גירויים בלתי פוסקים בעיניים !!!

summerr

New member
גירויים בלתי פוסקים בעיניים !!!

שלום, אני סובל מאלרגיה קשה לאורך כל השנה הנובעת מרגישות למגוון רחב מאוד של אלרגנים (עצים שונים- אקליפטוס, זית, כותלית ועוד.., קרדית אבק הבית, כל מיני בע"ח וכו'). ביטויי האלרגיה הם התעטשויות, גירויים בגוף, בגרון, נזלת אלרגית בלתי פוסקת ועוד, אם כי על תופעות אלה עוד ניתן להתגבר פחות או יותר באמצעות טיפול אנטי-היסטמיני (טלפסט 180 מ"ג ליום), אלא שאת ביטויי האלרגיה בעיניים שום טיפול לא הקל, ואני ממש נואש!! בעבר הובחנה לי SEVRE EYE ALLERGIC CONJUCTIVITIES, וכל טיפול שניתן לא סייע: טיפות אופטיכרום, ליבוסטין, טלביסט, ואף טיפות סטרואידיות נוספות. בנוסף לכך, פעם בשנה לערך יש החמרה של הדלקות לדלקת לחמיתית זיהומית שמקשה עליי עוד יותר..... אלרגולוגים יודעים רק לאבחן את הבעיה בעיניים באומרם שהמצב שם "רע מאוד", רושמים טיפות בלתי יעילות וזהו... סדרות חיסונים לאלרגיה נשללו לגביי בשל הכמות הגדולה של אלרגנים שאליהם אני רגיש... רופאי עיניים שאצלם ביקרתי לא מתייחסים ברצינות לבעיה ומחפשים רק משהו קליני חריף כמו בעיות בקרנית, בלחמית ומזלזים בסבל שגורמת לי הבעיה הזאת. העובדה שבדר"כ אין הפרשה מהעין עוד רק מסייעת להם להקל ראש בבעייתי ולא לנסות למצוא לי פתרון הולם... ניסיתי גם טיפול הומאופתי לשווא.. מה לעשות ?? למי לפנות ?? אני נואש.. הגירוי מתחיל מבוקר עם יציאתי את הבית ודועך עם שובי בסוף היום. בעת לינה מאולצת מחוץ לבית הבעיה מחריפה וקורית גם בלילה.. המון תודה, מחכה בקוצר רוח לתשובה ....

ALLERGIC CONJUNCTIVITIS

תודה על שאלתך. אני מאוד מבין את מצוקתך. קשה לי לענות ללא בדיקה קלינית. אתה זקוק לבדיקה אצל רופא עיניים המתמחה במחלות דלקתיות של העיניים או רופא לקרנית. - יש גם במרפאת עיניים באיכילוב. לאחרונה יצאו כמה טיפות חדשות לטיפול בדלקת לחמית אלרגית : EMADINE ו OPTILAST ייתכן ואלו תהינה יותר יעילות לך. בכל מקרה, גש לבדיקה. בברכה ד'ר מן

למעלה