ג'יפרס קריפרס 2

koya1

New member
ג'יפרס קריפרס 2

אנשים... ראיתי עכשיו את הסרט ג'יפרס קריפרס 2... אני חייב להודות שזה נראה לי הסרט הכי מפחיד שאי פעם ראיתי... הסרט הראשון לא ממש הפחיד אותי אבל ניסיתי את סרט ההמשך בכל זאת... ואני ממש לא מתחרט על כך... הסרט מושקע על אף שהוא נראה טיפה סרט סטודנטים בחלק מהסרט... העלילה מעולה... הסרט מרתק עד הסוף... אין לי מלים... באמת שאין לי... חוץת מהתקציר לסרט... בסיומו של משחק אליפות, יוצא אוטובוס בית ספר שבתוכו שחקני כדורסל, מאמנים ומעודדות, בדרך חזרה לבית הספר. בדרך מתפנצ'ר אחד מגלגלי האוטובוס והחבורה מוצאת את עצמה תקועה באמצע שום מקום. מה שהם אינם יודעים זה שאת התאונה גרם יצור לא אנושי אשר נהיה רעב לבשר אדם טרי אחת ל-23 שנים.... והם עומדים בלא ידיעתם להיות המנה העיקרית שלו! (התקציר מאתר ליונטוורק)

NiKi†a

New member
תודה =] + שאלה...

גרמת לי לרצות לראות עוד יותר ת'סרט. תודה :) ואני בטוחה שהסרט יותר שווה מהתקציר שנתת..כי בתקציר זה נשמע די דבילי :] עוד משו, תגידו, יש פארודיה על המנסרים מטקסס? כי יש מצב שראיתי את זה היום ואנ'לא חושבת שזה הסרט המקורי. כלומר היה כתוב על האריזה [המנסרים מטקסס-הדור הבא] שזה הסרט המקורי או משו...הקטע הוא שזה היה כל כך לא מפחיד ואפילו דיי דבילי. אז רציתי לדעת אם בטח ראיתי ת'פארודיה או...לאדעת

NiKi†a

New member
מקפיצה =\

ואני שונאת להקפיץ, אז תענו לי ואני אשתוק.

Hangman Jury 87

New member
2 הסרטים טובים

אני אהבתי את שניהם... לפי דעתי בכל זאת הראשון לוקח
למרות שגם השני היה מפחיד

למעלה