ג'יפרס קריפרס 2 - ביקורת

boolbool boy

New member
ג'יפרס קריפרס 2 - ביקורת

יססס! סוף סוך הצלחתי לראות את הסרט שאני כבר מחפש איזה כמה חודשים טובים. ואיפה אני מוצא אותו?? מורד באיזה מחשב בעבודה של אבא שלי, ומא אני יגיד לכם, עדיף כבר זה מאשר על קולנוע... אז בואו נתחיל בביקורת: הסרט עדיין מסופר על היצור הצמא לדם של בן אנוש מסכן ותמים שסך הכול יצא לנופש קטן. הפעם, מדובר על קבוצה של נערים תמימים ומסכנים שיצאו רק לנופש... וכמובן, ה"נופש" הזה הופף לסיוט אחד גדול... (נו, מה חשבתם?!) החברה שלנו כפי שאני הבנתי הם כיתת תיכון נחמדה + המאמן ועוד כמה אנשים מבוגרים (נהגת האוטובוס ועוד איזה מישהו שלא הבנתי מה הקטע שלו, אולי הורה מלווה...?) שיוצאים לטיול בשדות של ארצות הברית הרחבה, אך משום מקום ניתקע בגלגלים מין עצים מחודדים שמחוברים בצורת מעגל, ובקיצור, פשוט מחררים את כל הגלגל, ואנחנו לא בניו יורק סיטי, אנחנו "אין דה מידל אוף פאקינג נואווור". החברה שלנו תקועים ותקועים עד שהכיתה מאבדת את המבוגרים! מה יעששו הנערים? ישארו באוטובוס, לא ישארו באוטובוס, יתפצלו או שכדי שישארו כולם ביחד?? וכמובן ההחלתות קורות תוך כדי מתקפותיו של ה"קריפר" כדי פשוט לתקוע את שיניו הכל נער ונער. אז השאר כמובן, אני לא אספר לכם, כי זה מה נועדו הביקורות לסרטים, כדי שתבזבזו כסף על הסרט.. שכחתם??? אז הינה כמה מילים על הסרט: קודם כל לפי דעתי, אני חושב שהסרט השני לוקח בהרבה את הראשון. אפקטים מרהיבים ומותחים וסוחפים בשני, ואני ממש לא זוכר אפקטים טובים בראשון. בקטע של פחד, אממ.. זה סריטי ג'יפרס קריפרס, זה לא מפחיד, זה פשוט בשביל לראות עם החברה או וואטאבר, אם מישהו פוחד מהז'אנר החדש של סרטי האימה אני מאוד ממליץ לו להשכיר את הסרט בבלוקבאסטר (בינתיים אין עדיין אותו בתרגום). ומי שלא אז... אני בכל זאת ממליץ לו... כי זה סרט כיפי כזה שממריץ את האנדרנלין, לא מפחיד, אבל נחמד לראות ככה עם עצמך או עם חברים או עם המשפחה (המשפחה?!) או עם מי שלעזעזל בא לכם! אז כפי שכבר אפשר להבין, אז בקטע של סרט וסרט ההמשך שלו, סרט ההמשך של ג'יפרס קריפרס לוקח! ציון: #### (מתוך חמש) חכו טוב טוב לביקורת הבאה!

boolbool boy

New member
מה?!

איזה ספויילר בראש שלך אפילו חלק קטנטן מהסרט לא ציינתי!

boolbool boy

New member
אז לכי לקרוא ת'תקציר!

מה את מבזבזת את זמנך על הביקורת שלי, כזה דבר אפשר לקרוא גם בתקציר

יא דפקט אני בצד שלך

אני אומרת לך שאתה צודק ושלא גילית לנו כלום אז אתה מתנפל אולי תקרא קודם המ שאני כותבת?!

אופס שכחית להוסיף

שכתבתי שאפשר לקרוא את זה בתקציר התכוונתי שזה כמו תקציר בערך ושתקציר זה לא ספוילר! וסליחה על הדפקט אני חטפתי קצת קריזה

boolbool boy

New member
אופס שכחתי להוסיף

שתסבירי את עצמך טוב ותיקראי לפני שאת מעלה את ההודעה שלך, אם היית וקראת היית יכולה להבין שזה יכול לשימע אחרת בפני מי שאת מגיבה לו. וזה שלא הבנתי לא אומר שאת צריכה להתחיל לקלל.

למעלה