גישוש ראשוני לגמרי בעניין מדפסת תלת-ממד

• פותח הנושא 100W
  • פורסם בתאריך

100W

Member
גישוש ראשוני לגמרי בעניין מדפסת תלת-ממד

בזמן האחרון ראיתי כמה פרסומות לגבי מדפסות תלת ממד ביתיות. אם למישהו יש מידע, אודה מאד, בתור גישוש ראשוני: הגיוני בכלל מדפסת תלת ממד ביתית? יש מצב למכשיר שימושי במחירים "ביתיים"? מישהו יודע אם זה הגיוני ומוכיח את עצמו? מישהו מכיר יצרן סביר? זה בסך הכל גישוש ממש ראשוני, כדי לא להרגיש שנשארתי תקוע מאחור. תודה חברים.

blzvi

Active member
תאמר לי autocad אתה יודע?

לא רק שמעת ,ממש ידיעה ושימוש תלת מימד בתוכנה. לא יודע? אין לך מה לחפש במדפסות תלת מימד.

100W

Member
תודה רבה על העצה וההבהרה. זה כנראה גדול עליי...

תודה רבה

reasonforall

Active member
למה לשלול כל כך מהר?

האינטרנט מלא במודלים מוכנים להדפסה. אין צורך לדעת להשתמש בתוכנות מידול כמו Autocad. כל מה שצריך זה להוריד מודל ולהגדיר איך להדפיס אותו - איזה חומר, טמפרטורה וכו'... וגם כאן יש לא מעט מידע. &nbsp ישנה קהילה מאוד פעילה בפייסבוק - https://www.facebook.com/groups/3dprintersgroup/ מוזמן לבוא ולשאול שאלות. &nbsp רכשתי מדפסת תלת מימד לפני כשנה וחצי, Ender 3, שהיא בין הפופולאריות למשתמש הביתי. היא מגיעה לא מורכבת ועם הוראות ברורות. הרכבתי אותה בעצמי ונהניתי מזה. ישנן מדפסות אפילו יותר פשוטות להרכבה, ויש כאלו שמגיעות כמעט מורכבות. בפחות מאלף ש"ח אתה יכול למצוא אחלה מדפסת+חומר להדפסה. &nbsp מוזמן לשאול שאלות. בהצלחה!

100W

Member
תודה רבה! תודה לך! אוקי, כשתסתיים

עונת המבחנים ובדיקת המבחנים אנסה להיכנס לתחום. לדבריך "לא בשמיים היא" - ואנסה להתחיל בזה. תודה רבה לך על העידוד והפרטים! מהפייסבוק אני נמנע ככל האפשר, אבל אולי אצור לעצמי משתמש fake כדי לא להרגיש חשוף מדיי. תודה. תסתיים עומת הבחינות - אנסה להיכנס לזה. אשמח לעוד פרטים וטיפים. תודה

reasonforall

Active member
בשמחה

הפייסבוק זה אחלה פלטפורמה ללמוד. הקהילה הישראלית גדלה ואנשים שואלים שאלות ומקבלים תשובות במקום. יש בעיית הדפסה? תשאל ותקבל תשובה. לי באופן אישי לא יצא לשאול שאלה ולאחרונה גם לא יצא לי להפעיל את המדפסת. כמובן שאפשר למצוא ביוטיוב סרטונים או בסתם חיפוש בגוגל. &nbsp אם יש לך את הזמן (ומקום, כי רצוי לא להזיז אותה ממקום למקום) אז זה תחביב נחמד. &nbsp מה יהיו השימושים שלך?

למעלה