גית נשמתי

WhiteShadows

New member
גית נשמתי../images/Emo201.gif../images/Emo160.gif

אני שמחה וגאה להיות הראשונה שעושה את זה [בטח עוד יתברר שזה בכלל לא מחר וסתם התפדחתי
] מחר את עוזבת אותנו ללונדון הרחוקה ואני אתגעגע
ועצוב לי שלא הספקתי לראות אותך בסוף ובאמת שהייתי באה לנתב"ג אם הייתי יכולה... ואני מקווה שניסע בסוף ללונדון ואני אראה אותך [כי ההורים שלי התחילו לחשוב בכיוון של איטליה X_X] מי ייתן ותהני הכי בעולם! ותפגשי בריטים שקסים
[או את ריצ'ארד
] ותקני הרבה דיסקים, ותשתוללי ברחובות לונדון, ותדלגי לך בין השלוליות, ותבלי את החודשים הקרים והקודרים בבית חם ונעים על כוס תה עם חלב ודבש, ותשמעי הרבה מוסיקה
, ותקני לי פואטס אוף דה פול [כי אני יותר חמודה מלירן
ולו כבר יש דיסק אחד! זה לא הוגן] ואם במקרה תפגשי את טים
מסרי לו את אהבתי וסגידתי. ואם במקרה תפגשי את טים ביחד עם כריס
מסרי להם שהם אנסי הפסנתרים הכי שקסים וחמודים בתבל! ואם במקרה תפגשי את גיא ברימן
מסרי לו שהוא אחלה בסיסט, עם אחלה תחת, ואחלה ליפה. ואם במקרה תפגשי את וויל צ'אמפיון
מסרי לו מזל"ט על הולדת בתו, וגם שהוא המתופף הכי מגניב ביקום! ואם במקרה תפגשי את ג'וני באקלנד
מסרי לו שאם הוא עדיין לא מצא חברה אז אני פנויה. ואם במקרה מקרה תפגשי את דיימון אלברן, מסרי לו שיש איזו גורילה שמחכה לו
ולטום מסרי גמילה מהירה, ושיעשה קצת דיאטה בלחיים כשהוא יוצא משם
ולריצ'ארד אל תמסרי כלום.....אני משאירה אותו לך בלבד
אז נסיעה טובה, ואני אוהבת אותך
ועכשיו כשאת הולכת... Something in me was daying

וואי. יא נשמת-על../images/Emo70.gif

זה הברכה הכי יפה שכתבו לי עד כה. אני פשוט אוהבת אותך
תשכנעי את הורייך לבוא ללונדון
רציתי לדעת אבל מה פשר המשפט הזה: "ותפגשי בריטים שקסים [או את ריצ'ארד ]" מה זה או
וואי פשוט ברכה שריגשה אותי, באמת
אני אוהבת אותך
ואת כולם
ואני אתגעגע...
אז תסלחו לי אם אני אהיה בהתחלה טיפה פחות בפורום, ותסלחו לי אם לפעמים לא יהיה לי זמן לדברים. איי לאב יו אול

WhiteShadows

New member
הסבר:

נו כי אם את פוגשת את ריצ'ארד את לא צריכה אף בריטי שקסי אחר לצידך
[נו אז יצאתי מזה בשלום?
] אני בתהליכי שכנוע...אבל ההורים אומרים שסתם קר וקודר שם ולא נחמד... אה ושחכתי לומר שאני מבטיחה לשמור על הפורום

חחח טוב

יא נשמה שמרי עליו
ואמרי להורייך שבלונדון יש יותר סרטים, בלונדון יש מוזיקה טובה, בלונדון- טלוויזיה מצויינת, בלונדון האנשים יותר אדיבים- כך שהייאוש נעשה יותר נוחחחחח (נוחחחח
)

WhiteShadows

New member
אגב- מתי בדיוק את טסה?

אולי אני אספיק להתקשר ולאחל לך טיסה נעימה

גיתית ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את הבן אדם הראשון איתו יכולתי לחלוק את האובססיביות שלי לKEANE, כל החברות של מגיבות ב "איך??קיין? מי אלה?"- ואז אני צריכה להשמיע להם את SOWK במקרה הטוב, או להסביר להם את הכל בלי שהן מזהות את SOWK במקרה הרע והנפוץ יותר. זה כל כך מתסכל שאני מתלהבת וכולם מיבשים אותי... איתך יכולתי באמת להגיד כל מה שאני חושבת, ואת הבנת את הכל (והרבה פעמים הסכמת איתי, או החכמת אותי
) והתלהבת ביחד איתי. התלהבנו על האווירה בTITLT ובSUNSHINE שחובה לשמוע בפול ווליום, נלחמנו כדי שWMAWBS יעוף כבר ב"חוליה החלשה" (מה שעוד לא כ"כ עזר...) ועוד הרפתקאות רבות
. גיתית, את בין האנשים המיוחדים שפגשתי בחיי. למרות שלא הכרת אותי, קבענו להיפגש ביחד במרכז העיר- דבר שאני לא בחיים לא הייתי מעזה ליזום. את מצחיקה, שנונה, חברותית, אינטילגנטית וחברה טובה. אין שום ספק שבעולם שאני אתגעגע אלייך!!!. שמרי על עצמך, שם בלונדון, ובאמת תנסי לנצל את כל מה שלונדון מציעה. וזה הרבה
. וכמובן, תחשבי עלינו כשאת, ועוד כמה מאות בריטים, קופצת מהתלהבות בהופעה של קין...

אוקיי די אני אבכה ../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif

זה יישמע עלוב וחסר כנות אם אני אגיד בפשטות- כנ"ל
כי זו לא הכוונה
אבל כנ"ל מעומק הלב
שרי, (Sherry
) היה לי כה כיף להכיר אותך ולדבר איתך, ולהחיות את הקומונה והכל
את כה נהדרת ומקסימה ויפה ואני אוהבת אותך!! (יחד עוד נעיף את WMAWBS
) וזהו אני פשוט רוצה לומר לך שאני גם אתגעגע כמובן, אבל זה לא סוף קשר, כי עוד נדבר פה בפורומים, ואם את באה ללונדון אל תשכחי שיש לך איפה לגור
והאמ. זהו. ז'ה טם

העכביש2

New member
גיתית ../images/Emo23.gif

כמו שכבר כתבתי לך, למרות שאני לא מכיר אותך כ"כ טוב אני אתגעגע אלייך...תהני ותשמרי על עצמך וצרי חוויות
והכי חשוב: אל חחש משום דבר!!! איטס א גוד דרים
אני מקדיש לך היום את השיר This Is The Last Time שלמרות שבנסיבות הוא כאילו עצוב, אבל הוא שיר לנשמה!!! שיהיה לך כיף חמודה!!!

יא TITLT ../images/Emo99.gif

אני שולחת לך בחזרה את Cant Stop Now
(אפילו שמנסים להעיף אותו
) (ואפילו שאין לו קליפ שאני יכולה לשלוח, תדמיין
) וגמני אתגעגע
כבר לא אעבור בתחנת הרכבת של חדרה ואתהה לעזאזל למה צריך אחת שקוראים לה מערב
כבר לא אכנס לטאואר רקורדס בעזריאלי ואבהיל אותך למוות
אבל טוב, למה לומר כבר לא
עד הפעם הבאה...
איי מיס יו אולרדי

WhiteShadows

New member
אה ועוד דבר...

זכרי תמיד, אבל תמיד....שיש לך זבוב
[את מוזמנת לפרש את המשפט איך שאת רוצה
אולי תקלעי לכוונתי]

גתיתה אהובתי :)

איןם לי מילים לתאר את כמות הגעגועים שאני ארכוש לך :( היית חברת אמת :) ועכשיו אנחנו נפרדות לשנה :( כה עצוב :( ומשאירות גיישות קטנות להתפרע בלעדינו... אכן חיים קשים. בובה אני אציק לך כל הזמן בסקייפ :) לך ולכול לונדון המדהימות:) אוהבת המוווווווווווווווווווווווון! איך נפגשנו רק בסמינריון?:|

נשמתי החצויה ../images/Emo7.gif

מדוע הינך מדברת בלשון עבר
ותציקי בעיקר במסנג'ר כי סקייפ זה קקי
אנד איי לאב יו טונס
גוד סייב דה דוכסית מאולבני
צהוב עולה וכאלה. ותארגני לי כבר פגישה עם קירק, באמא שלך
טיסה טובה לך הלילה

טוב אממ..../images/Emo13.gif

טוב, אני מכירה אותך תקופה קצרה, אבל ממה שהכרתי- את בנאדם מקסים ומושי
וכמה מאות ק"מ לא ישנו זאת
אלא אם כן תושפעי מהיחס הסגרירי של הבריטים
אז מאמי, תהני בלונדון
ותנצלי את השנה שתהיי שם.. ועל הדרך תגיירי את ריצ'רד
ותאמרי שלום ממני לג'יימס בלאנט
אז טיסה נעימה [תתדאגי לקחת איתך אוכל למטוס, כי בד"כ האוכל זוועה
]
ותהני מהדיוטי!
ומהניסעה עצמה!!
ואל תשכחי שאי שם במזרח התיכון יש כמה אנשים שמתגעגעים אליך

limors2

Active member
../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

כשאגמור להכחיש אכתוב בסקראבס

hila3000

New member
גיתיתתתתתת!!

היום ב-17:00 זה הרגע. הרגע שאת טסה לך בשמי ישראל ועד לשמי לונדון, לשנה שלמה! תהני מותק, את כל כך תהני. ויהיה לך טוב, ואמנם תתגעגעי אבל אני בטוחה שתעשי מה שאת יכולה כדי לשמור על קשר עם כולם, ולהיפך. תבלי, תתנסי בכל מה שהשליחות שלך כרוכה בה, תכירי את לונדון מקצה אחד עד לשני (ספק איחול ספק עובדה
).. ובאמת, יהיה לך טוב. זאת הזדמנות חד פעמית, ואני בטוחה שאת הולכת למצות אותה עד הסוף
אז אמנם אנחנו לא מכירות הרבה זמן, אבל ממה שכן הספקתי להכיר, את אחלה בן אדם, ואני בטוחה שתשתלבי יפה בלונדון (גם מבחינת אופי וגם מבחינת השפה והמבטא
). אוהבת
הילה

למעלה