גירסא יפה לאאלה של בלאקפילד...

TRANCE ADDICT

New member
גירסא יפה לאאלה של בלאקפילד...

מתוך האתר הרישמי של בלאקפילד. www.blackfield.org

כן, עם ג'ורדן

אהבתי את הקטע הווקאלי של אביב בפזמון, חבל שלא עשו את זה גם במקור מוסיף.

MasterD_iL

New member
אבל לא היו משאירים מקום לדימיון

בהופעות... למרות שתמיד אפשר להוסיף אפקטים בלי הגבלה, אבל זה נהיה כבר יותר מידי פופיסטי..

LightbuIb sun

New member
באמת יפה

ולתשומת ליבכם, סטיבן אמר This is the song that give our band it's name. האמת היא שמעולם לא הבנתי את השם הזה

LightbuIb sun

New member
אני יודע מה זה black field

אני לא יודע מה המקור לשם למה הם בחרו בו. עשית אותי אידיוט

handlessman

New member
גם אני לא, אבל...

אני די בטוח שאביב בחר את השם... חח לא יודע נשמע בחירה שלו, בהתאם לאופי הדכאוני שלו...

galush29

New member
אמ..איך שאני זוכרת

מהכתבה של ראש1 שהם עשו את כל האלבום והכל,והיה חסר להם רק שם.אז סטיבן אמר לאביב שיבחר את השיר שהוא הכי אוהב ושזה יהיה שם הלהקה..ואביב בחר בזה.. משו כזה לפי הזיכרון שלי

LightbuIb sun

New member
אוקי

עכשיו רק נותנת התעלומה של מה הוא "השדה השחור" עליו מדברים בשיר...ומה הקשר שלו

galush29

New member
אממ..

גם על זה היה כתוב. סטיבן שהיה קטן הלך עם החברים שלו לאיזשהו שדה והוא היה שרוף והתמונות הזאת נשארה לו בזיכרון עד היום..

handlessman

New member
אבל חבל...

שזה קשור רק לסטיבן... כי אם נגיד הם היו חברי ילדות והמקרה היה שייך לשניהם אז היה אפשר להגיד שזה באמת מתאים

handlessman

New member
אדיר!! גירסה מדהימה

גירסה אקוסטית זה רעיון מאוד יפה, למרות שחסר לי משהו כשהקטע בסוף לא בדיסטורשן, קצת מאכזב כזה פתאום... טוב בכל מקרה מאוד יפה וגם את הקטע של אביב בפזמון מאוד אהבתי... לא קשור, אבל מישהו יודע אם הדבר הזה שסטיבן אומר אחרי הפזמון זה מילה או שזה סתם קישקוש?? בגירסה של האלבום זה נשמע כמו chair או משהו, ופה זה יותר נשמע קשקוש, הוא מוסיף משהו אחרי זה

LightbuIb sun

New member
סתם "טיי ניי ניי ניי"

אני דווקא דנתי בזה עם חברים אחרי אחת ההופעות, חח

handlessman

New member
חח לא מתאים

עוד שנייה הוא יתחיל לעשות לי "קולולולולולולו"

למעלה