גירוי יתר מקלקסן

לרלר

New member
גירוי יתר מקלקסן ../images/Emo2.gif

מישהי מכירה? שמעה? בכל אופן, יצאה לי פריחה במותניים באיזור ההזרקות והפסקתי מיידית את הזריקות. בינתיים אני רק עם אספירין. כנראה גם שככה זה יהיה עד סוף ההריון. נראה מחר, יש לי ביקורת.... קרה לכן אולי?

שריתצ

New member
היי

כן, אני לוקחת קלקסן 60 מל' פעמיים ביום וזה קרה לי בהתחלה הגירודים עכשיו אין לי אבל אסור לך להפסיק לקחת קלקסן את יכולה לשאול את הרופא שלך אולי לשים אלוורה אני לא שמתי כלום זה פשוט הפסיק לי לבד

את כזאת מתוקה... ../images/Emo13.gif

לא קוראים לזה גירוי יתר כשמדובר בקלקסן. התבלבלת בסוג הזריקות
הפריחה היא דבר מאוד אפייני להזרקת קלקסן, וזהיכול להיות ניג'וס רציני, אבל בשום פנים ואופן אל תפסיקי להזריק בלי הוראת רופא!! יש אינדיקציה שבגללה הורו לך להשתמש בתרופה הזו מלכתחילה, נכון? אז מה פתאום להפסיק סתם ככה? אני מניחה שבינתיים הביקורת שלך כבר הייתה, אז אשמח אם תעדכני מה אמרו לך ומה הלאה. עתליה

amosh82

New member
רגישות לקלקסן

שלום לך, גם לי היתה אותה תופעה גירוי יתר לקלקסן שהתפשטה לחלקים רבים בגוף, הפסקתי מיד ועברתי לזריקות פרגמין, כדי שתשאלי את הרופאים , עם זריקות אלו הייתי עד אחרי ההריון וגם לאחריו במשך 3 חודשים.

לרלר

New member
אז ליתר דיוק זוהי אלרגיה לקלקסן

נכון לעכשיו המקום גם הזדהם.... אני (הכל בהוראת ההמטולוגית שלי) הפסקתי את הקלקסן. כרגע אני עם אנטיביוטיקה 4 כדורים ביום + שטיפות של מי מלח...... נכון לעכשיו האדמומיות של הפריחה + רמת הגרת פוחתים לאט לאט... בינתיים אני רק עם האספירין. יש עוד ביקורת בבית החולים ביום ראשון.....

לא נעים בכלל

מעניין אם זו אלרגיה להפרין (החומר המדלל עצמו) או למרכיבים אחרים בזריקה. תעדכני אותנו מה שלומך ואיזה טיפול חלופי הוצע. תרגישי טוב

למעלה