גירסה חדשה ל``אומני רימוט``

גירסה חדשה ל``אומני רימוט``

גירסה 2.1 לאומני רימוט !!! בתוכנה אין שינויים משמעותיים בממשק הגרפי כי זו גירסה ה``פרה בטא``, כשתצא הגירסה המלאה היא תתמוך בצבע, מקרו בתוך מקרו ועוד חידושים נחמדים ! הגירסה החדשה מתאימאה לכל סוגי הפאלמים, גם החדשים ! עוד אל תורידו אלא אם כן אתם משתמשים בפאלמים החדשים, אם אתם בכל זאת רוצים את הגירסה החדשה חכו לפחות עוד שבועיים ותורידו מ- www.pacificneotek.com עומר המאירי

היא תוקעת את ה-m505

ניסיתי בשבוע שעבר את גרסת הבטא האחרונה היא תקעה לי את הפאלם שקיבלתי לביקורת מכלנית עשיתי Reset ומחקתי אותה כדאי לחכות לגרסה המלאה

לי יש VX אז אפילו לא התקנתי אותה

אבל כשתצא הגירסה המלאה (לפי גברת ``טאווינה פורסט`` מפאסיפיק-נאו-טק בעוד כ3-4 שבועות) אני בוודאי אוריד אותה ! לפני מה שהיא מספר יש הרבה מאוד אופציות שימושיות ! למי שעוד לא ניסה, זוהי תוכנה שהופכת את הפאלם לשלט אוניברסלי לכל הטלוויזיות, מזגנים, מכשירי ווידאו, מערכות סטיראו וכל המכשירים שיש להם שלטים אמיתיים... בקיצור, מומלץ ! עומר המאירי

עמי חלק

New member
כן

יש להם ממשק חדש, דמוי שיש, תחושה קצת תלת מימדית. בהתחלה המכשיר לא קיבל את השלט שהיה ( מצב לימוד), הסרתי, התקנתי שוב והוא עבד. הדבר שלא עבד לי שם היה הזיהוי האוטומטי של תדר השלט אך בכל זאת כאשר לימדתי אותו הוא עבד. בכל מקרה לא כל האופציות מופעלות שם.

למעלה