"גירף"

a_goa

New member
"גירף"

כמה אפשר לספר על המסעדה הנפלאה הזאת??? אני פשוט חולה על המקום המצוין הזה יש 3 סניפים:הרצליה(הטוב ביותר לדעתי),רמת החייל ואבן גבירול העיקרון שם זה נודלס אבל יש גם מנות של פילה חזיר וספריבס מצוינות.... המחירים לא בשמיים(40 שקלים למנה של נודלס עם שרימפס וחזיר) הקינוחים קצת יקרים(30 שקלים)אבל שווים כל שקל!!! בקיצור מסעדה לטעמי....אני מבקר בה לפחות פעם בשבוע אבי
 

liti

New member
המנות המובחרות עלי בג´ירף

אני מאוד אוהבת את המנה המלאזית- איטריות אורז עם רוטב שמנת בזיליקום ונענע, עוף,מלפפונים ופלפלים אדומים, כוסברה ובוטנים (קצת פיקנטית)- מנה מעולה. מנת פטריית הפורטובלו
מדהימה עוד יותר- במילוי הפטריה עצמה ומבחר תבלינים ורטבים מצופה בפירורי לחם סינים ובצד סלט חסה ברוטב - לטעמי האישי אחת המנות היותר טובות במסעדות בארץ. ובאגף הקינוחים- הפאבלובה מעולה, ופאי התפוחים- מעין מניפה ממולאת בתפוחים בתוספת גלידת וניל מעולה- חבל"ז. השירות הטוב ביותר ניתן לדעתי בסניף רמת החייל, ולגבי אילת- לצערי חסרות שם חלק ממנות וצריך לקחת את זה בחשבון.
 
על המאלזית ועל הפבלובה

[URL='http://']"ג´ירף"[/URL] היא המסעדה האהובה על אשתי (להלן תסומן:
, למרות שהיא ממש לא בלונדיני
) ויותר מכך, גם היא חסידה של המנה המאלזית ושל הפבלובה. בכל ביקור - זה מה שהיא מזמינה... אז מה הפואנטה? מה יש לי לחדש לכם בנושא, אתם שואלים? לפני זמן מה, ערכנו ארוחה עם חברים, ולקינוח הכנו פבלובה. גם ה -
וגם חברתה-החסידה-העוד-יותר-גדולה-של-המסעדה-ושל-הפבלובה ציינו בהחלטיות כי הפבלובה פרי ידינו היתה מוצלחת יותר
אם תרצו, המתכון נמצא בקישור מפורום "מתכונים" (יש לי בעיה כרגע להוסיף קישור, אז אם אתם רוצים, לכו לפורום 75, ליחצו על "קישורים", חפשו לקראת סוף הדף את שמי, פתחו את הקובץ ולכו לסופו). בתיאבון, ארנון
 

Levinzone

New member
יש סניף בים המלח, במלון קראון פלאזה

אבל זה סניף כשר... ואגב, לדעתי דווקא באילת יש כמה מנות שאין במקומות אחרים, כמו הקלאמרי מטוגן ברוטב פלפלים - ממש מומלץ. בכלל, אני אוהבת את הסניף באילת.. מלצרים נחמדים נורא. גם הכנפיים שלהם שוות ביותר. והסושי. . .
 

a_goa

New member
אין,אבל אין על

המנה החריפה....(נודלס,חזיר,שרימפס ושאר ירקות....וכמובן שזה חריף) למנה ראשונה אני לוקח תמיד את הקלאמרי מטוגן מנה אחרונה לוקח אצלי בגדול המנה עם הקרם ברולה והבננות מוקפצות....שכחתי איך קוראים לזה אבי
 
למעלה