|גירוי יתר שחלתי-עצה

מצב
הנושא נעול.

גישי

New member
|גירוי יתר שחלתי-עצה

|גירוי יתר שחלתי-עצה
בנות יקרות, אני עוקבת אחריכן באדיקות רבה ולמעשה מאז שגיליתי אתכן החלטתי לחזור ולעשות עוד טיפול אחד ואחרון בהחלט. אתמול שאבו לי 20 ביציות, היום הודיעו לי ש16 הופרו, זה מאוד משמח אבל- אני סובלת מכאבי בטן ומחרדה נוראית לגבי האפשרות של גירוי יתר. מישהי חוותה את התופעה הזו? אשמח לשמוע מכן. כמו כן אני מצטרפת לברכות לכל המצליחות והלוואי וכולנו נצליח במהרה.

lilushli

New member
../images/Emo39.gif התפרופה היחידה..

|גירוי יתר שחלתי-עצה
בנות יקרות, אני עוקבת אחריכן באדיקות רבה ולמעשה מאז שגיליתי אתכן החלטתי לחזור ולעשות עוד טיפול אחד ואחרון בהחלט. אתמול שאבו לי 20 ביציות, היום הודיעו לי ש16 הופרו, זה מאוד משמח אבל- אני סובלת מכאבי בטן ומחרדה נוראית לגבי האפשרות של גירוי יתר. מישהי חוותה את התופעה הזו? אשמח לשמוע מכן. כמו כן אני מצטרפת לברכות לכל המצליחות והלוואי וכולנו נצליח במהרה.
התפרופה היחידה..
היא שתיה מרובה והכוונה היא למרובה בריבוע כי ככל שאת שותה יותר את מקלה על הפעילות הרחמי ומשהו כמו "שוטפת" את הגירוי החוצה. אני שסובלת כמעט כל פעם מגירוי ייתר למדתי כי זו התרופה הטובה ביותר. אבל זכרי שתיה שתיה שתיה ועוד שתיה עד שתגיעי למצב של פיפי כל 20 דקות זה הכי טוב שיש וגם אחרי ההחזרה הקפידי על שתיה המים הם התרופה הטובה ביותר. שיהיה לך בהצלחה מחזיקה לך אצבעות לילושלי

גירוי יתר

|גירוי יתר שחלתי-עצה
גירוי יתר
סליחה על ההתפרצות, אני אורחת כאן, אבל יכולה לענות מניסיוני. גם אני סבלתי מכאבי בטן שהתבררו כגירוי יתר קל-בינוני. מה שהרגשתי היה נפיחות ומלאות בבטן, קושי לנשום, והרגשה כאילו בכל צעד השחלות קופצות בבטן כלפי מעלה (אני מניחה שזו סתם הרגשה כזו). בגירוי יתר קל הטיפול הוא אכן שתיה ומנוחה, שתיה - מכיוון שיש יציאת נוזלים מכלי הדם (לתוך חלל הבטן בין היתר, זו הסיבה לנפיחות) ולמעשה הגוף במצב של התייבשות. אבל - בגירוי יתר קשה יש צורך להתאשפז להשגחה, ולכן אם את חששת מגירוי יתר פני ליחידת IVF שייקחו לך ספירת דם ויעשו לך אולטראסאונד, ותני לרופא להחליט. אל תתביישי ללכת כי זה יכול להיות עניין מסכן חיים. אם יש לך שאלות את יכולה לשלוח מסר.

WOW! כמה הרבה הפריות!!!!!

|גירוי יתר שחלתי-עצה
WOW! כמה הרבה הפריות!!!!!
איזה יופי של יבול פורה!!!! זה אומר שיהיו לך כפי הנראה לא מעט מוקפאים שהם פוטנציאל לילדים הבאים! אבל כזאת כמות גם בהחלט יכולה לגרום לגירוי יתר, וגם אני יודעת שהדבר החשוב ביותר זה להתחבר לבקבוק מים גדול ולא להפסיק לשתות. ממה שהבנתי (לא "זכיתי" בעצמי, כי לא נשאבו לי יותר מ-10) השחלות סופחות אליהן את כל הנוזלים מהרקמות הקרובות אליהן בחלל הבטן ומתנפחות והרקמות האחרות סובלות מהתייבשות. זה בהחלט מצב לא נעים ופוטנציאלית מסוכן. אם הכאב עז עד בלתי נסבל גשי מייד לבית חולים! אני מקווה שזה לא עד כדי כך גרוע ושלא החליטו לדחות את ההחזרה (מה שקורה במקרים קיצוניים, מכיוון שהריון מחמיר את המצב עוד יותר). אנחנו מחכות לעדכון. שיעברו לך השבועיים במהירות ובשפיות ואני כבר מתחילה לעשות תרגילי גרון לקולולו של סוף ההמתנה!

גישי

New member
חן חן למעודדות../images/Emo13.gif

|גירוי יתר שחלתי-עצה
חן חן למעודדות

אני שלושה ימים אחרי ההחזרה, בגלל המצב החזירו לי רק שני עוברים בתקוה שזה יספיק. אני שותה הרבה ומקווה לטוב ושוב תודה לכן

מצב
הנושא נעול.
למעלה