ג'ירו 2015, קטע 9, מרתק מהזינוק -

ג'ירו 2015, קטע 9, מרתק מהזינוק -

הזינוק היה למגמת עלייה ולקח הרבה זמן עד שטננקוף - סאקסו אפשרו לניסיון בריחה לצלוח.
אחת העובדות המרתקות (בחלק הראשון) הייתה זהות המנסים לברוח (אותם רוכבים, עם רוכבים שונים) כשלבסוף הרוכבים שהכי ניסו הצליחו.

שלושה רוכבים בבריחה החלו את היום בפיגור של עד 11:21 דקות (קרויזוויק מקבוצת לוטו - ג'ומבו שזו בעצם בלקין של קודם ולא לבלבל עם הלוטו המקוריים), הייסדזל (מנצח 2012) שהחל את היום עם פיגור של 6:49 דקות גם במובילים ומוניואר שבעת כתיבת קשקוש זה ורוד וירטואלי לאחר שהחל את היום בפיגור של 4:45 דקות.

טינקוף שלחו את המדליסט מהמשחקים האולימפיים באתונה לגשר אל חבורת החוד וזה כבר מוסיף אלמנט מרתק לקטע היום, בזמן שאני כותב זה מהלך שגרם לדבוקה להגביר קצב ולא ברור אם יצלח..
הק"מ האחרונים בעלייה קצרה לפני מישור לקו הסיום ומי שיש לו רגליים רכות היום ישלם שם מחיר.

לאסטנה יש נציג בחבורת החוד...

טרילונגו נמצא בחבורה המובילה ואסטנה גם ניסו לשלוח את קטאלדו אבל הוא נאסף לדבוקה.
לא מצאתי את פאולינו לאחרונה.

למי שלא הבין - לוטו בצהוב זה בלקין של העונה שעברה זה לוטו הולנד.

אגב, הדיון שהתפתח אתמול על הסיכוי של פורט להתמודד על הוורודה

הדאגה של קונטאדור וארו צריכה להיות על שבת הבאה.

יש להם נג"ש, כמעט 60 ק"מ, בשבת הבא.
השבוע הקרוב אינו כולל סיומי פסגות גבוהות ולא עליות ארוכות.
צריך לקרות משהו מיוחד כדי שפורט יפסיד הרבה זמן עד לנג"ש.
פורט יכול לנצל את היתרון (הגדול) שיש לו על ארו כשען בשלב הזה.
ביום רגיל של שניהם הפער (בנג"ש של יותר משעה) יכול להיות גדול מאוד (אפילו גדול מדקה) לטובת פורט.

בין קונטאדור לפורט צריך להיות זהירים בקביעה מי שען טוב יותר, בטח על אופי המסלול של הנג"ש בשבת, אבל לקונטאדור יכולה להיות בעיה (גדולה מאוד) עם תנוחת רכיבת הנג"ש שלו (אוהב כתפיים מאוד סגורות), בגלל הכאבים בכתף.
ייתכן וזה יעשה הבדל ואולי אפילו הבדל גדול לטובת פורט.

בכל מקרה השבוע האחרון יהיה שייך למי שיתרון בטיפוס חלקו ושם לדעתי יוכרע הג'ירו.

natyh

New member
קשה לנצח גראן טור עם כתף פגועה ...

זה לא אומר שלפורט יש אופי ...

בלי אופי לא מגיעים לאן שפורט הגיע!!!

יש הרבה זלזול בקביעה שספורטאי ברמת קצה עולמית חסר אופי.

לא יודע כמה סיכויים יש לפורט לנצח בג'ירו השנה, אני לא אוהב הימורים משום שזה שייך למחלקות של פרימו ודמויו ולא ממש שייך לפרשנות מקצועית של ספורט, אבל כשאני צריך לעשות הערכות הן תמיד על סמך ביצוע.

הערכתי את פורט בג'ירו 2015, על פי ביצועיו, היא כי הוא מועמד שלישי לניצחון.
ניבאלי (רק בגלל שהזכרת אותו בתגובה אחרת) ניצח בטור דה פראנס האחרון מעמדה זהה לחלוטין

natyh

New member
לא מגיעים לרכב בדבוקה בכלל בלי אופי .

המילה אופי היא סובייקטיבית ....השאלה למה מתכונים .
פורט לא הראה עד היום שיש לו אופי הנדרש מהרמה הגבוהה ביותר אופי חזק יותר משל ולורדה כזה שיאפשר לו לנצח את קונטאדור .

ולורדה אף פעם לא ניצח את קונטאדור אם כי לטעמי דוקא ולורדה מוכשר יותר בין השניים .
אופי .

כן לניבאלי יש את זה שאל את פרום בעצם תסתכל שוב על קטע הפאווה בטור זה שבו ניבאלי ניצח את פרום בנשקו של פרום לזה אני מתכון במילה אופי .

או לאחר ההתקפה של 53 ק"מ של קונטאדור על פוריטו רודריגז אלברטו סיכם במילים :
: לו טיינה או נו לו טיינה "

זה לא קרה מידית אחרי הקטע אך בהחלט מסכם מה אלברטו חשב על פוריטו .

השאלה היא :
port lo tiene o no lo tiene ?

ארו קיזז את פער מקונטאדור...

קונטאדור לא הצליח להגיב למאוץ של ארו בתזמון טוב מספיק והפסיד שניה אחת.
הוא יהיה ורוד ביום המנוחה, אבל נראה לי שהפער ירד ל- 3 שניות.

למעלה