גירסה חדשה ל6210!

גירסה חדשה ל6210!

נחתה בימים האחרונים במעבדות השירות של אורנג´. הגירסה,5.56,משפרת בעיקר את זמני החיפוש של הרשת בנדידה. לא משהו רציני-אבל גם משהו :) אורי יפה-לצומת לבך :)

אני כבר הודעתי עליה....

:))) אני גונב לך את התפקיד :) אבל אחלה תמשיך לעדכן לגבי שאר המכשירים גם לא רק 6210

אוווווורי..

יש שני הבדלים קטנים בתפקיד: אתה-מודיע מתי נוקיה הוציאה את הגירסה אני-מודיע מתי היא נחתה בנקודות שירות :)

נערוך גרף :)

נראה כמה זמן לוקח לגרסאות להגיע... חבל שמכשירים לא מגיעים כמו הגרסאות:) עוד משהו רציתי ממך, מה אתה אומר על שינוי IMEI?

אח אורי........

אתה בטח זוכר שכבר עניתי לך על השאלה הזאת. בשביל מה אתה צריך לשנות? בגלל שמכשיר מסוים שלך חסום ברשת? זה בדיוק כמו שתשנה את מס´ השילדה של המכונית שלך..זה אולי יוכל להועיל לך אבל זה לא חוקי. דרך אגב-מישהו שאני מכיר עשה את זה למכשיר שלו(6150) וזה רשם לו אחר כך "כרטיס סים נדחה סופית"(יענו המכשיר טוטל לוס...לא ניתן לעשות כלום) זה בדיוק מה שקורה שמביאים מכשיר מחו"ל שהוא פתוח בצורה לא חוקית לסים זר ואז כשאתה צורב אותו-זה רושם אותו דבר! להמליץ לך לנסות אני לא אמליץ תעשה מה שנראה לך לנכון. אני סומך עליך :)

שוקולד

יעזור לי אם תגיד את השם שלך, לא נוח לי לקרוא לך שוקולד :) דבר ראשון אני רוצה לשנות כדי לראות אם אני יכול. דבר שני הIMEI שאני משנה לא קשור בשום צורה ודרך לSim Lock. לכן כאשר אני אקבל מכשיר מיותר אני מנסה עליו את השינוי IMEI ואדווח לך על התוצאות.

ערן

בקשר למה שדברנו באיסיקיו. אני מוסיף תמונה מהלוגו מנג´ר, כיצד מגלים את הקוד אבטחה על ידי חיבור המכשיר למחשב. וכמובן ללא צורך של צריבה מלאה שעורכת 7 דקות!

זה לא גרסא

בתוכנה מזהה לבד את המכשיר, ולפי כך היא משנה את התמונה שעל גבי התוכנה, כך שאני מחבר 8250 יש ציור של 8250, וכשאני מחבר 3210 יש תמונה של 321, וכך בעצם לכל המכשירים.

spheonx

New member
סעיד?

יש קשר לאדם מאור יהודה שמאכיל את אזרחי ישראל בשבתות?

למעלה