גיתית בארץ!

hagayx

New member
גיתית בארץ!

וולקם טו ישראל!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאינדיד!! דיברתי איתה לפני איזה חצי שעה, היא בארץ ונחתה אחרי טיסה נחמדה לצרפת ועוד אחת ארוכה לפה, והיא בסדר וחביבי ויאי לי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif. יו גית, אני כל כך מתה כבר לראותך../images/Emo7.gif

יאאא תודה!../images/Emo6.gif

יאללה מפגש פורום יום חמישי הקרוב, מי איתי?? אראה לכם את כל הדיסקים השולטים של קין שיש לי
ואמכור לשרי חולצה

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יום חמישי זה מצוין!!!! אני אביא איתי את הדיסק עם הקליפים שקיבלתי מהEP!!!! איך זה להיות בארץ????

אוף גמני זכתיתי בו והוא מעולם לא

הגיעעעע
מוזר להיות בארץ! התיק של קין שלי לא מבין לאיפה הוא הגיע!

עזריאלי לא?

אם מישהו רוצה את הטלפון שלי למקרה בטחון או להשאיר לי את שלו (וזה כדאי כי גנבו לי את הטלפון אם אתם זוכרים אז אין לי מספרים יותר) אז תפנו אליי במסרים. אל תגיעו למצב שאתם באים למפגש ואין לכם טלפון של אף אחד כי זה יכול להיות מדאיג

hagayx

New member
אולי בעצם..

נעשה את המפגש ביום רביעי ,באותו יום של מפגש פורום השבט? כי במילא חצי מהפורום גם בפורום השבט ולמי יש כח לינסוע פעמיים לתל אביב?

justin9

New member
מפגש פורום - מה הוחלט?../images/Emo88.gif

אז המפגש מתקיים ביום חמישי אני מקווה (אל תהיו
כבר ביקשתי חופש ליום הזה...) בעזריאלי באיזו שעה? איפה בדיוק? (סורי, מעולם לא הייתי במפגש פורום בעזריאלי אז אני לא ממש יודעת) ואמממ... יש מישהו שמגיע מאיזור הצפון?

אני מגיעה מנתניה, כמה צפון זה עבורך

?
ושעה...? לוידעת. 11 זה טוב? רוצים אחרי/לפני? לא משנה לי אני רק מתה לראות אתכם

justin9

New member
חחחחחחחחחח ממש לא צפוני בשבילי....

אבל אם אני לא טועה יש כאן מישהי מהצפון... אולי מעלות שזה סבבה בשבילי אז אם יש מישהי כזו (ולא סתם המצאתי..) שמתכוונת לבוא, אנא צרי קשר
ואממ.. 12 זה נראה לי יותר טוב

למעלה