ג'ירו 2015 - קטע 7: השאלה אינה מי ינצח, אלא קונטאדור

ג'ירו 2015 - קטע 7: השאלה אינה מי ינצח, אלא קונטאדור

שאלה ראשונה:
האם קונטאדור מסוגל לשרוד את הקטע הארוך ביותר של הג'ירו השנה, עם זרועו המקובעת?
צמיגי האופניים של קונטאדור בלחץ נמוך המרגיל כדי לסייע לו "לסבול" את המהמורות.
יש לי ניסיון אישי ברכיבה עם זרוע דפוקה, זה קשה ממה שאפשר לתאר בליח לחוות את זה מעשית.

שאלה שנייה:
ואם ישרוד, האם יוכל לשמור על פער סביר ממחריו על ראש הדירוג?
קונטאדור זינק וורוד לקטע, ארו מזנב בו + 2 שניות, פורט שלישי + 20 שניות, אבל שימו לב, שאלת המציק...
במקום השלישי מדורג קרויציגר + 22 שניות שזה 20 שניות פיגור מארו ו- 2 שניות פיגור מפורט.
קרויציגר כבר היה בקבוצת בריחה, כשמצבו בדירוג המצטבר דומה, עבור האינטרסים של טינקוף - סאקסו.
האם הקבוצה תטיל את כל הכלים לשימור קונטאדור עד לסיום הקטע היום והמשך בתקווה שיתאושש לגמרי, או שישלפו את קרויציגר להובלה?
דעתי: קרויציגר יקבל את הובלת טינקוף - סאקסו בג'ירו 2015 בערך כמו שהרצוג יקבל את קולות המלחים במצודת זאב.
האפשרות היחידה שדבר כזה יקרה כשקונטאדור יפרוש במהלך הקטע השביעי, לפני קו הסיום והרבה, משום שלא יצליח לשרוד את הכאבים.

קונטאדור בקו הזינוק, מישהו רואה חבישה? לא מאחור, על קונטאדור

nachshon4

New member
זה שזה לא חבוש, זה לא אומר שהמצב טוב..

הרבה פגיעות באיזור הכתף לא נחבשות\מקובעות.
לפני שנה קרעתי רצועה בכתף. עם הרבה פיזיותרפיה, רק חודש אחרי זה חזרתי לרכב, בזהירות. את הכתף עצמה אני מרגיש מדי פעם עוד היום.

ItsikH

Member
עם רצועה קרועה, אפילו לישון לא יכולתי, אבל לרכוב כן...

מזג אוויר קשה, דחו את הדלקת הנרות ומעשים טובים...

המהירות הממוצעת (כנראה ואם הבנתי נכון, פחות מ- 36 קמ"ש.

גשם, רוח נגדית ותחזית מחודשת של המארגנים על הגעה לקו הסיום בפיגור של דקות לא מעטות מעבר לזמן האיטי ביותר המשוער טרום זינוק.

מי שרוצה לדעת איך ייגמר היום יצטרך לחכות עם הדלקת הנרות, מעשים טובים ועונג שבת, לשם שמים ושאר ירקות ביניים.

yshor

New member
אני מעריך שהקבוצות מאיטות את הקצב בכוונה להקל על קונטאדור

וגם כדי שמחר תהיה להם את כל הלגיטימציה לקרוע אותו...
זה יהיה באמת בעסה אם הדאבל של קונטאדור ילך פייפן בגלל נפילה בקילומטר האחרון של קטע ספרינט. אם הוא יעבור איכשהו את הפציעה הזאת הוא ירשום את עצמו בהיכל התהילה, עוד לפני הטור.
בנושא אחר יורוספורט כל כך מטומטמים שהם הקרינו בשידור החוזר את אותן תמונות מיותרות של קולי שוכב על הרצפה עם מרפק בכיוון ההפוך... זה מזכיר את הבדיחה על ארבעת השוטרים שנהרגו, 2 בשוד שהתפתח לקרב יריות ועוד 2 בשחזור

הערכתי - בק"מ האחרונים היום לא יהיו רחמים ורצון להקל

יש לי הרגשה שהקצב האיטי נובע מצירוף של כמה דברים יחד.
אחד מהם הוא הרוח שמאוד האטה את הורבים ולראיה - רביעיית החוד לא הצליחה הגדיל את הפער, הדבוקה שמרה עליו בדיוק איפהשרצתה, לו הדבוקה הייתה רוצה לרכב לאט הפער היה גדל ליותר משהיה.

החלק האחרון (בערך חמישים ק"מ אחרונים) כנראה יהיה אגרסיבי.

מרגיש חובה להמליץ בחום על בלוג לא חדש של רוברט מילאר

הוא כותב בלוג, בעיקר במהלך גרנד טור, ל- cyclingnews וכמעט תמיד מצליח לרתק.

הבלוג שפורסם היום החל בכמה מילים אשר יעלו חיוך על פני הוותיקים:
"t's been an interesting opening week and a lot harder than many predicted. What was it Greg Lemond said about the Italian race? Training, hmmm…"

ראיתי עכשיו את השידור החוזר

אני מתקשה להבין מה עשה קונטאדור כ"כ בקידמת המרוץ. ודי בטוח שהוא לא רצה באמת לוותר על הורודה אתמול (סקסו היו חזק מקדימה בקילומטרים האחרונים, כנראה מחשש לנסיון של מחטף לורודה של מישהו מראש הדירוג)

אז הסיום היה אגרסיבי בקטנה, אוליסי עם ניצחון...

קונטאדור לא נלחץ, נראה כמה פעמים עושה ניסויי כתף על ידי רכיבה בעמידה ונצטרך לחכו למחר כדי לראות כמה הפציעה שלו חמורה.

אוליסי ניצח, קטע רביעי שלו בג'ירו.

אפשר להתפנות להדלקת נרות.

שבת שלום.

למעלה