גירושין

האחת71

New member
גירושין

אני חדשה בפורום וגיבשתי החלטה השבוע ואני רוצה להתגרש , היתי רוצה לשמוע ואפילו לדבר בטלפון עם נשים שעברו את השינוי הזה את הפחדים החששות כדי להתחזק יותר

ערב טוב לך אחת

אולי תוכלי לספר לנו קצת על עצמך ? בת כמה את ? כמה ילדים בני כמה הם יש משפחה בסביבה ... זה מאוד יכול לעזור .. אני אנסה לעזור לך שבי עם עצמך תעשי חושבים , איך את רואה את עצמך מסתדרת בעתיד .. האם הגירושים יעצימו אותך מבחינה כלכלית , אישית עצמאית .. ? האם את מרגישה בתוך מסגרת הנישואים כמו בתוך כלוב וגירושים רק יעשו לך טוב ?.. כתבת שגיבשת החלטה השבוע . בשבוע אחד אי אפשר להחליט להתגרש אני חושבת ... לי לקח לפחות שנה .. לי למשל הגירושים עשו רק טוב מכל הבחינות { אפילו מבחינה כלכלית עד כמה שזה נשמע הזוי } בהצלחה

האחת71

New member
פרטים לגבי ../images/Emo51.gif

יש לי 2 ילדים קטנים אחד בן 5 והשני בן חצי שנה אני לא עובדת וגרה במרכז הארץ רק בעלי מפרנס יחיד כשתבתי שגיבשתי החלטה התכוונתי שהפעם החלטתי שזה יהיה סופית אחרי הסכסוך שהיה בינינו השבוע במשך שבוע ימים של השפלות ועלבונות קשים אז החלטתי די לא רוצה יותר לחיות ככה כי זה לא הוויכוח הראשון וכל פעם באה שיחה ללבן עניינים ושוב חוזר והפעם זה היה הכי קשה מכל הפעמים , עד עכשיו לא היתה לי החלטה תמיד היססתי כי פחדתי עכשיו אני לא פוחדת אומנם אין לי פה אף אחד מהמשפחה כולם בצפון הארץ ושם תהיה לי עזרה אני מרגישה שאני יוכל להסתדר לבד עם כל הנטל יש לי כוחות חזקים הפעם שלא היו לי לפני כן אני רוצה שקט בחיים שלי ויותר לילדים שלי כי הגדול כבר ספג מספיק והוא ילד מאוד רגיש גם ככה תהיה לי עזרה מההורים שלי

היי האחת

מה שאת הולכת לעשות זו החלטה מאוד משמעותית בחייך ובחיי ילדייך. עם כול הכבוד לניסיון שלנו פה אני חושבת שאסור לנו להחליט עבורך מה טוב ומה לא טוב, אני חושבת שאנו כן יכולות לייעץ לך או לכוון אותך . אני הייתי מציעה לך לפני שאת עושה שינוי דרסטי כזה בחייך להתייעץ עם איש מקצוע, ואם אז תחליטי אכן לעשות ת הצעד נשמח להדריך אותך בקשיים שתתקלי בהם על פי ניסיוננו. שיהיה לך בהצלחה

האחת71

New member
../images/Emo24.gif

הייתי אצל עו"ד השבוע לייעוץ אני עדיין לא עושה שום צעד עד שלא אכין את הקרקע כמו שצריך אני מאוד נזהרת אני כרגע בהכנות בשביל לא ליפול בין הכיסאות , על איזה קשיים את מתכוונת כשכתבת איש מקצוע התכוונת לעו"ד? עוד דבר הגן גם מעורב במה שקורה את חושבת שאני עושה נכון?

ש ו פ י ת

New member
קו לייעוץ פסיכולוגי חינם - לאמהות בלבד

ובכן בעבר ביקשתי רשות דרך אחת הבנות והם אישרו לפרסם את הטלפון אז מפרסמת שוב בלי לשאול מדובר בקו ייעוץ טלפוני חינם לאמהות המאוייש על ידי אנשי מקצוע - קרי פסיכולוגיות הנותנות מענה ללבטים באמהות ובהתמודדות האישית והמשפחתית של אמהות בדיוק במקרה שלך לדוגמא תוכלי להתייעץ ללא תשלום - כפי שידוע לי הקו פועל בבקרים וכפי שאני זוכרת ביום ד בבוקר את שאר הימים איני זוכרת בהצלחה שופית

ש ו פ י ת

New member
מס הטלפון 03-6406888

מספר הטלפון של קו ייעוץ פסיכולוגי חינם - לאמהות בלבד

נשאלת השאלה

האם הסיכסות הזה נמשך רק השבוע או נמשך הרבה זמן יותר משבוע או כמה פעמים בשבוע השאלה השניה האם את בטוחה שאת רוצה להתגרש???? אולי תעשו פסק זמן כדי ששניכם תרגעו ותראו אז אם זה מה שאתם רוצים? לא כל כך קל ופשוט לפרק משפחה שהם יחד כל הזמן. אני למשל התחתנתי עם החבר הראשון שלי מגיל 18 התחתנו בגיל מאוחר יחסית 32 אני ו 34 הוא הוא כל הזמן היה לוחץ עלי לחתונה ואני תמיד דיחתי אותה כי היתה לי הרגשה פנימית שאם אני מתחתנת אני מתגרשת תוך 3-4 שנים. וזה מה שקרה - התגרשתי יום אחד נמעס לי מהריבים, מהעלבונות ומהיחס שלו ואמרתי לו קח את הדברים שלך ולך אבל.......... איך שאמרתי את זה הייתי שלמה ב 100 אחוז שזה מה שאני רוצה יש לי ילדה קטנה והיא גדלה להורים גרושים אבל אני אמרתי שעדיף לה לגדול ככה ובשקט ורוגע מאשר שתגדל להורים שכל הזמן רבים האם את בטוחה שזה מה שאת רוצה לעשות או שהכעס והתיסכול מדברים? קחו פסק זמן ותחשבו ותראו האם זה מה שאתם רוצים

האחת71

New member
לא זה בא והולך כל פעם מחדש

זה משהו שהתבשל כל פעם בזמן כל ריב הייתי אומרת לעצמי עד מתי אני ימשיך ככה ולא הייתי שלימה עם זה והפעם הגענו לשיאים כאלה שאין מחיר למה שעברתי זה נתן לי להחליט מאה אחוז שזה מה שאני רוצה אני רוצה לחיות לבד לא בא לי כבר לחיות בזוגיות במיוחד לא כמו שלי מכיוון שיש עוד הרבה דברים מעבר להשפלות וההתנהגות המזלזלת שלו ובאיזשהו שלב הבנתי ומרגישה שמגיע לי קצת יותר טוב. הבעיה שזה לא מחזיק אצלינו הרבה זמן הפעם זה החזיק אחרי הלידה השניה שלי ועוד פעם פיצוץ ובנוסף להכל חזר בתשובה אז אין מה לדבר בכלל או לקוות שמשהו ישתנה ההפך המצב נהפך יותר גרוע בשבתות אני לבד עם הילדים לא משאירה אותם שבת אחת בבית תמיד דואגת לצאת איתם רק לא להישאר איתו כי יש לו תמיד הערות ופתיחת עיניים וזה כבר לא זה אני התחתנתי בגיל לא צעיר גם הייתי בת 29 והוא 36

את אמרת משהו

את רוצה לחיות לבד ולא בזוגיות ז"א נמעס לך מהיחס שלו נמעס לך מהריבים ונמעס לך שהוא בסביבה לפניש את רצה להגיש תביעת גירושין תעשו פסק זמן תראו לאן זה מובין אולי נמעס לך לרגע מאוד קל להתגרש קחי פסק זמן תחשבי לראי אם נוח לך לחיות באמת לבד ואז תגיעי להחלטה של גירושים

למעלה