ג'יפרס קריפרס ספינת הרפאים

ג'יפרס קריפרס ספינת הרפאים

רציתי לדעת מהו הסיפור בעצם של ג'יפרס קריפרס ואיזה מין חיה הוא? שאלתי השני האם משהו רראה את הסרט החדש Ghost ship אשר לא היה בקולנוע בארץ ועל מה זה בעצם מספר?

צביקה ו

New member
אני יכול לענות על השאלה השניה

"ספינת רפאים" בעצם מספר על חבורת מאתרי ספינות (אם ככה קוראים לזה) שבעקבות פניית אדם אחד הולכת לחפש ספינה שלפני ככה וככה שנים נערך בה רצח של כל הנוסעים. כמובן שהספינה מלאה ברוחות רפאים, שמנסות להרחיק את המאתרים שהגיעו לספינה. יש גם טוויסטים בעלילה. לדעתי יש סיבה שהסרט לא הגיע לקולנוע. הוא פשוט משעמם רצח, לא מפתיע ובטח שלא מפחיד. אבל אם משעמם לך, יש אותו בוידאומטים של בלוקבסטר

הקאובוי

New member
אני אתן תקציר קטן (ללא ספויילרים)

ג'יפרס קריפרס (אחרי שתראו את הסרט כבר לא תיצחקו מהשם) אוקי, מסופר על אח ואחות שחוזרים הביתה מהמכללה שלהם, בדרך הם נתקלים ביצור מוזר שרודף אחריהם ומאוחר יותר הם גם מגלים מהוא רוצה מהם. ספינת הרוחות (ghost ship) ראיתי מזמן אבל בכל זאת.. לפני כמה עשרות שנים הייתה אוניה ששקעה עם אלפי נוסעים עשירים עלייה, כמה ספנים החליטו שהם הולכים לחפש אחרי האוניה הזאת כי היא שווה מיליונים, אבל כשהם מוצאים את הספינה מתחילים לקרות דברים מוזרים שקשורים לסיבה שהספינה שקעה.

xander55

New member
מה עשיתם מג'יפרס SNIFFERS?

אפשר לחשוב, יש שם שחקנית ראשית שווה, שיר מדהים, כמו פרדי, וסוף מגניב, אבל מהחצי השני הסרט התדרדר בטירוף, מאז שראו את המפלצת המסריחה הזאת.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifבדיוק!

ההתחלה של ג'יפרס קריפרס טובה, והחצי השני של הסרט פשוט מגוחך...

europe1990

New member
GHOST SHIP

אחד הסרטים הכי דפוווווווווקים שראיתי בזמן האחרון-סרט כולכך משעמם!! אבל בטירוף-אפילו לא נשארתי לראות אותו עד הסוף-כי הוא משעמם!!!!!! מה שכן-יש לו התחלה מאוד מרשימה אבל מאוד!!! אבל זהו!!!!!!!!!!

D i l D o

New member
אני מסכים עם כל מילה שאמרת...

סרט מטומטם ביותר עם סצינת פתיחה אדירה!!!!!!!!!!! ג'יפרס קריפרס זה לדעתי אחלה סרט, לא מפחיד אבל מעניין עם סוף יפהובכלל כיף לראות אותו...כבר מחכה לשני!

הקאובוי

New member
ג'יפרס קריפרס זה אחלה סרט

הוא מבויים מצויין, יש לו עלילה מעניינת אבל יש כמה פאקים בתסריט כמו עם המגדת עתידות הזאת שסתם תקעו אותה בשביל לקדם את העלילה, מה שאני אהבתי בו זה שהוא מזכיר סרטים קלסים.. (מתחיל בקלילות ואז..) שווה לראות אותו, במיוחד למי ששנוא את סרטי האימה המודרנים.

למעלה