גירוד מטריד, מטריף ונטול פתרון

גירוד מטריד, מטריף ונטול פתרון

שלום ד"ר יניב, אני בת 31, בריאה בעקרון, אמא לתינוק בן ארבעה חודשים. עוד לפני הלידה, וביתר שאת מאז הלידה, אני סובלת מגירוד מאוד מאוד מטריד באזור הערווה. אין שום סימן חיצוני לגירוד, למעט העובדה המוזרה ששיער הערווה שלי מתפצל. הייתי אצל רופא עור שסירב להסתכל (לאחר שאמרתי לא שלא רואים כלום) ונתן לי משחה בשם cedax להרגעה. היא עוזרת כמו כוסות רוח למת. הייתי גם אצל גניקולוג, שדווקא הסתכל, אבל לא ראה כלום ואמר שאין קשר בין הגירוד לבין סיטואציה גניקולוגית. אני ממש משתגעת. הגירוד לא נותן מנוח, העור שלי פצוע כתוצאה מכך שאני לא מתאפקת ומגרדת, חיי הסקס שלי מתו, ואם זה ימשיך ככה - יהיה לי מאוד קשה לשהות בנוכחות אנשים זרים. יש לך איזשהו רעיון? עצה? הכוונה? הרבה תודה מראש!

וגם: מחפשת המלצה לרופא עור מקופ"ח

מחפשת המלצה לרופא עור, ואולי עדיפה רופאה - מקופ"ח כללית, באיזור תל אביב - רמת גן - גבעתיים והאזור. תודה!

mor mor

New member
זה תופעה של:

אולי יש לך הרפס........... לחברה שלי טובה היה אותו תופעה........ כמובן לקח זמן עד שגילו..... והיא טופלה

Dr Yaniv

New member
גרד באיזור הערווה

לאשתו של שלום לך יש לשלול כינמת-הבושת "מנדבושקעס" בבדיקה בזכוכית מגדלת יתכן גרד על רקע של מתח נפשי -אולי כחלק מתסמונת לאחר לידה כדאי באמת שתגשי לרופאת עור ביזור מגורייך ותיבדקי שוב בברכה ד"ר יניב

למעלה