גישור

גישור

תבעתי באמצעות עורך דין את חברת הביטוח שבה הייתי מבוטחח, וחברת הביטוח הציעה לי הצעת פשרה, שלא מקובלת עלי.
עורך הדין שלי לא רוצה להמשיך לפעול כדי להשיג פיצוי גבוה יותר, והודיע לי שעוד כמה ימים, התיק יועבר לבית משפט, ואני חייב להחליט אם לקבל את הפשרה או לא, אחרת התיק יועבר, כאמור, לבית משפט.
הייתי רוצה לראות את ההחלטה הזו כתובה. אני יודע שאפששר לעקוב אחרי החלטות בתיק, הגעתי לתיק שלי, רק איני יכול למצוא את ההחלטה הנ"ל.
איפה אפשר למצוא זאת?

התיאור שלך לא ברור

תבעת את חברת הביטוח: הוגשה תביעה לחברת הביטוח, או לבית המשפט?
במה מדובר? תאונת דרכים? תאונה אחרת? ביטוח חיים?...
מה הכוונה "יעבור לבית משפט"? נשמע כאילו הוא הגיש תביעה לחברת הביטוח, ניהל איתם מו"מ טרם הגשת תביעה לבית המשפט, ומיצה את המגעים מולם. במצב כזה, באמת, או שמגישים תביעה לבית המשפט או שלוקחים את מה שחברת הביטוח מציעה.
&nbsp
אם התיק מתנהל בבית המשפט ויש ברשותך מספר הליך, את יכולה להכנס לאתר נט-המשפט, להזדהות כ"בעל עניין", להכניס את הפרטים הנדרשים ולצפות בנתונים בתיק.
&nbsp
מדוע עורך הדין לא מעוניין לקדם את הטיפול בתיק? אולי הוא חושב שבדחיית הפשרה את עלולה לפגוע בתיק ולקבל בסופו של דבר סכום נמוך יותר? כתוצאה מכך גם הוא יפסיד (אם הוא עובד על אחוזים).
&nbsp
כתובת אתר נט המשפט:
https://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx

תשובה

נראה לי שעורך הדין חושב שמשפט יהיה מסוכן, גם אני לא רוצה מממשפט, אבל סכום הפשרה הוא נמוך מדי, ונראה לי שהעו"ד לא רוצה להתאמץ

למעלה