גירושין,תינוק וילד בן 3
לפני שנתיים רציתי להתגרש, הפחד שיתק אותי ,הבאתי עוד ילד, ואני לא יכולה עוד.
אני ישראלית שנשואה לקנדי.התחתנו אזרחי וגם יהודי.
אין לי עבודה , אני מטפלת 24 שעות ב2 הילדים שלי , אין לי פה משפחה ,לא חברים,לא רכב משלי.
ניסתי ואני מנסה כל יום למשוך ולמשוך למען הילדים ובעיקר בגלל שאני משותקת מפחד להתגרש.
אין לי כסף משלי ,אין לי כלום משלי חוץ מ2 ילדים וחשבון בנק ריק.
איך אני מתחילה תהליך גירושין? אני מפחדת לעשות את הצעד כי אין לי כלום להציע בשביל לשרוד .הקטן שלי בן חצי שנה והגדול כמעט 3.
אני מפחדת שתהיה לי עבודה שלא תספיק לי גם לשכירות , אוכל,חשבונות,וטיפול בילדים שלי.
אני מרגישה כל כך חסרת אונים ובמדינה לא שלי,אני לא מכירה את החוקים בו והכל נראה לי כל כך מסובך.
בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי להפנות אותי למקום או אנשים שיכולים לעזור לי.
פניתי לסוכנות היהודית אך הם לא עוזרים בזה.
אין לי כסף משלי, אני משתמשת בכסף של בעלי , כלומר מהחשבון בנק שלו שהוא עשה לי כרטיס אשראי.
תודה רבה לכל מי שקורא ומגיב לי.
לפני שנתיים רציתי להתגרש, הפחד שיתק אותי ,הבאתי עוד ילד, ואני לא יכולה עוד.
אני ישראלית שנשואה לקנדי.התחתנו אזרחי וגם יהודי.
אין לי עבודה , אני מטפלת 24 שעות ב2 הילדים שלי , אין לי פה משפחה ,לא חברים,לא רכב משלי.
ניסתי ואני מנסה כל יום למשוך ולמשוך למען הילדים ובעיקר בגלל שאני משותקת מפחד להתגרש.
אין לי כסף משלי ,אין לי כלום משלי חוץ מ2 ילדים וחשבון בנק ריק.
איך אני מתחילה תהליך גירושין? אני מפחדת לעשות את הצעד כי אין לי כלום להציע בשביל לשרוד .הקטן שלי בן חצי שנה והגדול כמעט 3.
אני מפחדת שתהיה לי עבודה שלא תספיק לי גם לשכירות , אוכל,חשבונות,וטיפול בילדים שלי.
אני מרגישה כל כך חסרת אונים ובמדינה לא שלי,אני לא מכירה את החוקים בו והכל נראה לי כל כך מסובך.
בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי להפנות אותי למקום או אנשים שיכולים לעזור לי.
פניתי לסוכנות היהודית אך הם לא עוזרים בזה.
אין לי כסף משלי, אני משתמשת בכסף של בעלי , כלומר מהחשבון בנק שלו שהוא עשה לי כרטיס אשראי.
תודה רבה לכל מי שקורא ומגיב לי.