גלבוע - מישהו מכיר

gurdesh

New member
גלבוע - מישהו מכיר

סיפרו לי על הדרך שחברת איזי-ריידר, השכירה בה אופניים בעבר בגלבוע. מישהו מכיר ויכול להסביר לי בדיוק את נקודת ההתחלה והסיום ? מישהו מכיר מסלול אחר במורד הגלבוע, יותר אתגרי אבל שמתאים גם למתחילים ? האם בכלל מומלץ לטייל שם בקייץ (בערב, החל מ 18:00)? תודה

shl17

New member
התחלה בהר ברקן

במגדל התצפית .דרך הפיתולים ואחכ הדרך שיורדת לבית אלפא מספיק אתגרי למתחילים ,יש סיכוי שהקטע האחרון לפני הקיבוץ יבוצע בהליכה עי מתחילים למי שרוצה קצת יותר -מתלול עמינדב או לרדת בסינגלים השונים והתלולים

timon1

New member
מסלול ברקן איזיריידר

בשום אופן לא למתחילים, לא בירידה ובוודאי שלא בעליה!!! בק"מ וחצי האחרונים חרצו גשמי הברכה האחרונים ערוצונים מסוכנים ביותר!!! ערוצונים אלו יכולים להפוך רוכב מתחיל בקלות וגם רוכב מנוסה יכול להקלע לאחד מהם ברגע של חוסר תשומת לב, מהירות ממוצעת בירידות 37 קמ"ש ויש קטעים שמגרדים את ה60, לא מומלץ לרדת משם, אם כבר אז לרדת למחצבה של גדעונה, שם הדרך נוחה וסלחנית יותר יחסית ולרוב גם מתונה יותר. ***ניתן לשלב בין שתי הירידות וכמט להכפיל את המרחק שרובו הגדול יהיה בירידה, אם תעלה מפה, אטרח ואסמן לך את כוונתי.

SCHWINN שי

New member
אריאל מה עם הג'יטי?כבר קנית?

דרך אגב אני יוצא עם כמה חברים היום בבוקר לגל-עד לשבת על כוס קפה ומשם לאחד הנחלים,סתם לכיף.יאללה לילה טוב

timon1

New member
אמרתי מדגדג את ה60 קמ"ש

כבר הגעתי שם ל57 קמ"ש בקטע אחד אבל זה פחד אלוהים, בעיקר בלי מגינים וגם אמרתי מהירות ממוצעת 37 קמ"ש וגם זה מציאותי לחלוטין [מדובר על הירידה בלבד].

Tweenies

New member
מסלול בגלבוע

יש מסלול נחמד מאוד למתחילים הכולל את העמק הנעלם עם נוף שלא רואים בשום מקום אחר. להבנתי המסלול למתחילים והוא אינו משלב ירידות או עליות קשות מידי למתחילים. אז אם אתה מעוניין שלח לי מסר לתאור של המסלול. תהנו.

למעלה