גירוש ילדי העובדים הזרים הוא המעשה המוסרי!

מתכNET

New member
גירוש ילדי העובדים הזרים הוא המעשה המוסרי!

אט אט בגיבוי ארגוני שמאל רדיקליים ואנשים הזויים הופכת ישראל למדינת "כל מי שבא לו" ארגוני השמאל הרדיקליים מציגים כל פעולה של ממשלה ריבונית כנגד עובדים זרים כבלתי מוסריים ואני טוען שדווקא גירוש הילדים הוא המעשה המוסרי לטווח הארוך! כולנו יודעים כמה אכזריים יכולים להיות ילדים לילדים שונים במראה,בצבע,במנהגים ובשפה. עתידם של הילדים נמצא בקרב ילדים הדומים להם,במראה,בשפה,בתרבות,ואלה נמצאים במדינת הוריהם ולא בישראל! איזה עתיד יש לילדים במדינה שרואה בהוריהם ככח עבודה זול?! אתם חושבים שהם ימצאו את המקום שלהם בחברה הישראלית?!? אני בטוח שלא. אנחנו נגדל דור של אזרחים עם מטען של תחושת קיפות(מוצדקת) שספק אם ישתלבו בחברה,זה גול עצמי,לנו ולילדים! הניסיון להציג גירוש ילדים כגזענות,כרדיפה וכולי הוא מגוחך יש שני צדדים למטבע,אין בהכרח מעשה אחד מוסרי ומעשה שני שאינו מוסרי. טוב תתחילו להאשים אותי בגזענות..אני מוכן....

אתה אמיתי?../images/Emo13.gif

אתה באמת חושב שאנחנו עושים להם טובה שאנחנו מגרשים אותם כי הם שחורים?
אולי אתה מציע שנגרש גם את ילדי האתיופים בחזרה לאפריקה, כדי שלא יצחקו עליהם בכיתה ד'? לפני שאתה בא בהצעות "הומניות" לטובתם של הילדים, אולי תשאל אותם ואת הוריהם מה הם חושבים שטוב להם? או שנראה לך שאתה יודע טוב יותר מהם? נראה לך שהילדים האלה, ששפתם היא עברית ותרבותם כפי שחונכו במערכת החינוך היא ישראלית ימצאו את מקומם במדינה באפריקה שבה מעולם לא היו? ובכלל ילדים מתאכזרים זה לזה על כל דבר, אולי נתחיל לגרש מהמדינה גם בני נוער הומואים "לטובתם", או ילדים לבקנים "לטובתם"?

מתכNET

New member
ואולי תפסיק לדבר שטויות?

אופייני לשמאלן רדיקלי ,מקצין את הדברים על מנת להצדיק את עצמו רק ששוכח שלא אני אמרתי את הדברים האלה. אני מציע כמה דברים,לקיים דיון ציבורי מעמיק על ההשלכות,להפסיק להטיח האשמוות בגזענות,ולאכוף את החוק. כל השאר הן פרשנויות מופרכות שלך.

מה פרשנויות? שהם יודעים בעצמם מה טוב להם?

שהם גדלו פה והתחנכו בתרבות הישראלית ובמערכת החינוך הישראלית דווקא הגירוש יגרום להם לשוק תרבותי? אתה רוצה לעשות מעשה גירוש בכפיה של אדם, בטענה שאתה יודע יותר טוב ממנו מה טוב לו, ואתה קורא לזה דיון רציני מעמיק?

רפפם

New member
הם עדיפים פי מאה מאשר האזרחים הטובים שהפגינו

בעד ה"אם המרעיבה" ופגעו בשוטרים והרסו רכוש. כניסה של כמה אלפי אפריקאים בשנה לישראל לא תגרום שום נזק, והם לא לוקחים עבודה לאנשים אם הם מתפזרים בכל הארץ, אני מכיר חיילים משוחררים שעובדים בו זמנית ב 3 עבודות שמוגדרות "כלליות" ויש מספיק עבודה. תעשה חישוב ותראה שישראל יכולה לספוג כזאת כמות בלי שום בעיה. זה לא אומר שצריך לתת להם אזרחות, ואפשר גם לנסות לעזור להם להגיע לאירופה וארה"ב, ואז בכלל ישארו כאן מעט

מתכNET

New member
אני אתעלם מההערה הגזענית שלך

אני רואה שבחוגי השמאל הרדיקלי גם יש גזענות... ובכל מקרה,בסדר אני מוכן להקשיב על מנת לקיים דיון מעמיק ורציני בכמה אלפים מדובר? כמה אלפים אתה מוכן?

מה גזענות במה שהוא אמר?

שיש לו בעיה עם אנשים שתומכים בזכותה של אם להרעיב את ילדיה ובתגובה למעצרה משתוללים ונוהגים באלימות?

למרבה השמחה, רק מיעוט מהמגזר המסויים הזה

תמך בפשעי האם והשתולל על מעצרה. אם הוא דיבר על המיעוט מתוכם, הוא התכוון למיעוט מתוכם, וכל השאר זה פרשנויות חסרות בסיס, ובמיוחד האשמה בגזענות. ובמיוחד כשהיא באה מפיו של מישהו שחושב שילדה אתיופית יהודית צריך שנולדה פה ולומדת בגן עברי צריך להשאיר, וילדה אתיופית נוצריה שנולדה פה ולומדת בגן עברי צריך לגרש, כי היא לא בת לעם הנכון.

רפפם

New member
חרדים שמתפרעים זה לא גזע

זה עברייני רחוב, די כבר עם הפראנויה הזאת שכל מי שלא מסכים ב 100% עם כל מה שהחרדים עושים הוא אנטישמי וגזען. לו הייתי חרדי הייתי מתבייש עד עמקי נשמתי על כך שאנשים מתפרעים כדי להגן על מישהי שנחשדת בפשיעה, וכן הייתי מתבייש על אנשים שמעדיפים לחיות מתרומות במקום לצאת לעבוד כמו שיש הרבה אברכים צעירים ובריאים שבוחרים לעשות. לכה אלפים אני מסכים? למספר שמגיע היום, זה מספיק, אנחנו בתור מדינה יכולים לקבוע מכסה מסוימת ולא לקבל מעבר לזה, וכן, אני מעדיף צעירים שעובדים וילדיהם יתגייסו לצה"ל, גם אם הם שחורים ולא שייכים ל"עם היהודי" קרא במילון מה זה גזענות אולי תדע

מתכNET

New member
אז לא הבנתי אותך נכון,מתנצל,מה המספר

שאתה מדבר עליו? כמה בכל חודש או שנה אתה מוכן?

רפפם

New member
אני לא מומחה בדברים אבל נראה לי ש 5,000

בשנה זה סביר, כמובן אנשי מקצוע מומחים צריכים לקבוע את זה, אבל צריך לעשות את זה מסודר, הבעיה היא שהיום מאוד קל להסתנן לישראל, כמו שהפלשתינים עושים, פעם הייתי הרבה בצומת שילת וכל הזמן ראיתי אותם מגיעים מהואדיות, פעם כשישנתי שם בחורשה, פתאום אני מתעורר ועומדים מעלי כמה ערבים פלשתינים.... הם רצו לדעת איך מגיעים לעיר, באיזה קווי אוטובוס וכו' למעסיקים בעלי ההון זה משתלם כי הם יכולים להתחמק מתשלום או לשלם שכר עבדים, לכן זה נמשך

מתכNET

New member
ומה הקריטריונים?

פשוט ניתן ל 5000 האנשים הראשונים שחוצים את הגבול להשאר במדינה?

רפפם

New member
אני לא יודע איך לבדוק את הקריטריונים

בשביל זה יש לעשות וועדות מומחים, אני מניח שלפי הראשונים שיגיעו, הרי מדובר בפליטים אתה לא יכול להפלות ביניהם, ואם יגיעו יותר בצורה לא חוקית? כן, אז שיחזירו למצרים את אלו שמסתננים ללא אישור, יש שם שטחים מספיק גדולים, או יותר טוב, שינסו להעביר אותם לאירופה, הרי ממילא רוב הפליטים מאפריקה בורחים לאירופה ולישראל מגיעים בלית ברירה. שמע, כפי שהסברתי כאן, ישראל הקטנה לא אמור או יכולה לפתור את בעיית מיליוני הפליטים, אבל בתור מדינה שרוצה להיחשב כמערבית וכאנושית, ושהתדמית מאוד חשובה בעולם של היום, עלינו להראות לפחות מחווה של רצון טוב, תאמין לי שמשרד החוץ יכולים להשתמש בזה כמנוף מצוין להסברה של ישראל בעולם, וכך בצורה עקיפה להוסיף המון כסף לקופת המדינה, ז"א ההסברה זו השקעה שמחזירה את עצמה בגדול, בכלל יכולים לשפר את כל מערך ההסברה ומשום מה בינתיים לא עושים את זה, אז לפחות עם נושא הפליטים אפשר להשתמש בזה, למשל להראות משפחה של סודנים שעובדים וילדיהם לומדים בבית ספר ישראלי ומקבלים עזרה, ולהראות לעומת זאת מה היה קורה להם לו נשארו בסודן=רצח ואונס

מתכNET

New member
כמה פליטים ישנם אתה יודע?

לפי הידוע לי יש מספר של כמה מאות פליטים לפי ההגדרה(ולא לפי התחושה האישית של כל אחד מאיתנו) ואלפים אחרים שתופסים עליהם טרמפ. אז בוא נסכם עקרונית אתה לא מתנגד לגירוש בתנאים מסוימים. אתה מבין שיש גבול לכמות האנשים שניתן לקבל ממש כמוני,אז איך זה שאני נחשב לגזען ואתה לא?

רפפם

New member
כי אם אני זוכר נכון כתבת

על ילדי הפליטים שבגלל שהם שחורים ושונים משאר ילדי ביה"ס אז לטובתם צריך להחזיר אותם לאפריקה, ז"א תלוי במניעים שלך, אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון אבל יכול להשתמע מדבריך ש: שחורים מקומם באפריקה לטובתם, ושלא יתערבבו בין הלבנים הישראלים. אותו דבר כמובן אומרים על היהודים במקומות שונים בעולם. שילכו לישראל, למרות שהם מתבוללים ונולדו וגדלו שם ואין להם שום קשר לישראל אם לא התכוונת לזה אז אני לא יודע מי מחשיב אותך לגזען ולמה

מתכNET

New member
ממש לא

לא בגלל שהם שחורים כן בגלל שהם שונים,ובגלל ההבנה שילדים מתייחסים לילדים שונים בצורה אחרת זו הייתה תגובה לכל אלה שמאשימים את מי שתומך בגירוש כבלתי מוסריים,רציתי להראות שיש שני צדדים למטבע.

רפפם

New member
זאת סיבה לגרש? נו בחייך

אתה מבין שזה שטויות, נכון? אני מכיר את עולם הילדים, ואני גם מכיר מה זה מלחמות באפריקה שיכולים לאנוס לך את הילדים מול העיניים ואז לשרוף אתכם, עדיף שכל יום בביה"ס יצחקו עליך אבל אח"כ תוכל לעבוד ולחיות מאשר שתיאנס או תירצח או תמות ברעב. יש גם ילדים יהודים שצוחקים עליהם בביה"ס ומתעללים בהם, אולי נבנה להם בתי ספר מיוחדים או נכניס אותך לבית משוגעים ששם כולם שונים ויוצאים מהכלל? אם כבר אתה דואג להם, אז תציע להכניס לבתי ספר מדריכים מקצועיים, לעשות סדנאות למורים איך ומה להסביר לילדים, אני זוכר שהיו ילדים אתיופים בשכונה שגדלתי בה, וכן לפעמים רבנו איתם, אז מה? אח"כ האתיופים הללו, חלק מהם הולכים לאוניברסיטה ומצליחים טוב מאוד, ואפילו אלה שלא נקלטים טוב, ז"א לא מסתדרים בצבא ולא מסיימים ביה"ס ועובדים בניקיון כל החיים, תאמין לי שזה גן עדן בשביל מישהו שהאפשרות השניה שלו זה שירצחו אותו בעינויים רק כי הוא שייך לשבט הלא נכון או ימכרו אותו לעבדות

מתכNET

New member
והרי בטיעון הנגדי משתמשים אלה

שמתנגדים לגירוש!!!! למה להם מותר?

למעלה