גישה כלפיי מגיבים

idodo cohen

New member
גישה כלפיי מגיבים

האם אתם מגיבים אישית לכל תגובה בבלוג שלכם? האם אתם מגיבים רק לתגובות ש"דורשות" התייחסות [כגון שאלות מיוחדות, או נניח, תגובות מאוד מושקעות שלא נעים להתעלם מהן
]. האם קורה שאתם לא מגיבים אישית לאף תגובה [ואם כן, האם אתם מפצים על כך בתקשורת עם המגיב בדרך שונה, כמו מסנג'ר למשל, או תגובה בבלוג של המגיב]? מה דעתכם על בן אדם שלא מעניק בכלל קשר אישי לאנשים שקוראים אצלו?

דם דם

New member
לענות לך אחד אחד או לפי הסדר

אמממ אז ככה אני מגיב לכול תגובה...כשזה מתחיל לתפוס דיון חסר תועלת או סתם פשפטת אני מפסיק להגיב, ואפילו פעם מחקתי כמה תגובות שלא נראו לי יצא פעם מקרה לא הגבתי למישהו..טוב כי החוכמולוג נזכר להגיב לי על פוסט מלפני שלושה שבועות. אישית אני לא בקשר אישי עם קוראים שלי...יש חלק שכן שהכרתי גם ככה לפני זה,אז איתם כן (כמוכך בערך) אבלך יש גם כאלה שאני לא בקשר בכלל. מה שכן אני לא שולל את האפשרות לפתח קשרים עם הקורים שלי ואפילו נפגשתי עם חלק מהבלוגרים פעם...שהיום הם קוראים שלי ואני קורא שלהם (כמו בבושקה,ליידי סנו,דייב,אוקי ועוד כמה)

idodo cohen

New member
ב"קשר אישי"

התכוונתי, בוא נגיד, לזה שאתה לא מתעלם מהבן אדם. שאתה מתקשר איתו איכשהו. אני יודע מה.. תודה על תגובה פה, החזרת תגובה שם. או פידבק אישי באמת, כמו במסנ למשל.

דם דם

New member
זה כן קורה

טוב אצלי זה מתחיל לקרות כי בכול אופן דברים כאלה לוקחים זמן ופרציפלוך שלי עוד צעיר וקטן אבל כן אני נותן פידבקים ויש לי את אותם מגיבים שקובעים שאני אצל רובם גם כן מגיב קבוע. במסן או אייסי אין לי את כולם,כי בכול זאת צריך גם עניין של אמון עם אחרים לפני שמתחילים ליצור קשר יותר אישי עם מגיבים. למרות שיש לי קשר ישיר וטוב עם כמה בלוגרים שכן מגיבים אצלי

ע ל ו מ ה

New member
מניחה שהאפשרות השנייה שמנית

לא מרגישה שעל כל דבר יש צורך לענות. לפעמים כשמישהו אומר לך משהו טוב, נעים להחזיק אותו בלב, וברור שהבן-אדם לא צריך הוקרה אישית. עד כדי תחושה שמשהו יתמוסס אם אודה ובעיקר אם הוא עוד יגיב שוב כדי להודות על התודה, והדיון יהפוך עקר. אבל אם יש תגובות מושקעות, או אכן כאלה ששאלו משהו או העלו משהו שאני צריכה להבהיר, אז אגיב להם. במקרה כזה, בד"כ אוסיף את ה"תודה" או ה"
" גם לתגובות שמעליו, סתם שלא ייצא שהם באים לחפש תגובה ומגלים שעניתי למישהו אחר ולהם לא. כל עוד לא עניתי לאף אחד אחריהם, אני מאמינה שאין להם מה להיעלב...

פגעסוס

Well-known member
בעבר

נהגתי להגיב רק על תגובות שחשבתי שניתן לפתח מהן דיון. מאז עברו מים בירקון ואני מגיב לכל התגובות בבלוג. החלטתי שאם מישהו השקיע וכתב תגובה (גם אם מדובר רק ב "מעניין :)"), מגיעה לו התייחסות.

אמממ

אם אני אתחיל להגיב (ובמיוחד בימים כאלה
) לא אצא מזה. אני מוצא שזה סתם מנפח את כמות התגובות שלא לצורך, אם למישהו ממש יש שאלה אוטענה מסויימת שאני חייב להגיב עליה, אני מגיב, אחרת לא. תראה, בבלוגים הקטנים של ה4,7 תגובות זה גם ככה אישי ואתה מרגיש כאילו אתה בקשר עם המגיבים, הם קוראים מה עובר עליך, אצל חלקם אתה גם מגיב. זה לא בדיוק "לא מעניק קשר אישי" כי כמו שאמרת יש גם מסנג'ר וכו' ושוב הגבה בבלוגים שלהם.

דם דם

New member
אתה מודה שאתה סנוב

אההה אהההה
C כול הזכויות לאההה אהההה שמורות לפנינה רוזנבלום אך עידודודודודדודודודדודודודודודודודדו הפיץ זאת פה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאוי...

הדבר הזה מציב אותי כל פעם מחדש בפני דילמה
ברשומה האחרונה, ניסיתי להגיב לכל תגובה [חוץ מאחת, שפשוט לא ידעתי איך להגיב לה] כדי שכולם יצאו מרוצים ויזכרו שהם קיבלו יחס אישי שעליהם להתגאות על כך! אבל עקרונית, אני לא אוהבת להגיב לכל תגובה. זה סתם יוצר מראה מזוייף ולא נכון לגבי הכמות וההתרשמות מהרשומה עצמה. אבל~!!! אני אוהבת שאחרים כן מגיבים לי בבלוגים שלהם וכן נותנים לי מענה אישי. זה גורם לי לתחושה טובה. אבל אבל~!!! אני לא אוהבת לראות אנשים כאלו בסערת הטוקבקים ולא אוהבת להיות שם בעצמי.. משתדלת לא לעורר דיונים סתמיים לשווא. אבל אבל אבל~!!! מה קורה כשיש תגובה שממש דורשת התייחסות? מה אם האדם שעומד מאחוריה מצפה לתגובה חזרה? לא נעים, במקרים כאלו כן אשתדל להגיב, נימוסין. מגיעה לו התייחסות, בכלל, לכל מגיב מגיעה התייחסות באופן אישי... אבל...~!!! מה יקרה אם אגיב לאותו אחד ולא לשאר? נתקלתי כבר באנשים שנעלבו והרגישו מקופחים. במקרה כזה, אשתדל להגיב גם לשאר.. אבל.......~!!! מה קורה אם יש יותר מדי תגובות? תהיה בעיה להגיב לכולם. אני מכירה את עצמי, אין לי כוחות ואני לא אוהבת לחזור על אותם דברים הרבה פעמים, אני טיפוס שמתעצבן בקלות. ומה אם יש תגובות שפשוט אין מה להגיב להן, כמה שמתאמצים למצוא תשובה הולמת ומספקת, היא פשוט לא עולה לראש? ומה עם תגובות ה":)" הריקניות, שמזכירות מבוי סתום? במקרה הזה, אעדיף לא להגיב בכלל. אבל.........~!!! כבר הגבתי להוא, ולתגובות אחרות לא.. אז סביר להניח שאמחק גם את התגובה שלי אליו. אבל..................~!!!!!!!!!! אזזזזז הוא יעלב שהוא לא קיבל תשובה מספקת אוף מסובך לא יודעת!!!!!!!!!!!

דם דם

New member
מתוסבכת אה ../images/Emo3.gif

בעיקרון אני תומך ברעיון של עידו לתגובות אצלי שאין הרבה מגיבים בסביבות 8-9 תגובות לפוסט אז לא אכפת לי לענות לכולם...רק אחר כך קורה מצב שמגיעות עוד תגובות. בקיצור תמצאי את האיזון,תדעי מתי להגיב...ואם יש כמה תגובות אותו דבר אז אפשר לענות רק על אחת ולהפנות את האחרים לראות שם. ובאמת לאלה של
לא נראה לי שיש מה להגיב חוץ מ
בחזרה זה באמת נותן אחר כך מראה מזוייף לכמות התגובות..אבל זה בסדר כול עוד זאת תגובה שתיים לאדם ולא מעבר לזה

גם אני

מסכים כמעט לכל מה שאמרת. אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~אבל~ בסוף החלטתי להגיב לכולם. כי זה יותר מנומס.

TheWhiteTigris

New member
לא לכל אחד.

אחרי הכל להגיב לכל ":)" זה קצת סיפור. אני מסתכל על התשובה. אם יש סיבה לענות - אני אענה (להוסיף, להסביר, לתקן וכו'). אם אין ממש מה לענות - אני לא אעה. יש מקרים ספציפיים כמו בימי הולדת שאענה לכל מזל טוב הכי קטן שיכתבו לי.

IDODC

New member
כמובן.

ביום הולדת גם אני הגבתי לכולם. ובכלל, פעם בהרבה פעמים, אני מגיב לכולם, כפיצוי קל על זה שרוב הזמן אני לא עושה את זה.

wranger

New member
השאלה הזאת בכלל לא ראויה לתגובה!

אה, שאלת לגבי תגובות בבלוגים. טוב, אז ככה - בדרך כלל אני אומר את הרוב בפוסט עצמו, אז אני לא רואה צורך להגיב לתגובות שלא דורשות מידע חדש. רק אם יש משהו להוסיף או להבהיר אני מגיב בחזרה. וקרה כבר שעברתי מתגובות בבלוג לתגובות במסרים, ומשם קצרה הדרך למסנג'ר, ומשם קצרה הדרך לבאר שבע... (והמבינה תבין...
) בכל מקרה, משתדל להראות אכפתיות כלפי המגיבים. פעם לא הייתי מגיב להם בכלל, אבל אז מישהו הפנה את תשומת ליבי לניחוח הסנובי שעולה מזה. בכלל, להגיב למישהו שלא עונה לך זה כמו לדבר עם הקיר - ואני חושב שכבר נגמלתי מזה. נכון, תקרה?

דם דם

New member
הלו מה רע בבאר שבע

שמור על לשונך פן....אמממ אני יחזור אליך פן מה יקרה לה

wranger

New member
מה טוב בבאר שבע?

רק דבר אחד טוב יש בבאר שבע, וזה תחבורה ציבורית החוצה ממנה.

דם דם

New member
בוא קרוב בוא...עוד עוד קרוב

ז-א-פ-ט-ההההההההההההההההההההההההה כאב לך?....חבל

למעלה