גישה נוחה לפורום

jasmine38

New member
גישה נוחה לפורום ../images/Emo73.gif

הבנתי שהאתר שלנו-(CF), קרס עקב ווירוס, ויחלפן מספר ימים לשיקומו. יתכן שרוב הגולשים (הפעילים המעטים והרוב הדומם), נכנסים לפורום, באמצאות קישור באתר ה-CF. ויתכן שזו הסיבה לשיתוק הפורום. אך..... ניתן להגיע גם מאתר "תפוז", ובאתר לבחור "פורומים" ושם לבחור "סיסטיק פיברוזיס". מין הסתם, תיתקלו בהודעה זו, לאחר שכבר הגעתם לאתר . ולהלן המלצה להמשך. יש דרך קיצור, (למי שלא מכיר) בדפדפן יש פקד [ מועדפים ] שיש ללחוץ עליו ואז נפתחת רשימה בצד. ברגע שנמצאים בפורום, ניתן להוסיף לרשימת המועדפים ע"י לחיצה על [ הוספה ]. ובכל פעם בעתיד, יש להקליק ישירות על השורה הרלוונית ב-[ מועדפים ], ולהגיע ישירות לפורום (כמו קיצור דרך). בפעמים הבאות הגישה לאתר תהיה יותר קלה, וכך אולי תהיו מעורבים יותר בפורום.

king crimson

New member
קורה למשפחות הכי טובות...

דרך אגב......אף אחד לא שמע על צ´קפויינט?

הי ליסמין, לדליה ולכל השאר

כמובן שצדקת, וקראתי את עצותיך לאחר שהגעתי סוף סוף לפורום בעזרתה האדיבה של דליה. וכמובן תודה על העצה. ומכיוון שהימים הנוראים מאחורינו (אני מקווה שבכל המובנים) נותר רק לאחר מועדים לשמחה וכמו תמיד בריאות ושלווה לכולנו. - רק שהפעם, אני מקווה, האיחולים גם יפעלו!!!

jasmine38

New member
לריקי

אני מאוד התפלאתי שהתנועה הפורום פסקה לחלוטין. אני לא ניחשתי, דליה סיפרה לי על מצב האתר.
לשנה ולימים טובים הרבה יותר .

למעלה