גירסה שלי מהזיכרון לפסקול של F.C

dudwity

New member
גירסה שלי מהזיכרון לפסקול של F.C

FIRST CONTACT בלי מיקס בלי אקולייזר ובלי תוכנת עריכה ב 4 ערוצים וב 2 טייקים(אני שונא להקליט) אבל משום מה אין לי בעייה להראות תוצאות לא גמורות חחחח שרפתי 40 דקות של למידה..אבל זה יותר מעניין:) אני חוזר ללמוד בעעעע.

TheBursar

New member
באיזו תוכנה אתה משתמש?

אני מחפש בנרות תוכנה לכתיבת מוסיקה

dudwity

New member
ממממ אני לא...

זה מוקלט לסינטי לא ידידותי במיוחד..אני לא יודע להשתמש בזה פעם שניה אולי שאני מקליט "בערוצים" יותר מידי מסובך לעבוד עם זה בסינטי.

CaptainOok

New member
אתה יכול אולי לשמור את זה לקובץ...

midi? אולי אני אוכל לשים את זה על הפלאפון שלי בתור צלצול

n i v1

New member
מוזיקה נפלאה

כיף להקשיב לה מאד.... כל הכבוד אם תוכל לקבץ אותה עוד יותר אולי נוכל להעלות אותה פה לפורום ולשמור אותה גם לאחרים... עכשיו כשאני חושב על זה יש לי אפשרות לעשות את זה ולשים לינק. אפשר גם לשים את זה באתר המועדון וכדומה.... עכשיו בנוגע לרינגטון- יש לי נוקיה 3100 של אורנג'- מישהו פה מבין מספיק כדי להגיד לי אם אפשר לשדר את זה לטלפון שלי איכשהו?

oblique

New member
לא ממש אפשר...

יש מתאם עריסה ל3100 אבל הוא יקר מאוד... תבדוק באתר של אורנג' אם אפשר להעלות רינגטונים מהמחשב שלך לא נראה לי שזה אפשרי...

dudwity

New member
תודה אבל רק רציתי להעלות חיוך..כי..

אם הייתי חושב שאני יוצג לאנשים כמי שעומד מאחרי סקיצה לא גמורה הייתי משקיע בזה הרבה יותר..זה נשמע חובבני שאני אקליט אחת חדשה נחליף את זאת.

n i v1

New member
מוזיקה נפלאה

כיף להקשיב לה מאד.... כל הכבוד אם תוכל לקבץ אותה עוד יותר אולי נוכל להעלות אותה פה לפורום ולשמור אותה גם לאחרים... עכשיו כשאני חושב על זה יש לי אפשרות לעשות את זה ולשים לינק. אפשר גם לשים את זה באתר המועדון וכדומה.... עכשיו בנוגע לרינגטון- יש לי נוקיה 3100 של אורנג'- מישהו פה מבין מספיק כדי להגיד לי אם אפשר לשדר את זה לטלפון שלי איכשהו?

למעלה