ג'ירו קטע 19 - נג"ש אישי בעלייה, ומזל טוב

ג'ירו קטע 19 - נג"ש אישי בעלייה, ומזל טוב

ג'וש ואן אמדן הבלגי מקבוצת בלקין שנעצר באמצע הרכיבה, הציעה לחברתו נישואין ונשאר בחיים, זתם, היא הסכימה, איזה אושר.

קטע שיכול לסגור באופן מעשי את המאבק על החולצה הוורודה ובאותה המידה לפתוח אותו להכרעה בקטע של מחר.

משעים גם את הפורשים, כמה טיפשי אפשר להיות?

בידיעה שהתפרסמה בסייקליניוז ממש עכשיו מספרים כי פאולו סבלדלי, מנצח הג'ירו 2005 + 2002, הושעה לחצי שנה בגין קשריו עם ד"ר מיקל'ה פרארי למרות שהוא זוכה מכל אש/מה של שימוש בחומרים אסורים אותן השנים.

המצחיק הוא שסאבלדלי פרש לפני חצי שנה, אז ממה השעו אותו? מחצי שנה נבחרת באותן שנים שהוא כן רכב ובדיעבד?
בעצם, כשאני חושב על זה תוך כדי שמנמצח ג'ירו אחר (באסו) מתנגן לי ב- HD כשהוא מזנק לנג"ש בעלייה, הרי לבאסו לקחו את הסגנות בטור רק בגלל שהחליטו שאין מנצח בשנה שהוא היה סגן והרי אי אפשר להיות סגן בלי מנצח אז אפילו שהמקום השני שלי כתוב זה מגוכך בלי מנצח... ענף האופניים מספק בדיחות טובות.

bike3

New member
ההשעיה אומרת שהוא לא יוכל לאמן בקבוצה מקצועית

ושלא יוכל לשמש כמאמן הנבחרת האיטלקית (בניגוד לפאולו בטיני למשל, לפני שפרש לפרוייקט של אלונסו).

זה ברו מה העונש, גם ברור שהוא ממשיך ולקבע

את הגיחוך של ניהול קבלת ההחלטות המשפטיות בענף האופניים העולמי.
פשוט משעשע ברמת משחקים של גן ילדים.

שפתיים אני קורא בעברית ומעט באנגלית...

אבל שפת גוף כל אחד יכול לקרוא.
השיחה שהתנהלה בין קוינטנה ליושבי הרכב של מוביסטאר לאחר שחצה את קו הסיום נראתה משהו כמו:
"בדר, הראנו להם? בוא נתרום שתי דקות למישהו"

בדר=בסדר

כמעט ונגמר, סיכום קטע 20

חשבתי שקוינטנה יאפשר לאורן לסיים בצמוד אליו והם ילחצו ידיים על קו הסיום.
במקום ראיתי מאוץ דווקא של קוינטנה שהבהיר כנראה כמה הוא לא אהב את דברים של מנהל קבוצתו של אורן (לאפבר) על קטע 16.

רוג'רס ניצח בקטע ה- 20 והשלים שניים משניים בבריחות, אבל אי אפשר היה להתעלם מההתרחשות של הקהל מול הרוכבים, והשפעה ניכרת על הביצוע של ביונורנו שנאלץ לרדת מהאופניים בגלל דחיפה של צופה.

גם רוג'רס ופולס איבדו אשתונות מול התנהגות הקהל.

השליטה הקולומביאנית בג'ירו מדהימה (לא מפתיעה, אבל מדהימה).

וגם על פגעי מזג האוויר והיחס של הרוכבים והמנהלים לעומת מה שהיה בעבר.

הכל בסיכום שלי בשוונג - כאן

למעלה