גלאקסי Y S5360 עדכון גרסה איך ומהיכן?

EB10000

New member
גלאקסי Y S5360 עדכון גרסה איך ומהיכן?

שלום

ראשית אני ממש ממש חדש בכל נושא הסמרטפונים, שלא לדבר על מערכת האנדרויד. רכשתי גלאקסי Y S5360 זה גיע עם גרסת אנדרויד 2.3.5 עם תמיכה מלאה בעברית. המכשיר נרכש מיבואן בארץ ולא דרך הספקית שלי אורנג'. ראיתי שיצא גרסה חדשה 2.3.7. השאלה היא כיצד אני יכול לשדרג את הגרסה? הבנתי שעדכון לגרסה חדשה רשמית יגרום לבעיה בתמיכה בעברית ויישור לימין. זה לא ממש מעניין אותי כי אני מתכתב עם כולם באנגלית. אז השאלה היא מהיכן מורידים ROM עדכני ותוכנה לשדרוג למכשיר הזה? האם יש לדאוג לתיאום לאזור מסויים כמו ישראל? כמובן שאם למישהו ידוע על גרסה אחרונה עם תמיכה מלאה בעברית אני אשמח לשמוע. לא ממש ברור לי כיצד עובד תהליך העדכון כאשר רוכשים מכשיר באופן פרטי. בנוקיה הישן הייתי יכול להוריד עדכון דרך פורטל אורנג' מהמכשיר עצמו. כאן כאשר מדובר במכשיר שנכרש באופן פרטי, לא ברור לי אם ניתן למצוא עבורו גרסה עדכנית של אורנג'... מהיר הגרסה האחרונה עם ההתאמה לעברית ומהיכן משיגים אותה? באתר ממנו רכשתי לא יודעים לענות לי על השאלות הללו. הם אמרו לי שעדכון יגרום לביטול אחריות... אבל למה אני לא יכול להינות מהגרסה הכי עדכנית של האנדרויד?

הודה למי שיעזור לכוון אותי.

תודה

למעלה