גישה חדשה לחקר המוח הLETTING GO

comingof01age

New member
תבדקו את המוח של המדענים שכותבים את המאמרים.

על כל דבר בעולם - הם כ"כ נאורים שכמעט לא רואים מוח - רק אור ואהבה מראשהם. וכסף. המון המון כסף.

רותי 11

New member
אני מבינה שיש לך הפרעה קשה עם כסף

לא משנה מאיזה מקור כולם גנבים ושרלטנים
מעניין.
אז אתה בטח לא הולך לרופאים ולשום דבר כי
כולם רעים שקרנים רמאים וגנבים מענין איך
אתה חי עם עצמך

comingof01age

New member
אין לי בעיה עם כסף. זה איך שאנשים מנצלים אותו

לטובתם ותועלתם האישית בלבד - שגורם נזק. כמו לשקר לאדם כדי לנצל את זה שהוא "מטופל" או "חולה" - ואתם טוענים שמשהו לא בסדר רוחנית - ודבר אחד מפריע רוחנית - החושך נגד האור.

רופאים קיימים מלשון לר.פ.א - אם את מוכיחה שזה באמת עזר למישהו - והמישהו הזה הוא לא את או מכרייך, אז אני אסכים שאולי זה עוזר -למישהו אחר.

אם את מקבלת צ'ק או העברה בנקאית או מזומן על קורס של "תיקשור" - למה את לוקחת על זה כסף? למה לא לעבוד מהצד בעבודה רגילה ובזמנך הפנוי להיות מתקשרת? ואם בחרת להיות מתקשרת, כמו הרוב כאן - אתם הסמכתם עצמכם למתקשרים ומטפלי הניו אייג' ולא אחרת. אז למה לשלם לך כסף? אתם לא רופאים - ורופאים למה? אני מסכים שרפלקסולוגיה זה הרפואה היחידה שצריך - זה וניתוחי חירום. מעבר לכך - על מה אתם מתלוננים? אתם פוגעים בגוף שלכם ותוהים למה אתם מגיעים לבית חולים.. עד שזה מגיע לרוחניות - אז גם שם יש לכם - ה"מתקשרים" בעיה עם מי שפונה אלייכם "כדי להתקרב לרוחניות" מדברת על לדמיין כל מיני ספירלות ו"תבדקו את הדף שלי בפייסבוק" או החתימה של ה"עסק שלך" בתפוז או אלטרנטיבלי או "האתר שלי" -בטח גם תכתבי את הטלפון שלך על האוטו בנוסף ותסעי ברחבי הארץ "רותי ייעוץ ותיקשור רוחני מקצועי" - ותסעי. במה את שונה מ"רופא" או סתם שרברב שעובד בעסק שחור? כלום. מה הבדל? לרופא נצרכת ההוכחה שמה שהוא עושה (ולא רושם כתרופה) באמת עוזר לגוף. זאת רפואה אמיתית. אז את מגדירה עצמך עכשיו כרופאה? למה? בעיקר, סתם מוציאה קבלת מס לסוף השנה - וגם זה אולי.. "שלא נעבור על החוק" כבר עברתם על החוק. תבדקי טוב טוב עם מי את "מתקשרת" אם בכלל, לפני שאת פותחת את העסק שלך לציבור. כדי שיגיעו אליך. לבית. לקורס - שלך. מי אמר ש"את או אחר" מוסמך לתיקשור ? ועוד לייעץ לאנשים "כאילו יש לכם בעיה רוחנית" ולגבות על ה"ייעוץ והתיקון שלכם לסוגיה" דרך העברה בנקאית או מזומן - ואז שואלת איך אדם אחר "חי עם עצמו" - אתם חיים דווקא יפה מאוד - על חשבון המטופלים "עם הבעיה הרוחנית" -שתמיד יש להם- ואתם תמיד יודעים את "הפיתרון הכי טוב" לבעיה הזאת, נכון? אמרת פעם לאדם "אני לא יודעת מה יש לך?" לא. "כי את שנים בתחום".. - אז את/ם ו"רופאים אחרים" לא ממש שונים - שניכם מזייפים. רק שהם מזייפים מרשמי רופא לכדורי חינם - ואתם משקרים לכל הדורש עזרה בתחום הרוחני. למי איכפת אם את/ה/ם "מתקשרים".. עם מי את "מתקשרת"? הסבירי. מעבר לכך - אם "עזרת" זה תלוי בפרספקטיבה של אותו אדם - ומה הבעיה לשכנע את החלשים שהם "נרפאים" ו"זה עוזר להם כיצד אתה מעז" - שהם יעזו להגיד לך את האמת בפרצוף. ששיקרתם אותם - או עזרתם להם - בואי נראה עדות מאנשים שלומדים והתקשרו אלייך - ולא כאלה שאת מכירה אותם שנים או נהיית "חברה שלהם" במקום "מתקשרת עבורם" וכן הלאה.. כמו "זמן מיסטיקה" לייעוץ - אתם עושים את זה בשביל פרסום. -פרסום-. לא לרפא. לפרסם עצמכם. כעסק. + לקיחת כסף מנזקקים. אין מילה אחרת לקרוא לזה. אז זה העילה שלך ל"הסכמה רפואית או ייעוץ כזה או אחר או חנות רוחנית" ? אז את בטח לא הולכת למתקשרים אחרים - אלא אם כן זה כדי לצחוק איתם על "בדיחות מהמקצוע" מה שנקרא.. אין לך שום הסמכה ל"תיקשור" - אז את אומרת שאת רואה מתים ומתקשרת עימם -מה הבעיה לשקר ולהגיד את זה בו זמנית? אין בעיה. תראי ותתקשרי. אבל לשקר לאנשים שרוצים לדעת מה זה רוחניות - ו"להעביר אליהם מה שבא לך" - זה איך שאת חווה רוחניות - מי אמר שאת טובה בתיקשור - המספר שנים שאת מתקשרת? אולי לתמימי הדעת. הבעיה מתחילה שאתם פוגעים באנשים ש"תמימים ורוצים לחקור את הפן הרוחני שלהם" והם משום מה - נתקלים בכם "אנשי העידן החדש - "ילדי האלטנרנטיבלי" - " הפיתרון לבעיה אצלי " ומחמירים אותה . ועוד גובים תשלום. רעם אתם כבר. כל שנותר זה שקרנים רמאים וגנבים.

Blackpanter1י

New member
נכון מה שאתה כותב אבל אל תכליל

ניתן לזהות שקרנים ושרלטנים מי שמחפש באמת אמת ומפעיל את הראש. אבל במידה ואתה מאמין בקיום העולם הרוחני מהו ההבדל גם מרבנים וכל מיני באבות למיניהן?! שהם בדיוק כמו מתקשרים ויש בהם מלא שקר ותאוות, ומקבלים גם כסף על זה, וזה שחור כמובן מה ההבדל תסביר לי... וכל תרבות השנור בישיבות וכוללים, ושלל עמותות של רבנים שולחים לשם ידיים ומלאים במילוני שקלים.

comingof01age

New member
מה ההבדל?

מי אמר שרוחניות שייכת לדת , רבנים או מיסטיקנים? כל אחד "חווה דיעה" שונה על משהו שאין לו הסבר ממשי. אז מה זה משנה? שיתווכחו וידונו על זה - הרבנים עושים את זה שנים - זה עזר למישהו כל העסק והטקסים והתפילות - לשני הצדדים? לא. לכן כל אחד כותב מה שנראה לו - וממשיכים הלאה. אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אחר - לא מיסטיקן ולא אדם דתי או רב וכן הלאה.. אף אחד הוא לא "בעל הדיעה האקסקלוסיבית" על רוחניות. אז מה אם הדת או המיסטיקה מדברים על כך.. "כל אדם ודעתו" - מה לא בסדר?
-לכפות את דעותייך על אדם הנזקק לעזרה -
רוחנית או אחרת - ולשקר לו - כי "את/ם צודקים" -
אדם בצרה לא צריך לשלם לכם - לדת או למיסטיקה -
או לעשות "טקסים" של נגד "עין הרע" כשעין הרע משוחח איתו באותו זמן ועוד מבקש ממנו תשלום.
"צרת אחרים נחמה לשקרנים." - כאלה או אחרים-

כדי להבין או להתקרב "לרוחניות" - אין צורך לא בהם ולא באף אחד - כל אחד ונתיבו הפרטי. ל"דת" יש 615 איסורים - ל"מיסטיקנים" 615 חיובים כספיים או מזומן לידיים שלהם בשביל עיצות סבתא "כנגד צרות" - ותמיד נאמר לנזקקים שיש להם צרות בחיים - והם, שוב, משוחחים עם מביאי הצרות האלו, גם אם זה חלקית. תרבות החרדים באמת לא שונה - רק שהם גובים כסף מהמדינה על ה"תפילות חכמים" שלהם - והמיסטיקנים פשוט מכניסים אותו לכיס. אז על זה תגידו "רוחניות למכירה" - ולא תמימות לקנות אותה. אתם משוחיים עם רב או מיסטיקן או "יועץ הזוהר והקבלה" - ואין להם האסמכתא יותר מלעשות רע - ואז יש להם טקסים כנגד עין הרע -
הם לא רק לוקחים את כספך - גם משכנעים אותך שיש לך בעיה רוחנית.

"הצרות" שנאמרות לכם. בדיוק 10 דקות אחרי שישבתם וקראו לכם בקפה, טארוט, שיחזור גלגולי ומתקני אהבה ומביאי פרנסה - כל זה נקרא "מיסטיקה" - מלשון "משהו מיסתורי ומעניין" - ואני מסכים, זה מעניין - אבל עד לאיזה רמה אפשר להתעניין? אם לא תלמדו אחרי ה"התעניינות במיסטיקה" - אתם תישאבו לעין הרע שלה - ללמוד אותה.
וזה כבר נתיב מאוד חשוך. ויותר מזה לאחר שיחה עם רב או מיסטיקן - אתם עדיין בצרה!

אז מה נעשה? תתחילו באמת לעשות.

- לא להתפלל עבור משהו, אלא לשנות אותו.

-וזה תלוי רק בכם-

לא בשום מגילת "ניו איג'" ושום מאמר. אני לא מכליל כלום - הבאתי הכל לדיון ודיעה - על לדון על הכל. ולראות מה הדיעות של אחרים. לא יותר מזה. לא לומד את זה וגם לא ממש מתעניין
- אם יש לי דיעה אחרת ממה שנכתב - אני כותב ותה בחזרה..
ורוצה להבין מה תהיה התשובה.
זה הכל.

להגיד עליי "מה אני " - אנחנו לא מכירים ולא נכיר -
מה זה יעזור לך להגיד לי שאני שיפוטי, ביקורתי, לא מקבל אנשים כמהותם, מכליל, סולד מכולם וכן הלאה...

אנחנו לא מכירים בכלל -

וישר "אתם" מדביקים עליי "הבחנות" - דרך הודעה בתפוז?
לא רחוק מפסיכולוגיה ופסיכיאטריה - ישר שמים עלייך איזה "תג זיהוי התנהגותי" כדי להביא עלייך עוד צרות.

לכן לא מתעניין בכלום.

מביא דיעה - כן.

Blackpanter1י

New member
למה את אומר אתם?

כבר הכנסת אותי לתבנית אני לא שייך לאף אחד, אני ברשות עצמי, ויש הרבה דרכים להגיע לאותו מקום. מי שמנצל וסתם לוקח כסף הוא גוש של שקר. אבל אתה מתכחש שנשמע ומובן מההודעה שלך שאתה מכליל את כולם באותה נשימה?

comingof01age

New member
כשאני מביע דיעה אני עונה על הודעה - למה אתם -

כ"אנשים" לוקחים את זה אישית? אתה היחיד בעולם? לא. ההודעות שלי בדר"כ מופנות לכולם. ואם נכתב "אתה" זה בגלל שקיבלת תגובה להודעה - ויש אתם חושבים שמאשימים אתכם - או "אותך" במשהו - אז תתמקד בדיעה שנכתבה - ולא בשטויות האלה עכשיו כאילו אנחנו הולכים לריב..

comingof01age

New member
אני לא הכנסתי אותך לשום "תבנית"..

ואני עניתי כי זאת הייתה תגובה להודעה שנשלחה מהכינוי שלך כאן בפורומים.

Nachmanides

New member
אני חולק עליך!

מדענים (כוונתי לחוקרי מדע) שכותבים מאמרים - אינם רודפים אחר כסף, אלא מנסים לחדש משהו בתחומם, ו"רודפים" אחר הכרה (מוניטין) מקצועית מצד עמיתיהם בתחום המקצועי הרלבנטי

בהחלט אפשרי כי חוקר שרכש תהילה (הכרה) עולמית בזכות תגלית פורצת דרך - יהנה בסופו של דבר מהכנסה גבוהה, אם משום פרסום ספרים לקהל הרחב, ואם משום זכייה במעמד מרצה-חבר באוניברסיטה יוקרתית, ששכר גבוה בצידו (למשל, ברור כי אוניברסיטאות יוקרתיות יסכימו לשלם באופן חריג עבור מרצה שהינו זוכה פרס נובל). אולם אין זו מטרתו המיידית של חוקר. חוקר אמיתי "רודף" במיידי אחר הצטיינות מקצועית...

רותי 11

New member
ולמה באמת שלא יקבל כסף ויתוגמל על

המחקר שלו שיכול לעזור לאנושות ?

Nachmanides

New member
ברור הוא כי מחקרים מצריכים כסף, במיוחד

במדעי טבע, שם נחוץ ציוד ומיכשור, אך גם במדעי החברה

חוקר צריך להיות נטול-פניות.
קבלת מימון מחברה מסחרית בעלת אינטרס, עשויה להגביל את "חופש המחשבה" של חוקר, היודע כי תוצאות ש"אינן רצויות" למממן המחקר - עשויות לייבש את מקור המימון

מתוך הכרות (מוגבלת אמנם) עם עולם המחקר (באמצעות בן משפחה. לדאבוני אינני חוקר בעצמי) - אני יכול לומר במשוכנעות מלאה כי ה- drive של חוקר הוא הצטיינות והישגיות מקצועית, ולא כסף...

comingof01age

New member
כי לא כולם עוזרים ויותר גרוע מכך..

לכל אחד התיזה המחקרית שלו לגמרי "מה לא בסר" ו"מה עוד לא חקרנו" מדען הוא סתם אדם שרוצה לקבל מתנות על השגיו האקדמיים. מי צריך את זה חוץ מהם? ועוד לתגמל "מי שעזר לאנושות" - למה לתגמל? זה פרס לעזור? בגלל זה משלמים לך.. אז את קוראת לעצמך "בעלת יכולות לעזר?" אז מה. גם מדענים. אין תוצאות ואין עוד כסף לממשלה לתת לכם. אתם בזבוז של שנות מחקר - לכאן או לכאן. את תהיי מתקשרת עם המתים ותצילי את האנושות. נתגמל אותך כאילו מי אתם... קבלי פרס נובל.

KFIRB

New member
מה כואב לך?

חוקר אקדמי הוא חוקר תופעות או שלרוב אין לנו ידע עליהם או שהיגע עליהם מוגבל.

מחקר לא נועד לסייע לאנושות בטווח הקצר. לצערי אין כיום שום סוג של ידע או מדע (כולל מדעי הטבע ומדעי החברה כאחד), שניתן לאחר גילוי התופעה וחקירתה לתרגם את זה לתוצאה מעשית בשטח כדמות מוצר - תרופה, מתודה או ידע אחר.

אינני יודע את מקצועך, אך לצערנו אין היום 100% הצלחה בשום מקצוע. ועדיין אנשים פונים לכירורג כזה או אחר, משלמים לו מאות, או אלפי או עשרות אלפי שקלים או דולרים, בתקווה שירפא אותם. לרוב הוא מתקן את הפגם, משתיל חלקים, והנזק או הפגיעה נפתרים. האם לפי דעתך , צריך לא לשלם לרופאים וכירורגים אלו? עכשיו יש המון פתולוגיות גופניות שמקורן או שאינו ידוע או שמקורן לא ניתן לתיקון בניתוח. נותנים תרופה. היום ידוע יותר ויותר ששום תרופה לא באמת נועדה לרפא- בדיוק כמו הניתוח שאינו מרפא אלא מתקן, משפר איכות חיים, כך גם התרופה.

קיימים תחומים יותר מורכבים כגון תחומים ביו-פסיכולוגים, או תחומים ביו-פסיכו-סוציאליים שהמחלה מושפעת משלל סיבות ששום טיפול חד ממדי לא ישפר את המצב, גם טיפול רב מימדי בתחום הביולוגי, הפסיכולוגי והסוציאלי לא תמיד ישפרו את טיב המחלה. אין לכלים שהרפואה מכירה היום כלים לרפא אלא כלים לטיפול. גם מקצועות הסיוע הרפואיים לא יכולים לעמוד ברשות עצמם ללא הרופא .

לגופו של המחקר, המחקר הזה מתווסף לשורה ארוכה של מחקרים שמספרים כי המוח לבדו הוא תופעה מעניינת אך הוא מושפע גם ממוחות אחרים וזו דוגמא נוספת למחקרים אודות ראפור , אודות נוירוני המראה ומסביר מהו קשר BOND . מה זה תורם לאנושות? מוקדם לדעתי לדעת, כי יכול להיות שמזה נבין תופעות פתולוגיות וייתכן שבעתיד נוכל להגיע לכדי התערבויות שיסייעו לטפל ואולי לרפא. אין קשר בין המחקר הזה לנושא התקשור , אלא שהוא מסביר את התקשורת בין המוחות ואולי גם תמסורת נתונים שיש לנו בין בני האדם.

דע לך למשל שלוקח לייצר תרופה חדשה משלב הפיתוח ועד לשלב הניפוק לשוק כ-15-20 שנים, בתרופות חדישות זה לקח יותר זמן.
אני לא מדבר על גופו של פורום שבא לך לעצבן אני מדבר על גופו של מחקר ודיסיפלינות מדע וטיפול אקדמיות. אני אכן שותף לביקורת שלך על טיפול בתשלום, אך לצערי מדובר בתחומים רבים מאוד שטוענים לעזרה לעתים במחירים גבוהים מאוד ולעתים במקומות שהמדינה הייתה אמורה לתת את המענה הזה.
לגבי המדע- המדינה משקיעה מאוד מעט במדע, בהשקעות במעבדות ומחקרים ולכן קיימת בריחת מוחות בישראל שאמורה להיות מעצמת המדע בהתאם למקבלי פרס נובל למדעים השונים. הכסף קיים אך במקום למדע, לרפואה(בריאות), רווחה הוא הולך לתשלום הוצאות פוליטיות . וגם הכסף שכן מגיע למערכת הבריאות לא מגיע לניצול מירבי לשירות הניתן לאזרח אלא לבעלי הכוח , ולאנשים פרזיטים שלא משרתים את הציבור (ע"ע מקרה הדסה).

comingof01age

New member
אני מסכים שד"ר פישר "יעזור לי". הוא מוסמך.

כל משחה לגבעיות הגוף אצלו - נבדקים לפני השימוש - ורואים תוצאות. הוא חברה בעל אסמכתר לרפא - כי זה ממש מועיל פיזית. גם רפלקסולוגיה וניתוחים להחלםת איברי גוף. מעבר לכך - מה עוד צריך? כשהרופא מרפא - הוא רופא אמיתי. כשמיסטיקן הוא רופא הוא בפורים כל השנה. ואתם משלמים לו על התחפושת בתמימותכם.

comingof01age

New member
"תיקון" :) :

אני מסכים שד"ר פישר "יעזור לי". הוא מוסמך.

תוכן: כל משחה לבעיות הגוף אצלו - נבדקים לפני השימוש. - ורואים תוצאות.
הוא חברה בעל אסמכתא של שנים למשחות וכן הלאה תכשירים - שעוזרים לאחות ולרפא פצעים וכן הלאה..
- כי זה ממש מועיל פיזית.

גם רפלקסולוגיה (שיפור התנועה והמוטוריקה של הגוף) או - ניתוחים להחלפת איברי גוף שקרסו .

מעבר לכך - מה עוד צריך? כשהרופא מרפא - וזה עוזר פיזית (ולא "משכנע אותך להסכים שזה עוזר" ואת/ם חוזרים אליו כל שבוע סתם) - הוא רופא אמיתי. כי הוא הוכיח שזה עוזר לגוף לרפא אתעצמו בצורה הטובה ביותר. זה לעניין רפואה.
(על כל גווניה)

כשמיסטיקן הוא רופא אליל - הוא בפורים כל השנה. ואתם משלמים לו על התחפושת בתמימותכם. אז כמה אפשר להתקשר לליצנים?
הנשמה שלכם בסדר גמור ואף אחד לא מחבל לך בפרנסה או בזוגיות - אתם פשוט מוותרים לפני שאתם מנסים -
ואולי אתם מחפשים דייטים או זיווג או חברים בצורה הלא נכונה?

עם הזמן בא התשובה למרפא - ולא המרפא בזמן שמתחשק לנו להשיג מה שבא לנו -עכשיו- .

comingof01age

New member
קחי את כספת הממשלה, רק אל תכתבי את המאמרים

חסרי התוכן והמשמעות בפורומים ציבוריים - הטימטום מדבק דרך מילים - כי מעשים אתם גם ככה לא עושים... אולי לתדלק ולאכול - לא מעבר - בכל מקרה. תתוגמלי. את עילוי למתקשרים והניו אייג'.. קחי את הכסף ואל תביאי לכאן מאמרים על תיקשור. ככה גם אנחנו נתוגמל. מלאי כיסך מטבעות ודברי עם בנקאי העולם הבא.

comingof01age

New member
מעניין.

ו"רודפים" אחר הכרה (מוניטין) מקצועית מצד עמיתיהם בתחום המקצועי הרלבנטי.

Nachmanides

New member
האם אינך מסכים עם טענתי כי לחוקר

יש צורך השג של הצטיינות, יותר מצורך להתעשר ?

למעלה