גישה ביו-רפואית וילד שלא אוכל

גישה ביו-רפואית וילד שלא אוכל

אני חדש בפורום. התעמקתי בו ויש לי שתי שאלות תם: 1. האם זה ראלי לפנות לכיוון זה עם ילד שכמעט לא אוכל רוב המזון שלו הוא נוזלים במיוחד (משקאות סויה , וחלב אורז) וטוסט. אינו אוכל לא פירות ולא ירקות, רק מיצים לפעמים. אז האם זה ראלי , ומה הם האלמנטים שאפשר לישם , לפי הבנתי שמן דגים יכול להיות חיובי בכל מצב אבל דברים שמטרתם לשפר עיכול כמו אנזימים כאשר אין מה לעכל לא נראה לי ראלי\? 2. כאשר התזונה כל כך לקויה האם יש מקום בכלל בבדיקות ביאולוגיות כמו בדיקת צואה , אם יש האם הכל או במה להתחיל. מה הבדיקות שיתנו כיוון הכי משמעותי וגם ערך של כסף מול תועלת?

hagithanan

New member
ריאלי

לא רק שריאלי אלא אף הכרחי. הכיוון הזה עשוי (כמעט בוודאות) לשפר את תזונת ילדך (יחד עם כל השיפורים האחרים שאנו והורים אחרים רואים). יש הרבה מה לעשות בצורה מיידית, או כמעט מיידית. גם לפני שאתם מתחילים בבדיקות יש הרבה מה לעשות. בוא לכנס בירושלים ב 28 בספטמבר ותלמד הרבה הרבה יותר. חנן מצורף קובץ וורד לגבי הכנס

תודה

חגית , תודה על המידע, נרשמתי לכנס. רק היום לאחר שקראתי את המאמרים הבאים/www.wddty.co.il/articals/autism.html target=_blank style=color:blue>http://www.wddty.co.il/articals/detox.html http://www.wddty.co.il/articals/autism.html הבנתי את הצורך באנזימים. האם יש מידע על שיפורים אחרים בדופן מערכת העיכול בנוסף לאנזימים? מה אם אנזימים תוצרת סולגר שקל יותר למצא בארץ ומה ההבדל?

maanina

New member
מצטרפת ושואלת איך?איך?איך?

עושים דיאטה לילד שמספר המזונות שלו הולך ומצטמצם? שיכול להשאר רעב שעות ולא יאכל מה שאיננו אוהב? שנושא האוכל הפך להיות כ"כ טעון שמסרב לשבת ליד השולחן? שכשהוא רעב הופך להיות עצבני,אומלל בוכה מכל שטות?שהיצירתיות של אמא שלו לא באה לידי ביטוי בתחום האוכל!!!!! קיוויתי ששימוש באנזימים ישפיע גם על התאבון אבל לא.(ראינו שיפור בתחומים אחרים). אשמח מאוד לשמוע מנסיונם של הורים אחרים שעמדו בפני אותה בעיה.

razgalili

New member
לא סבלנו מבעיה בהיקף כזה

אבל תחום המזונות של הפשוש שלנו התרחב מאד אחרי שהוספנו אבץ. לפי ד"ר קרישר ז"ל חוסר באבץ גורם לאובדן חלקי של חוש הטעם ומעודד בררנות באוכל. שמעתי על הורים שמשתמשים במריחואנה כדי לפתור בעיות של אלימות, הורים אלה גם מדווחים על (הפתעה) תאבון מוגבר. מנצ'יס?

maanina

New member
רז-הילד מקבל אבץ

ולצערי לא היה שינוי בתאבון.בענין המריחואנה נראה לי שנחכה קצת....(עד שיוכל לגלגל לבד...) שאלה נוספת בנושא.לפי תוצאות שקיבלנו של בדיקות דם אין מחסור באבץ.למרות זאת הילד אוכל ניירות ומכניס כל מיני דברים לפה. ההמוגלובין היה נמוך והרופאה המליצה על תוספת ברזל. נראה לי שאתן ברזל תקופה מסויימת ואמשיך באבץ.האם יש מצב של עודף אבץ? ומה לגבי הברזל? חשבתי שעשרות אמהות יתנו לי עצות,והנה לא...חבל. בכל אופן תודה.

razgalili

New member
פיקה

הכנסת חפצים לא אכילים לפה נקראת פיקה ויכולה להגרם גם מחוסר ברזל, ואני חושב גם מעודף נחושת, כמו גם חוסר באבץ. בהחלט יכול להיות מצב של עודף אבץ אבל הוא מאד מאד נדיר אצל ילדים בספקטרום. יש לבדוק את רמות הנחושת של הילד כמו גם כל מינרל אחר שהרופא יהיה מוכן לבדוק. דם שתן ושיער אם הם מוכנים.

אמאלה ט

New member
אינזימים

אצלנו הילד פחות בררן. אך המצב השתפר שהתחלנו לתת אינזימים. הוא הסכים פתאום לטעום דברים חדשים. שבעבר לא היה מוכן אפילו לפתוח את הפה בכדי לטעום. אינני יודעת האם זה קשור לאינזימים של יוסטון. אך באותה תקופה, זה קרה.

razgalili

New member
הי אבא של חצב

אם לילד יש תזונה מאד מוגבלת ומצומצמת, אז לתת לו אנזימים לכל הפחות יעזור לו לנצל את התזונה הנ"ל יותר טוב. כדאי אנזימים מאד מאד מאד.שמן דגים כדאי מאד.לגבי בדיקות - אין טעם בבדיקות בלי רופא שיודע לנתח אותן ד"ר עוזי אופנהיים הציע רשימת ביקות שכדאי וניתן לקבל בקופת חולים. צירפתי קישור לרשימה. אתה יכול ליצור קשר עם ד"ר אופנהיים דרך הפורום (שם משתמש UZIOP)

תודה על המידע

רז, תודה רבה על המידע מאז שכתבתי את ההודעה קראתי את המאמר שלך על שימוש באנזימים וגם שני מאמרים טובים באתר של "מה שרופאים לא מספרים לך" http://www.wddty.co.il/articals/detox.html http://www.wddty.co.il/articals/autism.html אני חושב ששני המאמרים הנ"ל מעבירים את המידע בצורה קליטה וגם נותנים ראיה רחבה יותר של כל הנושא של ריבוי מקרה האוטיזם בכלל. שוב תודה

כאמא שלא האמינה שזה אפשרי

בגלל מיעוט המזונות של בני והבררנות. אני שמחה לומר שזו ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי. לפני ארבע שנים התלחלנו את הדייטה ובטעות לא ממש הבנו כמה מוצרים צריך להוריד מהתפריט לכן אומנם הורדנו לחם וחלב אך המשכנו לתת מוצרים אחרים שהם בעצם מזיקים לכן לא ראינו שום שינוי. הפעם לאחר התלבטות של שנה החלטנו לחזור על כך ובמקביל עשינו המון שיעורי בית וכן הכנה נפשית להורים
החודש הראשון היה קשה עבור השלושה, לירז חיפש לחם תטרוף ובקושי אכל, נכון להיום לאחר שלושה חודשים מלאים לירז הוסיף לתפריט שלו, ביצה קשה, מקושקשת, חביתה (לפני כן לא נגע בבצים בשום צורה) נקנקיות עוף אורגניות, קינואה, ועוף בגריל. הוא עדיין לא נוגע בפירות וירקות זה עוד יגיע. הוא נראה הרבה יותר בריא ואוכל הרבה יותר טוב. אז אני ממליצה בחום רב לעשות את הדיאטה בהצלחה

למעלה