אחד המירוצים שאני בדרך כלל יודע לסמן את זהות המנצח בקלות הרבה לפני שהמירוץ מתחיל.
את איל פלקו סבולדלי סימנתי בקלות באותה שנה בה ניצח במדי קבוצת הדואר .
לכאורה הבחירה הברורה היא וינצנזו ניבאלי שעבר החל לחזור לעצמו באליפות העולם האחרונה
הוא בן 35 יכולות מטפס על שען על
מכיר את המסלול במיוחד נגד השעון באתנה ביום שני כמו כף ידו .
מקום שני במירוץ האחרון האיש החם הכל מתאים ...אבל....
השנה הזו לא דומה לכלום שראינו בעבר.
אין לנו מספיק מידע מצטבר על יכולות רוכבי המשנה העונה.
הכל נראה השנה נוטה לטובת רוכבים צעירים וחדשים. בתחום שאנו לא מכירים מספיק .
הותיקים נראים רחוקים משיא היכולת העונה הקצרה לא איפשרה להם לחזור לרמה הרגילה בעונה .
מזג האוויר שונה.
כל נסיון רציני להעריך את הצפוי נידון לכישלון בשל יותר מדי משתנים.
בשל עומס המירוצים אפילו בדיקת
היכולת הנוכחית של הרוכבים לוקה בחסר , איך אפשר להשוות את היכולת הנוכחית של פוגלסנג עם של תומאס וניבאלי וכולי אם הם לא משתתפים באותם מירוצים ....
ומה עם סוסים שחורים צעירים ?
במילים אחרות כל נסיון לקדימון רציני לג'ירו מסלול שאני מכיר הרבה פחות טוב מאשר הוולטה ואפילו פך יותר מאשר הטור
נדון השנה לכישלון .
נשאר רק לקרוא פה ושם אתרים מהעולם לקרוא את הסטטיסטיקה המצוינת של יאיר בן עמי שזו תחום התמחותו.
נשאר לקרוא עוד שניים שלושה אתרים ישראלים שבאמת מבינים ואת הניתוחים של אודי כאן
ולהודות הכל שהפעם אני נשאר מאחור ולא יכול לצפות מראש את ההתפוצצות של פרום שצפיתי היטיב מראש במירוץ הירושלמי לפני שנתיים למרות שלא הערכתי כי דומולאן יהיה כה תמים וייפול למלכודת שהכין לו טיבו פינו ....
קורה לא ניתן להעריך הכל מראש.
השנה במיוחד לא אבל ....
הג'ירו הזה הוא ניצחון ברור של איטליה על הקורונה זו עוד תחזור בגל שני עם החורף אבל ...
האיטלקים למדו את המחלה והדרך לנצח .
את איל פלקו סבולדלי סימנתי בקלות באותה שנה בה ניצח במדי קבוצת הדואר .
לכאורה הבחירה הברורה היא וינצנזו ניבאלי שעבר החל לחזור לעצמו באליפות העולם האחרונה
הוא בן 35 יכולות מטפס על שען על
מכיר את המסלול במיוחד נגד השעון באתנה ביום שני כמו כף ידו .
מקום שני במירוץ האחרון האיש החם הכל מתאים ...אבל....
השנה הזו לא דומה לכלום שראינו בעבר.
אין לנו מספיק מידע מצטבר על יכולות רוכבי המשנה העונה.
הכל נראה השנה נוטה לטובת רוכבים צעירים וחדשים. בתחום שאנו לא מכירים מספיק .
הותיקים נראים רחוקים משיא היכולת העונה הקצרה לא איפשרה להם לחזור לרמה הרגילה בעונה .
מזג האוויר שונה.
כל נסיון רציני להעריך את הצפוי נידון לכישלון בשל יותר מדי משתנים.
בשל עומס המירוצים אפילו בדיקת
היכולת הנוכחית של הרוכבים לוקה בחסר , איך אפשר להשוות את היכולת הנוכחית של פוגלסנג עם של תומאס וניבאלי וכולי אם הם לא משתתפים באותם מירוצים ....
ומה עם סוסים שחורים צעירים ?
במילים אחרות כל נסיון לקדימון רציני לג'ירו מסלול שאני מכיר הרבה פחות טוב מאשר הוולטה ואפילו פך יותר מאשר הטור
נדון השנה לכישלון .
נשאר רק לקרוא פה ושם אתרים מהעולם לקרוא את הסטטיסטיקה המצוינת של יאיר בן עמי שזו תחום התמחותו.
נשאר לקרוא עוד שניים שלושה אתרים ישראלים שבאמת מבינים ואת הניתוחים של אודי כאן
ולהודות הכל שהפעם אני נשאר מאחור ולא יכול לצפות מראש את ההתפוצצות של פרום שצפיתי היטיב מראש במירוץ הירושלמי לפני שנתיים למרות שלא הערכתי כי דומולאן יהיה כה תמים וייפול למלכודת שהכין לו טיבו פינו ....
קורה לא ניתן להעריך הכל מראש.
השנה במיוחד לא אבל ....
הג'ירו הזה הוא ניצחון ברור של איטליה על הקורונה זו עוד תחזור בגל שני עם החורף אבל ...
האיטלקים למדו את המחלה והדרך לנצח .