גירסה 3.0.0 אלפא1 לאימייליה

murphy

New member
גירסה 3.0.0 אלפא1 לאימייליה

היי במשך הסופ"ש תשוחרר גירסה אלפא ראשונה של גירסה 3.0.0 לתוכנה אימייליה חשוב לי לציין שמדובר בגירסה אלפא, בגלל 2 סיבות: 1) מדובר בשינוי בבסיס התוכנה ובצורה בה היא מנהלת את המיילים 2) אני רוצה שמי שיחליט לנסות, יצא מנקודת הנחה שמדובר בגירסה ראשונה בקלות יכלתי לקרא לה בטא מכיוון שהיא עברה בדיקות ועובדת כמו שצריך מה שכמובן לא מבטיח שהיא נטולת באגים (מה שכן מובטח זה שהיא יותר מהירה מקודם) אז אני פונה למי שמעוניין לנסות את הגירסה הראשונה ולדווח לי על בעיות או שיפורים לתוכנה מכיוון שמדובר בגירסה ראשונית, לא ניתן להורידה מהאתר ולכן אבקש לפנות אלי דרך האתר/תגובה פה/הודעה פרטית/אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל על מנת להתווסף לרשימה, ובמשך הסופ"ש (שישי או שבת) אני אשלח את הגירסה לכל מי שביקש ממני תודה מראש על שיתוף הפעולה * המודעה מיועדת גם לנשים כמובן :)

murphy

New member
אין בעיה

הוספתי אותך לרשימה תצפה לקבל מייל ממני ביום שישי או שבת עם הגירסה שים לב שמדובר בגירסה באנגלית אם יש/יהיו שאלות, אתה יודע איך למצא אותי :)

murphy

New member
שלחתי לך מייל

אבל לא ממש הגבת קיבלת את המייל? כרגע התוכנה כבר בבטא1 אחרי תיקונים מאסיביים שתיארתי לעצמי שיגיעו עכשיו היא נראית טוב מתמיד

murphy

New member
רק בשביל להיות בטוח

שלחתי לך מייל עם גירסה הבטא המון בעיות כולל זו שאמרת לי כבר נפתרו בה אם יש בעיות תעדכן אותי במייל תודה

למעלה