גירסה קלאסית לדרק סייד ?

s h i r a n 2 0

New member
גירסה קלאסית לדרק סייד ?

הי! יש למישהו אולי מידע על הגירסה הקלאסית שיצאה לאלבום dark side ? איזו תזמורת ביצעה את זה ? תודה :)

"קלאסיקה"

התזמורת הפילרמונית של לונדון\אנגליה\בריטניה (ציף עוד תהרוג אותי על חוסר ידע...) ביצעה מספר שירים של פינק פלויד רובם (או כולם) מדארק סייד. זה די מעפן אם תשאלו אותי. אממ... וזהו. אני בטוח שטעיתי במשהו אבל אל דאגה! ציף תבוא להשלים את החסר

למה, אני נראית לך רוצחת? ../images/Emo8.gif

ואין לי מושג ירוק לגבי הגרסאות הסימפוניות לפלויד. אבל מן הסתם מישהו אחר בפורום יידע.

holo

New member
דווקא הרוב לא מהצד האפל

אם אני זוכר טוב רובם היו מהחומה , וחלק מהפיינל קאט.. היה גם WYWH (השיר)

wommer

New member
לי יש עותק של האורקסטרה

(אם קוראים לזה ככה. בדיסק יש שיר די הרבה שירים(לא זוכר כמה בדיוק.) יש שם את: time, soycd,money,great gig, in the flesh, anothe brick,us and them,wywh... וכנראה שעוד. הדבר שאני הכי אהבתי מזה הוא שזה הופך את המוזיקה האדירה של הפלויד להרבה יותר טובה, יותר בשר. הדבר שלא אהבי(אבל בטח זהככה בכל תזמורת קלאסית) הוא שאין שם שירה...אבל החליפו את זה בכלי מסוים שעושה את vocals שזה די נחמד... קיץ קץ דיסק מאוד נחמד, כשאני אדע את השם המלא של הדיסק הזה אני אודיע לכם.

InfectedM

New member
לי אישית יש שניים:

london philharmonic orchestra - us and them מכיל את השירים: 1. Time 2. Brain Damage 3. Another Brick in the Wall(II( 4. CN 5. Breathe 6. Money 7. The Great Gig in the Sky 8. Nobody Home 9. Us and Them 10. Time - סוג של רמיקס מהמם ביותר. דיסק מצויין, ממש תענוג לשמוע, עושה חסד עם המוזיקה של הפלויידים. יצא בשנת 95' אאל"ט. (עטיפה מצורפת) string quartet tribute to pink floyd's the dark side of the moon מכיל את כל השירים של הדארק סייד בגרסאת כינור, ויולה וצ'לו. יצא לרגל חגיגות ה 30 לאלבום הנפלא הזה. (עטיפה בהודעה הבאה) שני הדיסקים הנ"ל מומלצים בחום רב, הם נותנים נקודות מבט שונות לגמרי על המוזיקה הנפלאה הזו שלא מאבדת את הקסם שלה בלי הגיטרה המייבבת או הבס המקפיץ.

flowerboy69

New member
הוא התכוון לדיסק הזה לדעתי

בו בוצעה כל היצירה בגרסה קלאסית על ידי כלי מיתר.דיסק רע במיוחד בעיני

flowerboy69

New member
לגבי אלבומי ההצדעה

לי יש כמעט את כולם נראה לי ולדעתי רובם לא מוצלחים.בכל אחד יש קטעים טובים וקטעים לא ככ ראויים מה שלא מחבר אותם כאלבום שלם.למרות שיש אחד שזכה להצלחה גדולה מאוד-glimps משהו-זה דיסק בו כל מיני נגנים מלהקות ידועות שרים פלויד-האלבום כזה לגרסאות כמעט בכל העולם ובו יש הרבה קטעים טובים והוא מומלץ-אני יחפש את השם המדוייק.אבל נראה לי שהדיסק החדש יהיה טוב-פרוייקט חידוש לחומה שבונים אותו כבר הרבה זמן והוא ייצא בעוד חודש וחצי הערך.

wommer

New member
אפשר לחלוק על דעתך??

הפילהרמונית מעלה בדרגה את המוזיקה של הפלויד...הם בונים לאט לאט את המוזיקה, ומעצימה אותה... לא יודע אני אהבתי את הרעיון הזה של הפילהרמונית על מזיקת הפלויד

flowerboy69

New member
אם כל הכבוד לאלבום הזה

חוץ מרגעים פה ושם אין לו קשר לפלויד הכל אילתורים שמשתמשים בשם הלהקה לקידום מכירות

wommer

New member
נכון

אבל הפילהרמונית לוקחת את המוזיקה של הפלויד, שנבנית לאט לאט...ומעצימה את זה[בהקשר לעמלה בדרגה] השבוע הקשבתי לזה שוב, ושמעתי את soycd והרגשתי צמרמורת שלא היתה כמותה מאז ששמעתי את השיר בפעם הראשונה...

flowerboy69

New member
יש דיסק של

הפילרמונית-לא זה שראו פה ובו יש גרסה אחת מהמדהימות שנעשו לשיין און

InfectedM

New member
אוי, אני מקווה שלא פגעתי בזכויות

יוצרים. שיט. ציףציף, אשמח אם תוכלי להשאיר את ההודעה, זה נעשה בתום לב.

למעלה