גירסה חדשה ל6210

גירסה חדשה ל6210

הגירסה תגיע למעבדות אורנג´ בשבועות הקרובים... הגירסה, 5.36 משפרת בעיקר את מהירות המודם והעברת נתונים... כמו כן הגירסה פותרת את בעיית חיוג ממספר בזיכרון בשפה הערבית. ועוד כמה שיפורים קטנים בשביל הסבבה...

יש כבר גרסא 5.44 להלן פירוט:

Changes made from version 5.36 to version 5.44: Possibility of acoustic feedback from keypad and warning tones in HFU-2 reduced. Typically that feedback appeared when the car radio speakers were used for phone audio Handling of long numbers in the Abbreviated Dialling Number list on SIM improved. The last digit of a very long number string might have changed in some cases

תודה על ההערה אורי

רק שתדע-לא כל הגרסאות של נוקיה מתאימות לשימוש הטלפונים בארץ... אבל בכל אופן שוב תודה ואני יעביר את העיניין לממונים על כך,למרות שאני מאמין שהם יודעים שיצאה גירסה יותר חדשה... ברגע שאני אדע את הסיבה האמיתית למה גירסת 5.44 לא נכנסת לשימוש בארץ-אתה הראשון שתדע!(אם זה מעניין אותך...).

המרחפת

New member
זה פותר גם את הבעיה

של הקליטה שנעלמת ללא סיבה? זה קורה לי בכל שיחה וזה כבר די מעיק.... ומאד לא נעים, אנשים עלולים לחשוב שזה נעשה בכוונה ובחוצפה. אז כשאני הולכת למרכז השירות, מה לדרוש?

אם יש לך שירות אחריות ותחזוקה

הם אמורים להחליף לך את הטלפון(באורנג´) ביורוקום,אם אני לא טועה-הם מתקנים את התקלה. ולא-גירסת התוכנה לא פותרת את הבעיה של הקליטה. מדובר ברכיב אלקטרוני פגום.

שוקולד חלב,

הנתי שאתה עובד באורנג´ כבר, אבל אם יורשה לי לשאול באיזה תפקיד?

למעלה