גירודים בכפות הרגלים

שמחה__

New member
גירודים בכפות הרגלים

שלום! לבני בן השש וחצי יש גירודים מאוד חזקים בכפות הרגלים. אין שום סימן של יתוש או משהו דומה, כפות הרגלים חלקות. מה יכולה להיות הסיבה? אודה לכם אם תענו לי. תודה רבה שמחה

גרודים בכפות רגליים

שימחה שלום, אני אישית לא מכירה את התופעה, אבל כדאי לבדוק מתי זה קורה ( בעיקר בלילה?) האם אחרי אוכל לדג. ( אולי סוג של אלרגיה) האם זה קורה לפני השינה או משהו אחר שיכול לגרום לילד לבקש תשומת לב? האם שינית את אבקת הכביסה או התזונה לא מזמן? הייתי מנסה למרוח קצת שמן שקדים עם 2 טיפות לוונדר או לחלופין למרוח משחה של רסקיו רמדי ולראות אם זה עוזר. הרבה בריאות

היי שמחה היקרה ...

היי ... בנוגע לכפות רגלים סביר להניח שזה היתמחות שלי
אז ככה: הייתי רוצה לדעת כמה דברים יש לי 4 דברים שתצתרכי לבדוק א: תשאלי את הבן שלך איזה טעם הוא הכי אוהב איזה פחות כלומר מתוק מלוח מר חריף וגם את הצד הפחות מעודף כמובן , איזה עונה יותר עדיפה איזה פחות סתיו קיץ חורף אביב איזה צבע יותר מעודף איזה פחות . ועוד דבר קטן אני רוצה שבחלקו הפנימי של הרגל איפה שיש את כל הקווים האלה איפה שדורכים על הרגל תבדיקי מעקב עד לאצבעות בשתי הרגלים ביחד איזה אזור יותר חם איזה פחות האם יש אזור שהוא לח ? יותר או לחילופין קשה יותר או חם יותר הבדיקה נעשת מעקב עד לאצבעות אם תוכלי לחזור אלי עם תשובות אלו לאימיל או לפרום רק את תחליטי וזהו בגדול האימיל שלי הוא : [email protected] ושהיה לך את היום הכי קסום שיש . ממני עדי קצמן

גרד בכפות הרגליים - פטרת כף הרגל

שלום רב גרד בכף הרגל הוא בדרך כלל פטרת כף הרגל אשר ניתן לטפל בה . בברכה רמי מור הומאופט

תודה חמודה

יעלוש אני פעיל שנים רבות בפורומים השונים בתחומי התמחות יחודיים התורמים לציבור הנזקקים תרומה של ממש. מאחל לך הצלחה בתפקיד. בברכה רמי מור

למעלה