גירלס! פירוט פעילויות לסליבסטר!

Me¥tal

New member
גירלס! פירוט פעילויות לסליבסטר!

למרות שזה לא סופ"ש ואי אפשר לחגוג ממש עד הבוקר, מה אתן עושות? יש לכן פרטנר להצמדת שפתיים?

charmingirl

New member
הלוואי היה.. ../images/Emo3.gif

אהבתי ת´ניסוח "פרטנר להצמדת שפתיים" חח..

Black Cat15

New member
לצערי הרב, אין... ../images/Emo10.gif

כמו כל סילבסטר אני כנראה אצא לבלות עם החבר´ה שגם להם כמובן אין דייטים, וכמו משועממים נחכה ל0:00 ונחגוג את זה ב... איך בדיוק?! שנה שעברה התחלנו קרב אוכל. אוי ואבוי.
בטח ההורים שלי יתחרפנו ולא יתנו לי לצאת... כי יש לימודים למחרת... ד"א מיטל לך יש "פרטנר להצמדת שפתיים"?

ShmupyGirl

New member
נעבור גם את זה

אני כהרגלי... אין לי מה לעשות בסילבסטר זה ניהיה דבר כבר די מבאס למען האמת אבל שטויות זה בסך הכל חגיגה של חג לא שלנו, ואחרי הבלאגן שהיה בשנת 2000 כבר לא ממש מרגישים את העובדה שהסילבסטר בא. אני רק שלשום נזכרתי שאוטוטו הוא פה..... נעבור גם את זה לא?!?!?
שמופי

yellow cheese

New member
אז ככה... ../images/Emo24.gif

גם לי אין ממש הצעות- יכול להיות שאני וכמה חברות הולכות למועדון הQ בבאר שבע... שיום שני זה כאמור מסיבות גייז
אני כל כך אוהבת הומואייייים... ממממ...
שמישהי תסביר לי איך ייתכן שהם תמיד כאלה יפים, חמודים, מדהימים, אסתטיים, מסודרים ומושלמים
לא נראה לי שייצא לי משהו עם גיי.. אבל להסתכל עליהם..גררררררררר.. וחוצמזה על מה הבאסה???? סה"כ חג נוצרי.. זה ראש השנה של הגויים, כעיקרון אנחנו בכלל לא אמורים לחגוג אותו- אבל אנחנו הישראלים...כל סיבה למסיבה
אני בטוחה שגם בחו"ל הגויים חוגגים את ראש השנה..בטוח! ( מממ....ממש!*) אז שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה עם המון
ואם לא..תמיד יש שנה הבאה... שלכן, שירלי

chill-chill

New member
התשובה שלי... ../images/Emo13.gif

לי יש!!!
זו השנה הראשונה שיש פרטנר להצמדת שפתיים בסילבסטר, ועוד לא החלטנו מה נעשה, אבל בטח נעשה משהו
כולל הצמדת שפתיים
הכוונה לחבר שלי, כמובן. צ´ילי

chill-chill

New member
החבר שלי... ../images/Emo23.gif

הוא בן 18 וכמה חודשים (אני בת 17.5, ככה שזה הפרש סביר), עובד בכל מיני עבודות מוזרות כדי להעביר את הזמן עד הגיוס, חכם, חמוד, גבוה, חתיך, נחמד וכו´ וכו´
ואני אוהבת אותו
צ´יל
נ.ב. התוכנת מסרים הזו מעצבנת אותי! יש לי שני מסרים ואני לא מצליחה להגיע אליהם בכלל

Me¥tal

New member
ומצבי בסילבסטר..

ברור שאין לי פרטנר. כאילו נו באמת, אף פעם אפילו לא התנשקתי, ואני גם לא רואה את זה באופק.

למעלה