גירסת תוכנה חדשה ל6210! האחרונה!

גירסת תוכנה חדשה ל6210! האחרונה!

הגירסה,6.00,נחתה היום בכל נקודות השירות של אורנג´! מדובר בגירסה האחרונה שנוקיה הוציאה לשוק.. חבר´ה-שימו לב לשיפורים הדרסטיים: 1)הוגברה עוצמת השידור והקליטה בעשרות אחוזים!(הסוף לניתוקים המעצבנים!) 2)שיפור ניכר באיכות השמע 3)שופרה מהירות התגובה של המכשיר לפקודות המשתמש! 4)חיפוש שם בזכרון-מהיום גם בעברית אפשר לחפש שם לפי אות ראשונה! 5)נוספו 7 תאים נוספים להורדת רינגים! 6)חדש! שומרי מסך! 4 שומרי מסך מרהיבים למכשיר! 7)אופטימיזציה מלאה של המכשיר בחיבור למחשב! בקיצור חבר´ה-נוקיה הפכו את ה6210 לנמר...

סחטיק!

בכלל לא ידעתי... אני אדבר עם מקורותיי שלא יתכן שלא יידעו אותי
קבל ח"ח שוקו.
רי.

ואם כבר גרסאות חדשות אז אני אדווח:

גרסא חדשה ל8210: Changes made from version 5.30 to 5.31: New cellular release LCD contrast tuning support added (works only with Service Software version 3.23 and Philips displays) New display text release (corrects help text issue - in games menu, in slovakian language) Operator list updated
רי.

אורי אתה לא מעודכן...

היום יש כבר גירסה 5.35 למכשיר והשינויים הם מאוד דומים ל6210 רק של ל8210 לא נוספו תאים נוספים לרינגים...

מ ס ט י ק

New member
אבל ל- 8210 אין עיברית...

אז איך אפשר לחפש בעיברית?? או שאולי אפשר לשלוח הודעות בעיברית? מהמכשיר הזה?

geostant

New member
את קראת חפוז מאוד...

דובר על זה ש"כאילו" יש חיפוש עברית חדש ל-6210 ואורי הוסיף שאם כבר אז יש שדרוג (לא קשור לעברית) ל-8210 או איזה דגם שלא יהיה... אני לא זוכר. ב-6210 יש עברית מלאה (גם תפריט, גם SMS... בקיצור תמיכה מלאה), וזה לא מתיחת 1 באפריל.

מ ס ט י ק

New member
אני יודעת שיש עיברית ב- 6210

אז בקיצר.. יש גרסה חדשה ל- 8210 או שאין?? איפה אפשר לבדוק אם יצאו גירסאות חדשות??

מ ס ט י ק

New member
אה.... אוקי..

ובודקים גירסא עם * # 0 0 0 0 # סורי על צורת הכתיבה אבל ככה הכי נוח לכתוב את זה..

רגע רגע רגע!!!

מוזר, לא יכול להיות שלא דיווחו על זה... בטח אחת מהמתיחות שלך ל1 באפריל... גיחי גיחי

geostant

New member
בטוח שזה מתיחה...

לאבא שלי יש 6210 והוא יכול לחפש בעברית ע"פ אות ראשונה !

למעלה