גלגולו של מעיל....

גלגולו של מעיל....

אני מחפשת נואשות מעילים לילדים. אחד לבת המתבגרת שלי ואחד לבן הצעיר (מתבגר צעיר). שלחתי את בעלי עם שני הינשופים הקטנים לקניון עזריאלי במודיעין , כי במקומון היתה מודעת פרסומת על מבצע מעילים. מבצע עאלק... כל מעיל וגם הפשוט ביותר , כן, מהדקים האלו נטולי בטנת הפליז וכו' עולה בין 400-600 ש"ח. אני לא מאלו שיכולות להוציא כזה סכום על מעיל בודד וקל וחומר שלא על שניים שכאלו. יש מישהו שיודע היכן ניתן למצוא מעילים טובים, עבים ומחממים (אני גרה באיזור ירושלים, וקור הוא שם המשחק) שלא יגרמו לי לקחת הלוואה בבנק על מנת לרכוש את המוצרים הנ"ל ? פעם היו דובונים, אלו היו הטובים ביותר, היום אין להשיגם (או שיש ואני לא יודעת), מישהו יודע, מכיר, שמע, ראה???? גם אם זה לא באיזור המרכז, אשמח לשמוע, אם המחיר שפוי והמוצר טוב- אוךי שווה לעשות טיול..... תודה ושבת נעימה וחמימה לכולנו !

dify

New member
:)

כבר זמן מה שאני מחפשת תירוץ להתחיל לכתוב פה :):) אז קודם כל- זה בערך הנושא הכי קרוב לליבי :) מתה על שווקים :) ועכשיו לעניין- בשביל מעיל טוב אבל לא יקר, חפשי את חנות המפעל של פריד, יש אחד באיזור התעשיה של פ"ת אבל אולי יש אחד קרוב לירושלים? לפני כמה שנים קניתי שם מעיל פוך אמיתי במחיר מאד נוח שהעביר איתי את הכפור של נהיגה ב5 בבוקר על דו גלגלי (נו אז מה אם זה ת"א? עדיין קפוא ב5 בבוקר ב90 קמ"ש!) :) חוץ מזה בא לי להשוויץ פה, שהייתי בניו יורק לפני כחודש, שם אבא שלי לקח אותי לשווקים הקטנים והמקומיים (ממש לא אלו שבמנהטן) והיו שם מעילים מדהימים ביופיים (מעור, עם פרווה וכד') ב20$! אחד מהם היה כל כך יפה, כל כך יפה, כל כך יפה... שלא קנינו אותו רק כי אין לנו לאן ללכת עם כזה דבר מפואר. בסוף זוגתי קנתה ג'קט קל ומעיל גשם (בכל זאת, ת"א, לא ממש צריך משהו עבה למשך היום) אבל המעיל ההוא, אוי, איזה געגועים עוד יצופו בי בגללו :) אגב, אמנם רחוק לך, ואולי לא הזמן הנכון, אבל בשוק בצלאל בת"א, ממש על הרחבה המרכזית, אפשר לפעמים למצוא מעילים משובחים במחירים מגוחכים (עד 50 שח למעיל...) עניין של מזל להגיע בזמן שגם יש בו מעילים, ועניין של עין לדעת לזהות מה איכותי ומה פחות, אבל אני מאמינה שאת העין יש לך :) אפשר למצוא שם אחלה דברים מצויינים (זוגתי קנתה שם חזיות ספורט מ-ע-ו-ל-ו-ת ב30 שח האחד! אין דברים כאלו) :):) הבעיה היחידה היא שכל פעם שבאים יש מוצרים שונים... עניין של מזל... בהצלחה :)

יאאא...הנה את !!!!

עם כל הבלגנים שהיו בעדכונים של הבלוגיה נמחקת לי מהעדכונים. לא ידעתי איך למצוא אותך. כל כך אהבתי לקרוא אותך, אבל הנה, אלוהי התפוז הגדולים הביא אותך לכאן ! אז הרשי לי לומר לך שמה זה אני שמחה לראותך כאן ודיר באלאק להיעלם, שמעת ? אני כבר נכנסת אליך לחתום הוראת קבע חדשה, אבל לענייננו... אין לי שום בעייה להגיע לפתח תקווה, זה קרוב וזה שווה. לא חשבתי בכלל על פריד, מה, יש להם גם מעילים? (בושה שלא ידעתי, אני עוד מקובעת על זה שפריד זה מצעים ומגבות, אבל איך לא חשבתי על פוך... ופוך זה מעילים גם... נו, הבלונד שולטת בשצף קצף אצלי...). אז כן, שווה לי לאללה להגיע לשם, מה גם שלצערי המאוד רב (קמצנית אנוכי...) אני חייבת לקנות שישה שמיכות פוך חדשות. שלושה לילדים לבית, שניים לפנימייה (שני הגדולים בפנימיה) ואחת עבורי. אז מותק... נתת לי אחלה רעיון !! בקשר למעיל ההרסני במנהטן... תגידי התחרפנת???? איך לא קנית? ועוד בפאקינג 20$ ? מכות מגיע לך ! אני הייתי קונה ושמה על קולב ושמצידי ירקב שם, אבל 20$ ???? מכות, נו.... לגבי שוק בצלאל... אנ מתה על השוק הזה. אני הרבה בת"א ואין מצב שלא אגיע לבצלאל. אני מאוד אוהבת את השוק הזה ובכל פעם שאני הולכת לשם אני מתפלצת מהמחירים והמבחר. במחנה יהודה בירושלים אני קונה בעיקר מוצרי מזון (טוב לא בעיקר... רק...), אבל בפעם האחרונה שהלכתי לשם היה עם חברה. הייתי צריכה תחתונים, היות שאני בהריון מתקדם ורחמנא לצלן הפכתי לדוגמנית הבית של הספארי ברמת גן (אגף הקרנף ...) וכלום לא עולה עלי, אז היא לקחה אותי לדוכן של תחתונים שכל תחתון (ומה זה טובים היו שם) עלה עשרה שקלים ומאז נשבעתי שאני חוזרת לשם אחרי הלידה (ממש עוד מעט) וקונה עוד כמה , אבל במידה שפויה.... לא להאמין אבל קודם קניתי כל תחתון בארבעים- חמישים שח ואני לא מדברת על משהו רציני, סתם איזה תחתון שנחשב לטוב, אבל אלו הביאו אותה ביחוק עולמי, בחיי... אז כן, שוק בצלאל הוא שוק של מציאות. ואם בחזיות עסקינן... אני צריכה מנוף ולא חזייה, אבל לכי תדעי, אולי יש גם כאלו מוצרים בשוק....
) יאאא... איזה כיף שאת פה (כבר אמרתי , לא?...) אז חיבוק ענקי ממני ואני מה זה שמחה שאת פה (אבל למה קיבינימאט אני חוזרת על כל דבר 17 פעמים?....)

dify

New member
נו, טוב שבאתי :)

עד עכשיו ישבתי לי פה בחושך לבד...
טוב אז רגע, עוד כמה טיפים (איך אני יכולה לא??) א. לגבי תחתונים ופיג'מות- אם את כבר בת"א, בשוק בצלאל, אז תעלי לכיוון אלנבי, ותתחילי ללכת שמאלה ככה לכיוון שוק העליה (לא לכיוון הים) אל תעברי את הכביש לכיוון שוק הכרמל אלא תשארי על הצד שקרוב לרחוב קינג ג'ורג'. ככה אחרי כמה דקות הליכה (באמת לא הרבה) לא רחוק מתחנת אוטובוס, את תמצאי חנות שנקראית "אמריקה..משהו" לא זוכרת מה, המוצרים שלה ממש "נשפכים" לרחוב- זו חנות יחסית צרה וארוכה, ע-מ-ו-ס-ה בפרטים בצורה רצחנית, מליון נשים עומדות ומקוששות שם תחתונים, גוזיות, גופיות ומה לא (יש להם גם מצעים וכו') פעם היו להם תחתונים מחומר אלסטי נעים נעים שאני מתה עליהם ב...5 שח האחד! היום כבר כמעט לא יוצא לי למצוא שם את הדגם הזה, אבל עדיין יש להם אינסוף מבחר של תחתונים ובגדי בית כמו שתיארתי. ואם את כבר בסביבה, על אותו צד של הרחוב, תמשיכי באותו כיוון עוד איזה בלוק או שניים, חנות פינתית, על אלנבי פינת משהו שיוצא מאלנבי, סימטה קטנה, יש חנות של צמר+חזיות (בחיי), יש להם מבחר גדול, מחירים שפויים, ולפחות בעבר מוכרת עם עין טובה (אם כי מי יודע אם זו אותה מוכרת, לא הייתי שם הרבה זמן) ובכל מקרה יש לך את בנות פסיה גם בקינג גורג וגם בנחלת בנימין, אילולא המשלוח המטורף של חזיות שהבאתי איתי מארה"ב, הייתי מגיעה אליהם שוב דחוף, יש להם מבחר גדול ומחירים מעולים (לאחת עם חזה גדול כמו שלי :)) ב. בעניין חזיות- חנות המפעל של טריומף נמצאת בירושלים! יש שם לפעמים מבצעים ועודפים במחירים ממש סמליים :) ובכלל שווה להציץ. ג. שמיכות פוך- לא יודעת איך בירושלים, אבל תשמעי, 6 שמיכות פוך??? תצטרכי משכנתא בשביל זה! שנים על גבי שנים ישנתי עם שמיכת פוך אמיתי שקבלנו כשהייתי ילדה קטנה, עם נוצות קטנטנות כאלה ורכות, במשך השנים (הרבה שנים) נהיו חורים (בגלל שימוש לא נכון שלי...) והשמיכה התפרקה לאט לאט ולא היתה ברירה אלא לזרוק אותה (אם מחזירים אותה לפריד מקבלים זיכוי מגוכך של 100 שח לקניית שמיכה חדשה ב1200 שח...) ואז, לפני שלוש שנים, כן, קניתי בשוק מחנה יהודה, שמיכת נוצות, לא ממש הנוצות הנפלאות והרכות שהיו לי פעם, אלא נוצות קצת קשות ופחות רכות, שמיכה זוגית, ב120 שח. החלטתי שאין מה להפסיד וניסיתי לראות מה יהיה... אז ככה, חורף שלישי איתה- והיא עושה עבודה לא פחות טובה ממה שעשתה הפוך הישנה והטובה שלי, תכלס, אני לא רואה סיבה להשקיע עוד 1000 שח בשביל פוך אמיתי. לאחרונה אפילו עשיתי ניסוי ושמתי אותה במכונת כביסה! ככה כמו שהיא בלי שום הכנה מוקדמת (מקסימום נהרסו 120 שח)- ואני שמחה לדווח שהיא יצאה נקיה, אחרי יומיים כל הנוצות התנפחות חזרה למקומם, ויש שמיכת נוצות כמעט כמו חדשה :) אם קצת קר יותר אפשר להשתמש במצעים עשויים מפלנל, גם לכיסוי השמיכה :) ובא לציון גואל :) אגב, היא לא כבדה במיוחד... לא הרבה יותר ממה שהיתה הפוך הקודמת. ובניגוד למילוי הוליפייבר היא לא נהרסה עם הזמן. שווה שווה שווה. ממליצה :) (ועם כל זה... אני תל אביבית, אולי בירושלים זה לא יעבוד? :)) וטיפ אחרון- אם את כבר בבצלאל, בכניסה מקינג גורג' יש חנות קוסמטיקה גדולה שמוכרת מגבות ענקיות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ב30 שח האחת. וכשאני אומרת ענקיות אני מדברת לעטוף אותך מהכתפיים עד הברכיים מסביב פעמיים!! כבר יותר משנה בשימוש רצוף אצלנו, הן נשארו רכות וסופגות ונראות חדשות לחלוטין- זו איכות!! עוד לא יצא לי להתקל בכאלו מגבות מצויינות ועוד במחיר כזה, פשוט א-ס-ו-ר לפספס! (יש להשיג גם חלוקים מאותו בד). האמת היא שאם היה לי איפה לאחסן הייתי קונה עוד חמש, שיהיה :) תהני :)

הייתי כעת בבלוג שלך וקראתי על הפורום החדש .אז אאחל לך ../images/Emo50.gifובטוחה שתצליחי נפלא לנהל הפורום .../images/Emo39.gif לגבי מעילים ,אמנם עדיין לא ראיתי המחירים השנה . אך בשנה שעברה ללא תכנון דווקא ,קניתי מעיל נהדר בקסטרו עודפים שבצומת ביל"ו ליד רחובות שם כל החנויות הן עודפים .זהו מעיל כמו פוך ארוך מאד כי הייתי צריכה זאת לנסיעות לירושלים ,נסעתי אז יום יום לירושלים וקפאתי מקור ולכן קניתי מעיל זה שמגיע עד מטה כמעט במחיר מדהים 100 שקל והוא נפלא ומחמם . באיזור ירושלים לא מכירה כיום חנויות ברמה האישית . שבת נהדרת ארי

בוקר טוב נשמתי ../images/Emo25.gif

וואלה... שכחתי לגמרי שבבילו יש חנויות עודפים. איזו האבלה אנוכי... אני לא צריכה את ירושלים לקניות, אין לי בעייה להעלות את הבעל על הרכב (חשבון הדלק לא מגיע אלי.... כוסאנאם בזק...) ולנסוע לאן שצריך. הקטע הוא שאני מחפשת משהו באמת טוב ואיכותי ובמחיר שפוי. חטפתי חום מהמחירים ברשתות. האמת היא שלא חשבתי על קסטרו, כי היה לי בראש שיש להם אחלה עיצובים (מאוד אוהבת אותם) אבל מעילים קונים במקום שמתמחה במעילים ולא סתם "ביי דה וויי...9 , אבל זה באמת שווה בדיקה ואכן יבדק בהקדם. אני שולחת לך חיבוק ענקי. התגעגעתי אליך לאללה !!! נשיקות ממני ושבת טובה נשמתי !

פברואר2

New member
אני תמיד מגיעה אל

רחוב ביאליק ברמת גן יש שם כמה חנויות (כרגע זכורות לי רק "מציאון" ו"חמצן") שהמחירים שם שפויים לחלוטין לכיס המתרוקן..מחירי שוק אומנם לא מותגים ואפילו לא שמות יצרנים מוכרים אבל בגדים ומעילים (דקים ועבים) שמלווים אותנו שנים על שנים

בוקר טוב אישה יפה ואהובה שלי !!!

ביאליק ברמת גן את אומרת ? האמת היא שיש לאמא שלי חברה שבכל פעם שאני רואה אותה אני מתפלצת מאיך שהיא לבושה יפה ובטעם . כשאני ככה מתמוגגת לה בקול רם ומחמיאה לה היא תמיד עונה ב:"מה קרה לך.... ביאליק ברמת גן, גם יפה וגם זול" ומדובר באישה שמשוייכת לרמה סוציואקונומית גבוהה במיוחד ובכל פעם אני נשבעת לעצמי שאני חייבת לקחת את עצמי לשם ולו לסיור הכרות, אך טרם הספיקותי... נראה לי שגם מתחם זה ינוסה בקרוב.... (אני מקווה שעוד לפני בואו של הבייבי)... אז קחי בחשבון שכאעשה את זה ניפגש לאיזו קפסיטו קטן (יש בתי קפה חביבים באיזור מן הסתם, לא?) בוקר טוב ומקסים נשמתי !!

אריאלה מה גילאי הילדים, הבת במיוחד

כי יש לי בנות, כל הזמן דברים חדשים, שנהיים עליהן קטן או פתאום לא הטעם שלהן...

איזו מדהימה את בחיי !!!!

אני יותר מסתם אשמח ! אז ככה יש לי שני בנים ובת אחת (עוד מעט עוד בן אחד מתווסף לספירה...). הבן הגדול- בר- בן 16 (אמאאא איך הזמן עבר...) הבת - עדי, (ילדה מדהימה במיוחד, רוחנית ומתוקה לאללה)- בת 15 והפרצוץ הקטן- רועי - בן 11 עכשיו זרובבל החשמונאי ג'וניור הוא בן מינוס חודש בערך (אוטוט יוצא לאוויר העולם). שוב- אני מה זה שמחה !!! תודה ענקית !

אוקי, נבדוק לגבי חודש הבא../images/Emo23.gif

מקסימום אעביר לאחותי במודיעין, אין לך אף אחד באזור שלי ? אם כן, כתבי לי,
ושיהיה במזל . אולי אצליח לראותך עוד לפני הלידה, רשמי לי במסר טלפונים שלך 15 דצמבר מגיעים למרכז, לגבי מודיעין אדע יותר קרוב יותר לתאריך.
אריאלה

דורי56

New member
../images/Emo113.gifמעילים../images/Emo183.gif

תנסי גם ב "זברה" רשת הלבשה לכל המשפחה יש סניפים בכל הארץ. אפשר למצוא הכל ובמחירים נורמלים מאוד. (והכי חשוב הסחורה טובה ) שבת שלום

dornat

New member
הדקים עולים 400 ש"ח??? איזה טירוף

אני פרנציפ לא הייתי מוציאה סכום כזה גם אם הייתה לי היכולת. תמיד כשאני באה לקנות מוצר ואני רואה את המחיר אני לא שואלת אם אני יכולה להרשות לעצמי אלא האם המוצר שווה את המחיר שתוקעים זה מה שמנחה אותי. לפני שנה קניתי לבעלי בזארה מעיל ב- 399 ש"ח עבה מהמם ומחמם גם יחד. (ספורטיבי בטירוף -סגנון אופנועי כזה) היה לו גם קפוצ'ון גברי כזה בקיצור לקחתי. על זה אמרתי שאני מוכנה לשלם את המחיר. בכלל הגישה שלי לכסף מתחילה ונגמרת ביכולת להעריך את המוצר שאני מחזיקה ביחד אל מול המחיר. ורק אם זה שווה למוצר או פחות מערך המוצר אני קונה. אני ובעלי לא הגענו מבתים עשירים ותודה לאל (כך נהוג לומר בירושלים - כן אני ירושלמית במקור) אנחנו מסתדרים יופי. בקיצור... דיברתי הרבה אבל תשובה למעיל לא נתתי.. אז.. לפעמים ברשתות גדולות יש מחירים מפתיעים.. אבל גם בשוק או בעיר - בן יהודה יש מחירים מגניבים. את גם תמיד יכולה להיות יצירתית ולקנות מעיל לא הכי מחמם אבל זול, לקנות מטר פליז עבה איכותי (20 ש"ח) ולתפור בטנה תוך חצי שעה:)

dornat

New member
אגב - רציתי להגיד לך

גם אני למדתי בבוייאר (אבל לא בפנימיה כי גרתי בירושלים, בכלל נראה לי שבזמני רק מי שגר ממש רחוק כמו אופקים גר בפנימיה)

למעלה