../images/Emo28.gifאוי...
הדבר הזה מציב אותי כל פעם מחדש בפני דילמה
ברשומה האחרונה, ניסיתי להגיב לכל תגובה [חוץ מאחת, שפשוט לא ידעתי איך להגיב לה] כדי שכולם יצאו מרוצים ויזכרו שהם קיבלו יחס אישי שעליהם להתגאות על כך! אבל עקרונית, אני לא אוהבת להגיב לכל תגובה. זה סתם יוצר מראה מזוייף ולא נכון לגבי הכמות וההתרשמות מהרשומה עצמה. אבל~!!! אני אוהבת שאחרים כן מגיבים לי בבלוגים שלהם וכן נותנים לי מענה אישי. זה גורם לי לתחושה טובה. אבל אבל~!!! אני לא אוהבת לראות אנשים כאלו בסערת הטוקבקים ולא אוהבת להיות שם בעצמי.. משתדלת לא לעורר דיונים סתמיים לשווא. אבל אבל אבל~!!! מה קורה כשיש תגובה שממש דורשת התייחסות? מה אם האדם שעומד מאחוריה מצפה לתגובה חזרה? לא נעים, במקרים כאלו כן אשתדל להגיב, נימוסין. מגיעה לו התייחסות, בכלל, לכל מגיב מגיעה התייחסות באופן אישי... אבל...~!!! מה יקרה אם אגיב לאותו אחד ולא לשאר? נתקלתי כבר באנשים שנעלבו והרגישו מקופחים. במקרה כזה, אשתדל להגיב גם לשאר.. אבל.......~!!! מה קורה אם יש יותר מדי תגובות? תהיה בעיה להגיב לכולם. אני מכירה את עצמי, אין לי כוחות ואני לא אוהבת לחזור על אותם דברים הרבה פעמים, אני טיפוס שמתעצבן בקלות. ומה אם יש תגובות שפשוט אין מה להגיב להן, כמה שמתאמצים למצוא תשובה הולמת ומספקת, היא פשוט לא עולה לראש? ומה עם תגובות ה"
" הריקניות, שמזכירות מבוי סתום? במקרה הזה, אעדיף לא להגיב בכלל. אבל.........~!!! כבר הגבתי להוא, ולתגובות אחרות לא.. אז סביר להניח שאמחק גם את התגובה שלי אליו. אבל..................~!!!!!!!!!! אזזזזז הוא יעלב שהוא לא קיבל תשובה מספקת אוף מסובך לא יודעת!!!!!!!!!!!