גירסאות למכשיר אי ריבר H10

• פותח הנושא NEO83
  • פורסם בתאריך

NEO83

New member
גירסאות למכשיר אי ריבר H10

עד כמה שהבנתי יש 2 גרסאות למכשיר של אי ריבר H10 יש את האמריקאית ויש את האירופאית, לכל אחת יש את היתרונות שלו... מישהו יכול להגיד לי את ההבדלים במפורט??? ואיך אני רואה איזה גירסא יש במכשיר? ועוד דבר חשוב לי שיהיה אפשר לחבר מצלמה ישירות למכשיר בשביל להעביר תמונות...

weird dust

New member
H10 וההבדלים

ישנם מספר הבדלים בינהם בעיקר הבדלי תמיכה וכ'ו. דובר על זה בפורום רבות. אני מצרף את הסיקור הכי שלם שראיתי עד היום.

NEO83

New member
בקושי הבנתי בקושי הסביר

מה שהוא הסביר נותן רק הסבר מועט מהשאלות שביקשתי אולי מישהו יכול לענות לי על השאלות שלי פה???

bitonano

New member
אין לאמריקאי יתרון על האירופאי רק

חסרונות לעומתו...

weird dust

New member
צודק בהחלט

וזה ככה גם ב-H300. נורא מוזר העיניין שככה מיצרים שם.

JustThomas

New member
השערה -

הקוריאנים לא מאוד מחבבים את האמריקאים, שמתערבים להם שמה בעניינים, אז חסכו בהוצאות הייצור של המכשירים שמגיעים לארה"ב. הכל פוליטיקה.

ההבדל בין הגרסאות הו כזה:

בגרסא האמריקאית של המכשיר אי אפשר להשתמש בו כדיסק און קי - דיסק נייד. הוא חייב שימוש בתוכנה. הפתרון הוא להתקין עלי את הגסא האירופאית מה שלפי מה ששמעתי גורם לאיטיות.

weird dust

New member
השאלה אם ההבדל הוא בתוכנה

כי למשל באייץ 300 יש הבדל ממשי גם במכשיר ובחומרה.

אני יודע, וגם על ההבדל הזה אפשר להת

גבר.. ובבאנדל אפשר לקנות.. אבל בh10 ההבדל הוא רק בתוכנה..

weird dust

New member
שאלה

לך יש נגן כזה? אתה מכיר מישהו או ניסיתה אותו? (סתם בשביל לדעת על כמה תאוריה אנחנו מדברים). ברגע שמחליפים גירסה, נגיד מקושחה אירופאית לאמריקית, אני לא אוכל להשתמש במכשיר כדיסק און קי כפי שתואר?

NEO83

New member
איך אני מבדיל

בין שני הגרסאות כשאני קונה את המכשיר. והאם אפשר לחבר לנגן חיבור ישיר למצלמה עלמנת להעביר תמונות?

weird dust

New member
תשובות

שאלה שנענתה כמה פעמים היום, ב-H10 אין אפשרות לחיבו מצלמה, רק ב-H300. ניראה לי שההבדל הוא בצבע של הקופסא - כתוב לאמריקאי כחול לאירופאי. אבל אני לא בטוח. לדעתי המכירה היא אזורית ולכן אין בעיה.

NEO83

New member
איזו באסה

דווקא בניתי על החיבור, חשבתי שזה יעבוד... אין איזה קומבינה שאפשר לעשות? תוכנה שאפשר להתקין בנגן? ולא הבנתי, אמריקאי זה הכחול והאירופאי?

weird dust

New member
ב-H300 זה קיים

ובאייץ 300 האריזות שונות (חוץ מזה שיש הבדל בין התוכן שלהן וגם בעיצוב הנגן). כתום - אריזה אמריקאית. כחול - אריזה אירופאית.

כמו שכבר כתבתי אפשר להתגבר על זה..

עם בניית מתאם לusb otg, תוכנה לא בעיה ובאנדל - לקנותP=

weird dust

New member
יש גם מדריכים לכן בארץ

ובגלריה של אוהד אפשר לראות אחד כזה.

למעלה