גישושים ראשונים ליצירת קבוצת mastermind ליזמים בתחילת דרכם

גורג42

New member
גישושים ראשונים ליצירת קבוצת mastermind ליזמים בתחילת דרכם

הרעיון הוא להקים קבוצה של 4-7 אנשים שיעזרו זה לזה בהפיכת הפרוייקטים שלהם למציאות.

ההשתתפות בקבוצה תהיה ללא תשלום. המטרה שלי היא לבנות קבוצה שתאפשר לחבריה להגיע למקסימום הפוטנציאל שלהם, ולכן האנשים שיתקבלו יהיו אלה שמתאימים ביותר (דהיינו - האנשים שיכולו גם להפיק את המירב וגם לתרום את המירב לאחרים) ולא מי ששילם יותר כסף...

נשמע מעניין? אם כן, שלח/י לי מסר עם הפרטים הבאים:

1. שם/כינוי (בשלב הסינון הראשוני אין צורך להזדהות בשם אמיתי)
2. רקע רלוונטי על עצמך (מידע כללי על פרוייקטים קודמים, הכשרה, וכדומה).
3. מידע כללי על המיזם שלך, ובמידה וכבר סגרת על כיוון.
4. מהי הבעיה שהכי היית רוצה שהקבוצה תעזור לך לפתור?
5. מהו הדבר העיקרי, לדעתך, שביכולתך לתרום לאחרים בקבוצה?
6. תשובתך לשאלה "מה זו יזמות בעיניי?"
7. כל דבר נוסף שמצאת לנכון להוסיף.

בהצלחה

0y0

New member
טוב, אבל אולי קודם אתה תענה על השאלות?

כדי לדעת אם אתה יזם בתחילת דרכו או מנטור בתחילת דרכו...
מה המטרה האישית שלך בהקמת הקבוצה?
למה אתה כותב שהשתתפות לא תעלה כסף ? יש קבוצות כאלו שעולות כסף? ואם כן מה הן נותנות שבקבוצה שתקים אין.

אתה יכול לענות בפרטי אם בא לך...
תנקס

גורג42

New member
כבר הסברתי בדיוק מה המטרה האישית שלי בהקמת הקבוצה

אני מעוניין בקבוצה של אנשים שיעזרו זה לזה, כאשר "זה לזה" כולל אותי.

לא מבין מה כל-כך מסובך פה. האינטרס שלי בעניין ברור מאוד.

ואכן, ברוב המקרים קבוצות mastermind עולות כסף. יש מין תפיסה מקובלת (ולדעתי - עקומה) שאומרת שצריך לקחת מאנשים כסף כדי שיקחו את היוזמה שלך ברצינות. אני אישית לא מאמין בזה, וחושב שיש משהו עקום מאוד בלגבות כסף על חברות בקבוצת שיתוף פעולה הדדי. אני מעדיף לדרוש מאנשים (כולל עצמי כמובן) מחוייבות לעבודה משותפת רצינית, ולא חושב שניתן לקנות את זה בכסף.

ולגבי השאלה של "מה יש להם שאין לך"? וול... את זה תצטרך לשאול אותם

ולגבי השאלה שלך של "האם אתה יזם בתחילת דרכו או מנטור בתחילת דרכו":

אם ב"מנטור" אתה מתכוון ליועץ/קאוצ'ר/ווט-אבר שמוכר מרשמים להצלחה ועושה סמינרים, אז אני מתעב את החבר'ה האלה בדיוק כמוך.

מצד שני, אני לא מהסס להשתמש בטכניקות של הקאוצ'ינג כדי להגשים את החלומות שלי. אני גם לא מהסס לשתף אחרים בטכניקות האלה. בשבילי זוהי דרך חיים , מטבע הדברים אני גם אעלה את הנושאים האלה בקבוצה, אז אם אתה כל-כך רגיש לנושא שאינך יכול לסבול דיבורים על הצבת מטרות וכיוצא בזה, כנראה שלא תהיה התאמה טובה ביננו.

למעלה