גישוש לקראת הריון נוסף

shlomzi36

New member
גישוש לקראת הריון נוסף

שלום
ראשית, עברה תקופה של שנתיים מאז ההפלה האחרונה שלי (סה"כ 6...), אז מרגישה קצת לא בעניינים. האם יש בדיקות חדשות מעבר לקרישיות/קריוטיפ/הורמונים/אולטרסאונד?
האם בבירורים שעשיתן אתן הגבר עבר בדיקת זרע?
האם מישהי נעזרה במעבדה של דר ברטוב בבר אילן
כמו כן אודה להמלצותיכן לרופא מקצועי, נעים אשר מלווה הריונות בסיכון באזור קרית אונו/פתח תקווה/יהוד/גב"ש
מאחר ולא נמצאה הסיבה להפלותיי, האם זה נורמלי מבחינתי לנסות הפעם ללא שום תרופות?

תודה רבה וסליחה על ההצפה

אין לי תשובות

ולמרות שאני זוכרת את הניק שלך, אני לא זוכרת את אופי ההפלות שלך והאם את בהריונות ספונטניים או בטיפולי פוריות.
אם תרצי לכתוב תמצית של היסטוריית ההריונות, אולי יעלו לי תובנות נוספות.

לגבי מיון זרע, אני לא בטוחה אם רלוונטי גם להריון ספונטני/הזרעה, ממליצה לשאול בפורום פוריות.

הלוואי שהנסיון הזה יסתיים בטוב. הלוואי ותזכי

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדני ההריון

שאלת הרבה שאלות, אבל נתת מעט אינפורמציה. האם את מוכנה לכתוב יותר בפירוט על ההריונות- מתי היו, מהן נסיבות ההפלות, באיזה שבוע, מה היתה סיבת ההפלה (שק הריון ריק/ עובר ללא דופק/ עובר שראו אצלו דופק והפסיק/ מום שהתגלה/תסמונת....), גרידה/ציטוטק והאם מהלך תקין של ההפלה, האם היו גם הריונות תקינים ומה היה מהלכם?....וגם- הגילאים שלכם ומצב רפואי שלך- האם ידועות מחלות כלשהן.

כתבת שלא נמצאה הסיבה להפלות, ובכל זאת- תוכלי לכתוב אילו בדיקות עברת?

שאלת אם זה נורמאלי מבחינתך לנסות הפעם ללא שום תרופות. מזה אני לומדת שהיו הריונות שכן נטלת תרופות כלשהן. האם את מוכנה לפרט מה נטלת?

את ביתי השלישית ילדתי לאחר 6 הפלות ברצף (ועוד אחת שהיתה בין הברוכה לבני השני), ומאחר ולא נמצאה הסיבה להפלות (פרט לעוברים דפוקים....)- לא נטלתי כלום בהריון עימה (פרט לכדורים נוגדי חרדה ודיכאון...שזה כבר סיפור אחר).

אבל כדי שאוכל להתייחס יותר ברצינות- אודה לך אם תוכלי לפרט את הדברים.

אני לא מכירה רופאים באיזורים שציינת.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

shlomzi36

New member
פירוט הסטוריה...

סליחה שנעלמתי, קשה לי לחזור לכאן וקצת ברחתי.
הריון ראשון ספונטני ותמים עם ילד בריא בסופו ב"ה
אז 3 הפלות רצופות בשבועות 15-17
אז לידה ברוכה של ילדה נהדרת
ואז 3 הפלות בשבות 8-12
סה"כ 6 הפלות, 3 הראשונות שונות באופיין משלוש האחרונות, למעט העובדה שבכולן נצפה דופק, ואז בסקירה, או בשקיפות התגלה שכבר לא.
עברתי בדיקות קרישיות, אולטרסאונד, קריוטיפ עובר, קריוטיפ הורים, x match הורמונים וכו', כל מה שכארפ וקופרמינץ מפנים (אבל לא היטרוסקופיה, במקום זה היה בדיקת אולטרסאונד). לא התגלה כלום בבדיקות
בארבעת ההריונות האחרונים לקחתי קלקסן במינון 80, וסטרואידים. עזר רק בהריון הראשון מבינהם ובאחרים לא, כך שאני לא חושבת שזה קשור לתרופות.
אני כבר אחרי גיל 35 ושנתיים לא ניסינו.
עכשיו רוצים לנסות ותוהים האם לחזור לכל ההזרקות והכדורים או אולי לנסות רק חיזוק טבעי כגון דיקור וכו'

תודה רבה על ההתייחסות שלכן

אין לי תובנות לתרום, אלא לחזק אותך ולקוות עבורך

ועוד משהו, שלומצי - נדמה לי שאחרי כמה ימים השרשורים לא קופצים למעלה, וייתכן שחלק מהמשתתפות שכן יש להן מה לתרום לשאלתך תפספסנה.
כיוון שכבר חזרת לכאן, אולי תשקלי לפתוח שרשור חדש.
שולחת לך חיבוק ומקווה עבורך לטוב.

שירהד1

Member
מנהל
אני מקווה שאת עדיין פה-

האם את מוכנה לתת עוד פרטים?- קשה לי להבין. עדיין חסרים לי הרבה פרטים.
1. ההריון הראשון- מתי היה? באיזה גיל שלך? שבוע לידה, משקל בלידה, סוג לידה.
2. 3 ההפלות הרצופות בשבועות 15-17- פרטי על כל הריון מה היה. באיזה שבוע מדויק היתה ההפלה, מה קרה, מתי היתה הפסקת הדופק, האם השקיפות היתה תקינה, האם הסקירות היו תקינות ואחר כך היתה הפסקת הדופק, האם כבר בסקירה ראו שאין דופק ואם כן- מה אמרו לגבי גודל העובר- לאיזה שבוע מתאים, והאם עשו בכל זאת את הבדיקה.
3. ההריון החמישי- ביתך. שוב- אותן שאלות כמו שאלה מספר 1 לגבי ההריון ולידת בנך.
4. הריונות 6-8- ההפלות שהיו בשבועות 8-12- מתי כל הריון היה, מה היה בדיוק בכל הריון, באיזה שבוע היתה כל הפלה, האם עברת באיזשהו הריון בדיקת שקיפות עורפית או שלא...

את רוצה הכוונה וסיוע, אך הפרטים שנתת הם ממש מועטים.
אני לא מאלה שמאמינים שחיזוק טבעי כמו דיקור או כל דבר אחר, אבל אם את כן מאמינה בזה- אז לכי על זה.
לגבי הקלקסן והסטרואידים- את בעצמך הסקת את המסקנה העצובה המתבקשת...
מה לגבי בדיקות של מחלות אוטואימוניות ותפקודי בלוטת התריס? עשית בדיקות כאלו?
מעבר לזה- אם תבחרי לענות על השאלות שלי, אוכל אולי יותר להבין ואהיה יותר חכמה לגבי עיצצות כאלו ואחרות.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה