גירוי בעיניים

ToryMaster

New member
גירוי בעיניים

יש לי בזמן האחרון גירוי נוראי בעיניים, זה קורה לי כל כמה זמן, ואני כל פעם הולכת לבדיקה ולא מוצאים כלום, וזה לא יכול להיות מאיפור, כי כבר כמה ימים טובי םשלא התאפרתי, ואני מקפידה שלא להשתמש בעפרונות שאחרים השתמשו בהם, ואני משתמשת רק בהיפואלרגני. מה עושים?

0 אור 0

New member
מה את עושה?

יכול להיות רגישות לאבק? או לשמש? או מאמץ יתר מול המחשב? או עייפות? אולי הקרם פנים שאת משתמשת בו גורם לגירוי העין? לפעמים אפילו מאדם חריפים (למשל כשנוהגים אחרי מיכלית). קצת קשה לאתר גורמים לגירוי בעיניים, צריך לנסות למצוא את הקשר למתי זה קורה. בינתיים להקלה: טיפות סטילה (לטעמי הרבה יותר טובות מהאזולן והאחרות) למיידי. בערב/בבית: קומפרסים של תה קמומיל, הנחת פרוסות מלפפון על העיניים.

avorly

New member
ToryMaster,

גירוי בעיניים יכול להיות גם כתגובה לעודף רעלים בגוף. העיניים מקושרות ברפוה הסינית ל"כבד הסיני", ולכן עודף בו יכול לגרום לגירוי. חוץ מקומפרסים, כדאי לפנות למטפל/ת ברפואה משלימה, אם כבר בדקתאת העיניים. נוסף לכך- שימוש עודף בטיפות עיניים סטילה, יכול לגרום לייבוש הדמעות; חשוב לזכור.

bflygirl

New member
אלרגיה? אולי החלפת סבון? קרם פנים?

מה זה הגירוי הזה? גירוד?, אדמומיות?, הסיפטומים רבים לכל... ובדרך כלל מצביעים על ליקוי של מערכת כלשהיא... ויכול להיות כי המערכת החיסונית שלך לא במיטבה, בגלל שפעת, בגלל כל מיני דברים ריגשים וכד'. בכל אופן קומפרס של קמומיל כמו שאור הציעה יעיל מאוד! והרבה בריאות לעין מתוקה!

ToryMaster

New member
תודה

אני הולכת לרופאה שלי ממש בקרוב, אני אבקש ממנה לבדוק את זה שוב, ואם היא אל תמצא כלום - נלך לטיפול משלים תודה!

למעלה