ג'יפרס קריפרס..חפירה..

אנזימים

New member
ג'יפרס קריפרס..חפירה..

הפעם אמרתי לעצמי: "טוב מיכל, ניתן לסרט הזדמנות והפעם לא נכבה אותו באמצע בפרץ של צחוק..אחרי הכל קרו פעמים שנתת לסרט הזדמנות שנייה והסתבר שהוא טוב" טוב...מסתבר, שהסרט הזה לא טוב!!#
גאד דמט למה בזבזתי לא יודעת כמה זמן שארך הסרט הדפוק הזה על הסרט הדפוק הזה?!?! סתם רציתי לחלוק.. תודה על ההקשבה

אנזימים

New member
אה!! את הדבר הכי חשוב שכחתי!!

לתת שורה תחתונה וסיכום של מה שהבנתי מהסרט! אז שורה תחתונה ולסיכומו של סרט: מההההההההההההההה????? זהו עכשיו סיימתי:)

NiKi†a

New member
דפוק? o_O

זה סרט מצויין וסרט האימה הראשון שהפחיד אותי באמת. יש בו קטעים ממש טובים, אי אפשר להגיד שלא והרעיון שלו טוב. לא יודעת למה לא אהבת, אני אישית ישבתי עכשיו בפעם השישית אני חושבת לראות אותו שוב ועדין פחדתי [ולא, אני לא מפחדת בד"כ מסרטי אימה]. פשוט סרט טוב, אין מה לומר. זהו. ואם את שואלת בסוף 'מה?' זה רק מראה שלא הבנת כלום, זה הכל.

dk171

New member
../images/Emo31.gif

מוזר... דווקא לפי מה שאני זוכר נורא נהנתי מהסרט חביב ביותר! אין לי מושג למה את כל כך מאוכזבת ממנו... רוצה אכזבה..? קחי הטינה!

NiKi†a

New member
אבל זה לא סרט מעפן

אז אני באמת לא רוצה לדעת למה לא הבנת אותו o_O

אנזימים

New member
הבנתי אותו

אין פה הרבה מה לא להבין..זה לא אומר שאסור לי לא לאהוב אותו..

NiKi†a

New member
מממ

כנראה שבאמת לא הבנתי כלום אנזימים ו 10:41 | 26/03/05 בד"כ אני לא מבינה סרטים מעפנים
רק ציטטתי אותך.

לא להגזים...

כל הסרט היה חביב... עד ש... ספויילר לא לקרוא למי שלא ראה > עד השוט האחרון ובו ראו את הנער חד מימדי ובלי עיניים... בעעעע.... אני בטוחה שקצתי במקום... מה גם שהאוטו שנסע אחרי זה הוסיףףףף.... אבל בסך הסרט לא ממש מזיק...

DAN1EL

New member
כן, דפוק. ../images/Emo97.gif

סרט מגוחך ביותר. לא פחדתי נראה לי אפילו לשנייה. הוא מתחיל יפה, חבל שאחר כך הוא ממשיך להיות בדיחה לא מצחיקה.

למעלה