אני רשמתי כתובת אמריקאית באמזון כי הבנתי שרק כך ניתן לרכוש את הגיפט קארד ועד עכשיו אני כבר כמה חודשים משתמש בכרטיס אשראי שלי של ויזה שבעזרתו אני רוכש...השאלה שלי היא, האם זה הגיוני שזה נתן לי לרכוש עם כרטיס אשראי של ויזה? כי לפי מה שהבנתי ויזה זה לא כרטיס בין לאומי

Anakin S

New member
מי אמר לך שויזה זה לא כרטיס בינלאומי?

למיטב זכרוני כל כרטיס עם 12 ספרות הוא מותר לשימוש בינלאומי (כמובן בהנחה שלא ביקשת שיחסמו אותו)

cobrabomb

New member
כן אבל...

אה סבבה...אבל הויזה שלי זה 16 ספרות אז זה גם נקרא בינלאומי?...אתה מתכוון כרטיס שהוא 12 ספרות ומעלה או גג 12 ספרות?

voguemaster

New member
16 ספרות זה בינ"ל

ואפשר לרכוש בעזרת כל כרטיס כזה GIFT CARD באמזון. ובעזרתו לרכוש כרטיס אחר לרכישה ב-PSN או WHATEVER...

cobrabomb

New member
אוקיי תודה

אבל מדוע תמיד רושמים שרק עם אמריקן אקספרס אפשר אם ידוע לכם?

voguemaster

New member
יש דברים שאפשר לקנות רק בארה"ב

ואז צריך כרטיס אשראי אמריקני, או יותר נכון כרטיס שמחובר לכתובת אמריקנית. אמריקן אקספרס מציעים את השירות הזה למען הלקוחות שלהם בארץ. בכל מקרה, אני לא נתקלתי בבעיה לקנות כרטיס מתנה של אמזון עם הכרטיס הבינלאומי הרגיל שלי...

cobrabomb

New member
הבנתי

ויש מקומות שמבקשים אמריקן אקספרס שזה קנייה מאתרים של חו"ל אתה מתכוון? או הכוונה בזה שאני נמצא פיזית בארה"ב וככה אני יכול להשתמש רק באמריקן אקספרס?

למעלה