גיפיאס לוגר במחיר סביר

ג ל נ ט י

New member
גיפיאס לוגר במחיר סביר

לא יודע אם מישהו מעונין בפרויקט שידור לייב (אולי חברה מהדאונים) אבל זהו המכשיר המתאים ביותר להתחיל את הפרויקט - אם מישהו מוכן להרים את הכפפה או לעשות את זה ביחד (מתאים בשילוב טלפון חכם עם ערוץ נתונים) http://www.globalsat.com.tw/eng/product_detail_00000103.htm

atzmony

New member
שאלה לכל הוותיקים

האם יש סיכוי שבעונה הבאה , תשימו כולם את חילוקי הדעות והמריבות ותיהיו כולם בליגה ? לשם הנאה והכיף של הביחד והאתגר ? אשמח לשמוע באסיפה הקרובה כי כל הוותיקים שפרשו מסיבות שלא קשורות לחוסר זמן על החלטתם לחזור ולהפוך את הליגה לדבר מדהים שימשוך קהל /נהגים ..... ואולי מספר הפתעות.

ג ל נ ט י

New member
חילוקי דעות?

לא הבנתי איך זה קשור לגיפיאס לוגר :) בכל מיקרה, זה לא שאנשים צריכים לשים את חילוקי הדעות בצד - זה שהם צריכים לשים את האגו בצד, דבר קשה לכל ישראלי ובטח לכל גולש.

ג ל נ ט י

New member
מישהו מעונין להזמין קבוצתי?

להערכתי האגודה יכולה לממן 10 יחידות מהסוג הזה ב 500$ (לכולם) וליגמור את הליגה הבאה כך שהיא מחייבת את הגולשים להישתמש במכשיר ולהחזיר למנהל הליגה או המנקד. פשוט קלאסה.

אולי תתחילו ברכישת מחשב נייד וחיוב הורדת טרק

מיד לאחר נחיתה. הרבה יותר פשוט וזול. כמו כן ניתן לחייב שימוש במכשירים בעלי מד גובה ברומטרי. יכול ליהיות שאני חוזר על עצמי ?

ג ל נ ט י

New member
תחשוב צעד אחד אחרי

מחשב נייד עולה לא מעט, דורש תחזוקה והוא מתיישן, שלא לדבר על אבדן ושימוש שלא לצורך על ידי אנשים שלא ברור מי הם. אם כבר אתה חוזר על עצמך - אין לי בעייה לתרום לפטופ ישן לליגה. זו לא הבעייה. הבעיה נימצאת ברגע שאחרי רכישת הלפטופ - הרגע בו בא אליך מתחרה עם GPS12 ואומר שזה מה שיש לו לתת לך. אם תפקיד בידי כל מיתחרה לוגר ותחייב את המתחרה להישתמש בו, תוכל לאסוף את המכשירים מבלי להיתבכבש עם כבלים' הורדות, לפטופים, טעינה, מקום נוח וכו. את הלוגר גם ניתן להעביר דרך צד שלישי במידה ואנשים היתקפלו הביתה. העלות הכוללת של לוגר שקולט 40 לווינים בו"ז עם 120 אלף נקודות קרובה ל 500$ (50$ ליחידה, 500 עבור עשיריה), מחיר מגוחך לכל הדעות.

אני מסכים עם דבריך אבל ישנה

בעיה טכנית נוספת. מה קורה שיש תקלה בלוגר שהאגודה הצמידה למתחרה? במכשירו הפרטי הבעיה היא שלו. האם האגודה גם תספק גם לוגר לגיבוי? למה להמציא את הגלגל שכל שיש לעשות הוא להאמין אחד לשני (כמעט כתבתי בטעות להאמין איש לחברו). הרי כל הבלאגן הוא סביב חוסר האמון שנוצר כתוצאה מפראנויה של מתחרה או שניים. אפילו השנה באופן יוצא דופן נמסר מכשיר ההקלטה של נשוא בויכוח למנהל הליגה בשטח והפראנויה הוכחה כלא מוצדקת. אז יאללה תתבגרו כולם, תתחילו להאמין אחד לשני ותעברו לעסוק בגלישה אוירית ולא בנסיונות הוכחה לחוסר יושר או לחילופין במציאת טיפול בפראנויה. ומי שבחר לפרוש במקום להתבגר שיבושם לו (גם זה סוג של טיפול).

ג ל נ ט י

New member
לא חושב

מקור הבעיה ברצון לקבל טרקים מפורטים (תלת מימד בזמן דגימה גבוה), מידית וללא עיכובים. מיתחרה שדופק את הלוגר - שרף לאגודה 50$, סכום זניח. אפשר להחזיק ספרים. יש גבול למה שהאגודה יכולה לעשות - דפקת את הלוגר בזמן נחיתה או טיסה ואין לך מכשיר (גיבוי) שמספק נתונים מפורטים (לעיל) וחתומים - בעיה שלך.

האגודה צריכה לעשות ליגה נקודה.

לא לקנות מכשירי מעקב לריפוי פראנויה. חשבתי שזהו ספורט מכובד המכבד את העוסקים בו. אמון ! זה הכל

ג ל נ ט י

New member
לוגר זה

מכשיר ששומר לוג (ת. תיעוד של יומן מסע). בהקשר שלנו זהו מכשיר ששומר לוג של גיפיאס,כלומר דוגם בכל רגע את מיקומך ושומר: זמן, מיקום, גובה. אם קצב הדגימה גבוה ניתן אחרכך לשחזר את הטיסה במחשב וליצפות בכל טרמיקה שהיסתובבת בה, לנתח את הביצועים שלך ולילמוד מה שלא תמיד אפשר להסביר בע"פ. חלק מהדברים שניתן לילמוד: - רדיוס סיבוב בטרמיקות - יעילות טירמול ביחס לאחרים - יחסי גלישה ומהירויות - שיקולי הטסה (מרומז מהטרק) ניתן לנצל לוגרים למשימות ניקוד ליגה כשהניקוד מתבצע על ידי מחשב. נתן להיתחבר ללוגרים בזמן אמת ולקבל את הנתונים על גבי רשת סלולרית וליצפות בחברים שלך טסים מהבית - פרויקט שקיים כיום אבל לא מספיק מוטמע.

yz36

New member
מעבר לזה

מה נותן לי הלוגר שהגי פי אס לא יכול לתת? אני מבין שהוא נותן נתונים במקום שאין גי פי אס תלת מימדי או גי פי אס ישן אחר עם דגימה של 30 שנ'. אבל מעבר לזה נתוני הגובה שלו אינם ברומטריים כלומר פחות מדויקים. חוץ מזה איך הוא משדר? רק דרך טלפון סלולרי ואז הוא צריך לשדר בבלוטות' לטלפון.זה נשמע כמו משהו שגוזל בטרייה והופך את העניין למורכב. האם הוא יכול לתת טרקים מקודדים? הזכרת את זה במהלך השנה ? חוץ מזה אני חושב שזה רעיון טוב שכל מתחרי הליגה יטוסו עם גי פי אס תלת מימדי עם דגימה של 2 שניות. וזה נשמע גם לא רע בכלל שהאגודה תממן לוגר כזה למי שאין באפשרותו לרכוש מכשיר. הרי אחת ממטרות הליגה היא שיפור הרמה של כל המתחרים, וניתוח של הטיסות בבית מול מחשב זה כלי אדיר. יניב.

למעלה