גירסא 2.2.7 למיילסטון של סלקום?

D r a m b u i e

New member
גירסא 2.2.7 למיילסטון של סלקום?

טוב, הודיעו לי אתמול בסלקום שאני מוזמן לבוא לעדכן את המיילסטון שברשותי לגירסא 2.2.7. לא הצלחתי להבין מהם האם מדובר בפרויו (אני מניח שלא), ואם לא, אז על מה כן מדובר ומה זה עשוי לתת לי. מישהו יודע על מה מדובר, מה אומר העדכון הזה, ואם בכלל שווה לעדכן? תודה!

עדיין אין Froyo למיילסטון

אני מניח שמדובר בתיקוני באגים או בעיות כלשהן ברום של סלקום אך בכל מקרה לא מדובר ב-Froyo כי עדיין לא יצאה גרסא 2.2 רשמית למיילסטון. אם תרצה לדעת מה בדיוק השתנה בגרסא החדשה של סלקום, פשוט תרים טלפון לסלקום ותברר מולם. נ.ב. ראוי לציין שאם יש ברשותך ידע טכני ניתן לעדכן לגרסא 2.2 באופן לא רשמי ותוך כדי כך מאבדים את האחריות על המכשיר. אם אינך מעוניינת בכך, שווה להמתין ליציאה של גרסא 2.2 באופן רשמי שאמורה לצאת עד סוף השנה הנוכחית.

D r a m b u i e

New member
זה בסדר, אני גבר

זה המשתמש שלי ושל אשתי. בכל אופן, עידכנתי, זה אכן לא פרויו ולא מורגש גם שינוי כל שהוא בתוכנה. מה שכן, למה זה נקרא 2.2?

לקרוא לגרסא 2.2.7 זה בהחלט מטעה

לצערי אין לי מושג מדוע סלקום החליטה לקרוא כך לגרסא הנ"ל.

מצטער על הבלבול בכתיבה בלשון זכר

רק עכשיו שמתי לב שמדובר באישה ולא בגבר. לגבי שאלתך האם שווה לעדכן או לא כדאי לך לחשוב האם ישנן בעיות כלשהן שהמכשיר סובל מהן ונפתרות בגרסא החדשה והאם שווה לך לטרוח ולמסור את המכשיר לעדכון גרסא במעבדה של סלקום, מדובר בשאלות שרק את יכולה לענות עליהן.

יNOT

New member
אין לי מיילסטון, אבל...

אני מאמין שזה דיי דומה בכל מכשירי האנדרוייד , בגלקסי המידע נמצא: בהגדרות> מידע אודות מכשיר הטלפון.

למעלה