מה ההבדל?
מי אמר שרוחניות שייכת לדת , רבנים או מיסטיקנים? כל אחד "חווה דיעה" שונה על משהו שאין לו הסבר ממשי. אז מה זה משנה? שיתווכחו וידונו על זה - הרבנים עושים את זה שנים - זה עזר למישהו כל העסק והטקסים והתפילות - לשני הצדדים? לא. לכן כל אחד כותב מה שנראה לו - וממשיכים הלאה. אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אחר - לא מיסטיקן ולא אדם דתי או רב וכן הלאה.. אף אחד הוא לא "בעל הדיעה האקסקלוסיבית" על רוחניות. אז מה אם הדת או המיסטיקה מדברים על כך.. "כל אדם ודעתו" - מה לא בסדר?
-לכפות את דעותייך על אדם הנזקק לעזרה -
רוחנית או אחרת - ולשקר לו - כי "את/ם צודקים" -
אדם בצרה לא צריך לשלם לכם - לדת או למיסטיקה -
או לעשות "טקסים" של נגד "עין הרע" כשעין הרע משוחח איתו באותו זמן ועוד מבקש ממנו תשלום.
"צרת אחרים נחמה לשקרנים." - כאלה או אחרים-
כדי להבין או להתקרב "לרוחניות" - אין צורך לא בהם ולא באף אחד - כל אחד ונתיבו הפרטי. ל"דת" יש 615 איסורים - ל"מיסטיקנים" 615 חיובים כספיים או מזומן לידיים שלהם בשביל עיצות סבתא "כנגד צרות" - ותמיד נאמר לנזקקים שיש להם צרות בחיים - והם, שוב, משוחחים עם מביאי הצרות האלו, גם אם זה חלקית. תרבות החרדים באמת לא שונה - רק שהם גובים כסף מהמדינה על ה"תפילות חכמים" שלהם - והמיסטיקנים פשוט מכניסים אותו לכיס. אז על זה תגידו "רוחניות למכירה" - ולא תמימות לקנות אותה. אתם משוחיים עם רב או מיסטיקן או "יועץ הזוהר והקבלה" - ואין להם האסמכתא יותר מלעשות רע - ואז יש להם טקסים כנגד עין הרע -
הם לא רק לוקחים את כספך - גם משכנעים אותך שיש לך בעיה רוחנית.
"הצרות" שנאמרות לכם. בדיוק 10 דקות אחרי שישבתם וקראו לכם בקפה, טארוט, שיחזור גלגולי ומתקני אהבה ומביאי פרנסה - כל זה נקרא "מיסטיקה" - מלשון "משהו מיסתורי ומעניין" - ואני מסכים, זה מעניין - אבל עד לאיזה רמה אפשר להתעניין? אם לא תלמדו אחרי ה"התעניינות במיסטיקה" - אתם תישאבו לעין הרע שלה - ללמוד אותה.
וזה כבר נתיב מאוד חשוך. ויותר מזה לאחר שיחה עם רב או מיסטיקן - אתם עדיין בצרה!
אז מה נעשה? תתחילו באמת לעשות.
- לא להתפלל עבור משהו, אלא לשנות אותו.
-וזה תלוי רק בכם-
לא בשום מגילת "ניו איג'" ושום מאמר. אני לא מכליל כלום - הבאתי הכל לדיון ודיעה - על לדון על הכל. ולראות מה הדיעות של אחרים. לא יותר מזה. לא לומד את זה וגם לא ממש מתעניין
- אם יש לי דיעה אחרת ממה שנכתב - אני כותב ותה בחזרה..
ורוצה להבין מה תהיה התשובה.
זה הכל.
להגיד עליי "מה אני " - אנחנו לא מכירים ולא נכיר -
מה זה יעזור לך להגיד לי שאני שיפוטי, ביקורתי, לא מקבל אנשים כמהותם, מכליל, סולד מכולם וכן הלאה...
אנחנו לא מכירים בכלל -
וישר "אתם" מדביקים עליי "הבחנות" - דרך הודעה בתפוז?
לא רחוק מפסיכולוגיה ופסיכיאטריה - ישר שמים עלייך איזה "תג זיהוי התנהגותי" כדי להביא עלייך עוד צרות.
לכן לא מתעניין בכלום.
מביא דיעה - כן.