גירוד כסימפטום ל MS ?

אדליטה

New member
גירוד כסימפטום ל MS ?

לד"ר קארני שלום, אני חולה יחסית ותיקה במחלה (9 שנים מאז האיבחון). היו לי מן הסתם המון סימפטומים, כולל תחושתיים. מזה כמה שנים יש לי גירוד בקרקפת וייחסתי זאת לבעיות העור (קיבלתי תרופות דרמטולוגיות שעזרו רק זמנית). אולם כבר שנתיים אני סובלת מגירוד באזניים ולאחרונה חלה החמרה והגירוד עבר גם לעורף לצדי הצוואר ולגב העליון. ייחסתי זאת לאלרגיה (רופא אימונולוג עשה לי בדיקות, לא יצא משהו חיובי, ונתן לי otarex, שעזר רק מעט) הפסקתי לקחת דברי חלב, שוקולד - ולא עוזר. מישהי אמרה לי שיתכן ומדובר במחלת הטרשת. האם יש דבר כזה? האם יש משהו שיתן לי מנוח? תודה מראש על תשובתך.

תגובה

אין זה סימפטום אופייני לטרשת. יחד עם זאת , נפלאות הן דרכי המוח ואפשרויותיו. אם תכשירים אנטי אלרגים לא עזרו, יתכן שהייתי ממליץ על תכשירים אנטי נוירופתים במידה והתלונה מציקה במיוחד.

אדליטה

New member
תכשירים אנטי נוירופטים

תודה על התגובה. אודה לך אם תסביר לי מהם התכשירים האנטי נוירופטים

תגובה

תרופות שמקילות על כאבים שמקורם במחלת עצבים תחושתיים הקפים. איני מונה אותם היות שיש מספר כאלה ולא הייתי רוצה לפרסם אחד ולא אחר

תותי11

New member
היי אדליטה

גם אנ י חולה יחסית ותיקה (7 שנים למחלה, 4 לאבחון) וכן, גם אני סובלת מגרד מטורף שלא ייחסו אותו למחלה, אך אני יודעת להגיד שיש קשר ברור. עברתי את כל הבדיקות האפשריות ולקחתי משחות למינהן. לי אין ספק שיש קשר.במיוחד לאור העובדה שלמדתי על בשרי שהגרד הספציפי הוא מאוד מסויים.

למעלה